Bugüne kadar şu forumun en kalabalık yerlerinden olan 850sayfalık ko bölümünde tonlarca topic okudum knight için veya knight kapsamlı herşey için...1,5 senedir falan oynuyorum bu oyunu ve takip ediyorum...Birçok başlıkta oyunu bıraktım bırakıyorum sizede ibret olsun gibi şeyler okudum düşündüm hatta ibrette aldım ettim...Fakat artık gerçekten bu rezaletleri paranızla sinir olmalarınızı iki adam daha fazla kesmek veya 1 armor silah takı almak için sabahlara kadar level kasmalarınızı pc başında inanılmaz zaman öldürmelerinizi binlerce kez herkes söyledi ve hala isyan topicleri ve şaşırmalar mevcut!!
Şimdi beyler bakın!Amacım akıl vermek sizi peşime takmak değil aramızda ufaklar hariç bi ton adam kendi kararlarını verebilecek akli melekelere sahip...Ben gözüme çarpan ve kendi kendime sorduğum soruları&sorunları paylaşmak istiyorum zaten yorumlarlada bunu tartışalım saygı çerçevesinde!
-KnightOnline dediğimiz online tarzda bi oyunun gerçek ve tek olan hedefi en güçlü veya en iyilerden birisi olmaktır dimi?!Bunu nasıl sağlarsınız herşeyden önce para ile sonra emek ile sonra tecrübe ile ve birazda şans ile!Peki sizce bu sayılanlar bir oyun için biraz fazla değil mi?!!Para derken cüzzi rakamlardan bahsetmiyoruz emek derken kısa saatlerden haftalardan HATTA AYLARDAN BİLE bahsetmiyoruz yıla dayanan charlar var!Üyelik fiyatlarını cashleri hepimiz biliyoruz kredi kartı ekstrelerinden!!!Tamam bunların hepsini sağladık aylarımızı verdik dolarları verdik köpekler gibi kastık hayatoffline dedik varımızı yoğumuzu zmanı parayı götü başı verdik bi char yarattık geliştirdik hatta 80 level olduk!(güzel hayaller)Adam kesiyoruz meteor atıyoruz veya işte 2000 buff veriyoruz 3000 veriyoz bi ton yeni skill cart curt havamızda var seekte 80 falan yazıyo vayy bee oyundan bugüne kadar ezildiğimizin zevkini aldık artık pk yapıyoz np sıçtığımız bokta oldu herşey güzel....!!!!! hı hı çok güzel emin olun çok güzel!!!!!
Bi bakıyoruz ardımıza harcadığımız paraları topluyoruz zmanları topluyoruz sosyal hayattan kıstıklarımızı topluyoruz derslerden(çoğumuz okuyoruz çünkü)kaytardıklarımızı sınavlardan sıçtıklarımı işe uykusuz gittiklerimizi topluyoruz VE EŞİTTİR DEYİP 80 LEVEL HAYALİ Bİ CHAR ÇİZGİ FİLM GİBİ BİŞEYE DENKLEŞTİRİYORUZ!!! VAY BE HAKKETTEN ŞİMDİ SIRTIMIZ HAYATTA YERE GELMEZ KNİGHTONLİNE BİZE MAAŞTA BAĞLAR!!!!
Ne kazandık ALLAH AŞKINA ne olucak 80 level +10 shell giysek noldu adam kestin bitti o sinirlendi sen güldün GERÇEK HAYATTA LEVELİN KAÇA GELDİ PEKİ BEYLER??????
Oyun tamam bende sende ahmet mehmet herkes oynuyor fakat oyun oyunda kalıyo!!Ama burda kalmıyo işte oyunu oynamak için gerçek hayattan OYUNA YATIRIM YAPIYOSUN VE Bİ BOK KAZANMICAKSIN ÜSTELİK KAYBEDECEKSİN!!!
Bu arada char soyulmaları hacklenmeleri ve herşeyin bi anda altınıza kaçmasını söylememe gerek var mı bilmem!!!İstersen knightonline binasından oyna yine hacklenmezsin herşey yüzde 100 garanti diye bişey yok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Madem bi bokun içindeyiz üstelik parada veriyoz rahat edelim dimi ama yok beyler biz bile bile lades diyoruz!!!!Oyuna giremeyenlerden tut bugüne kadar 500 dolara hatta fazlasına kadar üyelik alıp ufak bi konuda destek alamayan insanlara kadar tonlarca rezalet var bug var oyun mantıksızlığı ve dengesizliği var!!!Birde düşünsene istersen 2000 dolar ver adam sana yardım ederim diye şart koşuyo mu 80 level charın gitti kime şikayet edecen??Nereye ne yazıp ne BELGE GÖSTERECENDE oda sana ilgi gösterecek NEYİN NE GARANTİSİ VAR!!!Ama sen para verdin emek verdin ay verdin yıl verdin üstüne nerdeyse bide.... ama gerçekten böyle ben kaç olay duydum ko yüzünden adamlar dayak yedi olaylar çıktı arkadaşlıklar bozuldu!!!!!
Fire drakeyi ben yeni REZALET VE PARA TUZAĞININ UPGRADELİ hali olarak gördüm afedersiniz ama resmen pipiyi boyamışlar şekere zannediyosun aa şeker hadi yiyelim!!!!!!Yani olaya action katıp parayada DAHA FAZLA basmışlar ve yüzsüzlükleri artıyo ve ARTACAKDA!!!Çünkü siz biz ben para veriyoruz adamlara yemin ederim size KOnun genel müdür GÖTÜYLE GÜLÜYODUR BİZE bunca rezalete bu kadar PARA diye!!!!
BUGÜNE KADAR KİM HELAL OLSUN KNIGHT ONLİNE DİYE TOPİC AÇIP KONUN TEK BİR İYİ HAREKETİNİ DESTEKLEDİ KİMMMMMMMMM KİMMMMMM?!!!!!
Ama koya hakaret küfür isyan topiclerini veya tonlarca sorunu 850.sayfalık ko bölümünde bulabilirsiniz!!!!!!!
Konuyu toplar özetlersem;Verdiğiniz para ille harcadınız emeklerinizin = charınız olarak düşünüp mutlu olabiliyorsanız,oyun ile gerçek hayat arasında bu kadar kör iseniz veya tüm bunları bilip yinede lades demeye ve MAL yerine konmayı üstelik paranızla kabul ediyorsanız hiç beklemeyin tıklayın serverlara!!!Çiçekli böcüklü ko sizleri bekliyor tıpkı cadının Yemeklerden şekerlerden evi gibi!! Bİlmem anlatabildim mi!!!
Yine yağdırdım yine uzun oldu ama gerçekten iyi oldu bugüne kadar bu tarz topiclerin hepsini tek potada eritip sunmaya çalıştım...Gördüğünüz şeyleri birkez daha gösterdim veya zararın neresinden dönerseniz kardır olayını anlatmaya çalıştım lütfen yorum yazarken yazıyı bir daha okuyup bana lütfen öyle yorum yazın çünkü KO'nun savunulacak hiçbi yanı yok varsa Bİ İLKİ BAŞARIN DA SÖYLEYİN...(Hoş söylesenizde istisnalar kaideyi bozmaz derim heheehe (ALINTIDIR)
ahh keşke bende bırakabilsem şu oyunu bunu yazan arkadaş gibi