Maalesef tek heyecanlandıran şey sense 4.0 oldu gelsinde sensationda kullanalım daha ben iki çekirdekten tam performans alamıyorum yazılım desteği yok adam gibi 4 çekirdeğin zamanı var gibi geliyor neyse düşünmeye bile gerek yok böyle bir cihaz turkiyeye gelirse evi arabayı falan satmak gerekir almak için
Ben LG'den bekliyordum ama o da anlamış olsa gerek tek başına donanım beş para etmiyor...
İphone'de 4 çekirdek işlemci 8 mp kamera 1 gb ram kullanılsa 10 sene gider.Ama Htc'nin bu telefonu en fazla 2-3 yıl destek alacaktır.
Yekpare alüminyum gövdeye sahip, ekran camının kenarları yuvarlatılmış, ince bir telefon geliyor. Sade ve çok hoş bir tasarımı var.
htc den güzel gelişmeler şu ekranları 5 inch civarına sabitlesinler ama o kadar dar bir çerçeve yapsınlarki sanki yokmuşcasına o zaman 4.3 inch cihazların boylarıyla hemen hemen aynı olur ve kaba durmaz aynı zamanda ekranlarda büyür 21.9 formatta htc çıkarmı bilinmez ama çıkarıpta oval ve parlak bir tasarımla çıkarırsa bence çok tutar lg bl 40 ı bilirsiniz en çok satan cihazlarındandı fakat ekran çerçevesi çok fazlaydı onu sıfıra yakın tutsa çok daha iyi olurdu yani htc den de bu yönde yeni sinema display li 21.9 ekranlı telefonlar bekliyoruz ahh birde super amoled + kullansa müthiş olur ama nerdeeee htc de o düşünce birde 4 çekirdek denmişken oyunları abartsalar ya 1080p oyunlar olsa xbox 360 kalitesinde programlar olsa güçlü işlemler yapabilen kısa sürelerde o zaman 4 çekirdek randımanı alınabilir yada bu sinyaller gelmek üzere olan bir platforma hazır olun demek olabilir.
amiral gemisi dedigin boyle olur. ayrica kasasida cok hos. iste benim telefonum diyebilcegim bir cihaz.
quote:
Orijinalden alıntı: römercan
quote:
Orijinalden alıntı: spaydix
quote:
Orijinalden alıntı: Rajeesh
quote:
Orijinalden alıntı: spaydix
quote:
Orijinalden alıntı: sinanx Apple bu donanımı iphonea entegre etse dünya çapında 500 milyon satar.
bu donanımın kat ve kat üstünüde koysa flas player ve bluetooth paylaşımı olmadıktan sonra almam
herkese soruyorum, adam gibi cevap veren olmadı. iphone da flash olsa şuan yapamadığın neyi yapıcaksın?
adam gibi masaüstü pc modunda flaş içerikli müzik ve videoları izleyeceğim dinleyeceğim şu an galaxy s2 imde yaptığım gibi cevabını aldınmı ? örnrk www.fizy.com
şuan iPad den yazıyorum ve 0,99$ a yüklediğim puffin uygulamasından hem arkada fizy de şarkı çalıyor hem de bu mesajı yazıyorum.
ama yine para harcıyorsun bir apple klasiği ...
ilk görüşte aşk :)
bu kadar klişe olmuş bir kelimeyi aslında normalde fazla kullanmam ama gerçekten artık teknolojinin hızına yetişilmiyor..
Yalnız android 4 ile gelecekse telefonun üzerindeki dokunmatik tuşlar da neyin nesi???
sadece internete girmek için mi bu donanım.biyerde nokiaya hak veriyorum.
Ben daha 1 ghz lik desire s modeline yeni alisiyorum bu ne hiz htc...
telefon piyasasında gelişmeleri görmek güzel ya batarya-pil teknolojisi ?
bu telefonunda bataryası o zaman 1850 mah falan olur büyük ihtimal htc onu yeterli görür!
Yakında şöyle bir telefon çıkarsa şaşırmayın 4.5 inç 7 milyar renk destekli mega ultra süper amoled 1920x1080 piksel 3d gözlüksüz ekran 2 terebayt kapasite 32 çekirdekli 4.ghz işlemci 12 gb ram 3mm incelik 24 megapiksel dslr kamera 3d 1080p 90 fps 7.1 ses kayıt yapabilen video playstation 5 den tam beş kat daha iyi grafik özelliği 7G, enerjisini kendi üreten şarj istemeyen cep vs vs...
Sarjı ne kadar gider o ekrana o islemciye...
burda herkes giydirmiş ne gerek vardı falan diye ama sanırım bazılarınız Tegra3'ün asıl olayını bilmiorsunuz, 4+1 çekirdek ve etkin güç yönetimi özelliği olan süper bir işlemci.
Özellikler harika gözüküyor, tasarım da kendi görüşüm olarak gayet güzel. Yalnız o zamana kadar daha birçok telefon duyurusu gelecektir, rekabet kızışacak gibi gözüküyor.
quote:
işlemci çalışma frekansının ise 1.5GHz olacağı ifade ediliyor.
Ben tegra 2 tabletim ile 1.6GHZ hıza çıkabiliyorum tegra 3 bence gereksiz
abartildi abartilacak
Bence yalan haber ben 2 cekirdekli SGS2 kullaniyorum 1650mah bataryasi 1-2 gun arasi gidiyor
4 cekirdekli bir telefonun 1-2 gun arasi gitmesi icin 3000mah batarya koymasi gerekir hangi uretici 10mm ve alti incelikte telefon uretip 3000mah batarya koyabilir
Samsung bile note telefonuna 2500mah'lik pil koyuyor onuda ince bir telefona koyabilmek icin telefonun boyutunu buyutup pili yayarak yapiyor 4.3" veya 4.6" ekranli bir telefona koyamazlar