Bildirim
İşte karşınızda Samsung Galaxy S9 ve S9+ (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Galaxy s8 version 2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş s8 bundan kat be kat daha şık ve güzel bir tasaımdaydı tasarımda neden böyle bir geriye gidiş var? biraz pixel 2 ye benzemiş. Bana tuvalet terliğini andırdı.
-
-
Yok arkadaş. Ben bunların s'lerine x'lerine g'lerine yetişemiyorum. Yaşlandım galiba. S8 ne ara çıktı ki hemen s9 görselleri piyasada geziyor.
-
Ben lg v30 a benzettim , 2017 de tasarımı en güzel telefon bence v30 idi ama lg nin stratejileri ve sorunları yüzünden geri planda kaldı , hatta Türkiye pazarına dün girdi sanırım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone’nun herhalde tek iyi yanı değerini fazla kaybetmemesi. Şimdi görelim s8 fiyatlarını.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AlicanNalbat
Yine bir çöp piyasayı kirletmeye geldi. Şimdi s8 leri 1500-2000 bandında alabilir herkes. :)
1500-2000TL ye havada karada alınır ama, S9 çıkarken, Samsung Türkiye garantili S7 bile 2000TL'lerin altına inmezken, S8'in inebileceğini düşünmek bence çok iyimser bir görüş. Hani o rakama en az 1000 eklemek lazım bence. Anca 2500-3000TL aralığına iner, o da dolar kıpraşmazsa. -
S7 edge kullanıyorum. Aşırı derecede mutluyum. Zaten her şeye yetiyor özellikleri. Tasarımı desen bana sorarsanız samsung un yaptığı en iyi tasarım bu telefonda. S8 i elime alınca seviye düşrümüş gibi hissediyodum. S9 da sanırım öyle olacak
Tek kamera koymus ne kadar yenilikci bisey katmis olabilir ki?bi yavas cekim eklenmis biraz da isik hassasiyeti artmis o kadar.pixel gibi tek kamerali bokeh yaparsa o marifet olur
yıllarca androidi hatta bu bağlamda da samsung amiral gemisi telefonları bazı meclislerde savundum. fakat son yaşadığım satış sonrası destek rezilliği ile tüm alışverişimi sonlandırma kararı aldım. forumda, sağda solda nerde bir samsung mobile durumu görürsem de orda içimden gelenleri dökme kararı aldım. dünyanın parasını verip rezil olmayın. küçük çizik ile garanti dışı kalan telefonunuzu geriye kalan süre boyunca bozuk bozuk kullanırsınız.
yorumum özneldir tabiki, ama yukarda yazdığım nedenden ötürü mazur görünüz.
-
gercekse kotu olmus.. -
arkadaşlar, photoshop ile yapılmış resmen keyfe göre çizilmiş resme göre samsung'a laf atıyorsunuz. sızıntı videoyu görmediniz mi? çerçeveler s8 nazaran biraz daha incetilmiş.
böyle bir tasarımla çıkmasına imkan yok. samsung ne olursa olsun her sene telefonlarının geliştiren bir firma.
-
Ne biçim bir başlık bu? Yorumların neredeyse hepsi sanki samsung yayınlamış gibi mesajlar yazmış bu yüzden. Böyle habercilik olmaz, emek değil bu. clickbait kafası, aşırı amatörce.
-
bu telefonu kesinlikle alacağım s7 edge ile action videoları çekiyorum herkes profesyonel kamera kullandığımı sanıyor burda bazı arkadaşlar daha telefonun özelligini kullanmıyor samsung kötü falan yazıyorlar bu firma kadar kral kamera yapan var mı yok alo alo diye kullanacaksanız mi5s de işinizi görür zaten para vermenize gerek yok -
Görsel kesinlikle fake diye bağırıyor. Yanılırsam hatırlatın buradan. Bariz şekilde ps de yapılmış basit bir oynama.
-
Active modeli olmasın? S8 ile alakası yok çünkü, tasarım olarak geriye gitmiş olur böyle -
Hep aynı tasarım diye şikayet edenler.
Alın size yeni tasarım. Hem de bol çerçeveli. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebulabado -- 26 Ocak 2018; 21:18:11 >
-
Aman Allah'ım bu nasıl bir çirkinliktir. Şimdi kalkıp buna 5000TL isterler...
-
Dejavuuuuuuuuuuu yaşiyorummm sanki 2017 mi 2018 haberimi yazik ya laaa ayni haberi yapip duruyosunuz 1 sene gecti ayni tasarim ayni tip sene 2018 s9 tek s9+ ile cift kamera ile gelicek fiyat bandi 4000-5000 arasi olucak note 9 cikicak 5500-6000 tl bandina girecek s9 ve s9 plus 4000-5000 bandindan 5-6 ay sonra 3000-4000 bandina girecek sansung ömrü 5 ayyy ayy ayy:)))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X