Şimdi Ara

işte MEB'in Açığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aralık 15 aralıkta 10000 sözleşmeli öğretmen alınacakk. Ben bilgisayar öğretmeniyim şimdi size durumu anlatayım. 160 tane bilgisyar öğretmenini 71 taban puanı ile alacaklar. buraya kadar olabilir diyebilirsiniz.

2007 Ağustos atamalarında sözleşmeli olarak bilgisayar öğretmenliğinde en düşük aldıkları kişinin puanı 70,... küsürdü. sonuç olarak atanamayanların yani boşta kalan bilgisyar öğretmenlerinin puanları 70 in altındadır. şimdi bunlar kimi alacak. yerlerinden memnun olmayanları mı. Ör. doğu da dörev yapan 73-74 puanla doğuya atananlar için mi. sonuçta onlarda istifa edip tekrar tercih yapabiliyorlar.

Ağustosta atanamayanlar için değil mi bu atama. işte size MEB in açığı. Yorum sizin.

• Arkadaşım çok haklısın valla MEB çok saçmaladı. İngilizce öğretmenleride aynı durumda.Memleket'te en çok ingilizce öğretmenine ihtiyaç olmasına rağmen ısrarla meb taban puanları yükseltiyor. Sadece 150 tane ingilizce öğretmeni atandı. MEB'İ burda esnefle kınıyorum...
  • o 70 71 aralığında bin kişi vardır belki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deitel

o 70 71 aralığında bin kişi vardır belki

zaten toplasan 600-700 işsiz mezun vardır(bilg. öğrt. için diyorum). ikinci olarak 70 ile daha önce aldı. şimdi taban oalarak 71 veriliyor. Matematiksel olarak taban<70 olması lazım değil mi.
  • Doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlar 10. köyede muhtar yaparlar.
  • Emekli olmuş öğretmenleri veya bilgisayar klavyesinde 2 kelime yazmayı öğrenmiş olan diğer branş öğretmenlerinden alacaklar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkaratas

aralık 15 aralıkta 10000 sözleşmeli öğretmen alınacakk. Ben bilgisayar öğretmeniyim şimdi size durumu anlatayım. 160 tane bilgisyar öğretmenini 71 taban puanı ile alacaklar. buraya kadar olabilir diyebilirsiniz.

2007 Ağustos atamalarında sözleşmeli olarak bilgisayar öğretmenliğinde en düşük aldıkları kişinin puanı 70,... küsürdü. sonuç olarak atanamayanların yani boşta kalan bilgisyar öğretmenlerinin puanları 70 in altındadır. şimdi bunlar kimi alacak. yerlerinden memnun olmayanları mı. Ör. doğu da dörev yapan 73-74 puanla doğuya atananlar için mi. sonuçta onlarda istifa edip tekrar tercih yapabiliyorlar.

Ağustosta atanamayanlar için değil mi bu atama. işte size MEB in açığı. Yorum sizin.

Şimdi şöyle bir durum var, meslea 80 puan alıp atama için sadece Ankara, İstanbul Merkezde evinin yanındaki okulları tercih edenler olduğu için atama döneminde 70 puan tabandı demek biraz yanlış oluyor.

Bu yüzden 71 puan üstü alıp atanamayan, atanmayan kişiler mutlaka vardır.

Bu arada bende Allah izin verirse önümüzdeki KPSS 'ye (2008) girip Bilgisayar öğretmenliği için atanmaya çalışacağım.
    Gerçi ara sınav zamanı forumda takılarak okulu bitirmem zorlaşıyor ama, şansımızı deneyeceğiz. :))

• quote:

Orjinalden alıntı: MaviAteş

quote:

aralık 15 aralıkta 10000 sözleşmeli öğretmen alınacakk. Ben bilgisayar öğretmeniyim şimdi size durumu anlatayım. 160 tane bilgisyar öğretmenini 71 taban puanı ile alacaklar. buraya kadar olabilir diyebilirsiniz.

Şimdi şöyle bir durum var, meslea 80 puan alıp atama için sadece Ankara, İstanbul Merkezde evinin yanındaki okulları tercih edenler olduğu için atama döneminde 70 puan tabandı demek biraz yanlış oluyor.

Bu yüzden 71 puan üstü alıp atanamayan, atanmayan kişiler mutlaka vardır.

Bu arada bende Allah izin verirse önümüzdeki KPSS 'ye (2008) girip Bilgisayar öğretmenliği için atanmaya çalışacağım.
    Gerçi ara sınav zamanı forumda takılarak okulu bitirmem zorlaşıyor ama, şansımızı deneyeceğiz. :))

o zman bu atama evine yakın öğretmenlik yapmak isteyenler için öyle mi? bu da saçma birşey değilmi.

• Hayır ben 71 puandan fazla alıp atanmayanlar olduğuna dair örnek verdim. Geçen sene mezun olan arkadaşlarımdan birisi 82-83 puan almasına rağmen ilk atama zamanında sırf İstanbul'da öğretmenlik yapayım diye sözleşmeli olarak başladığı için aklıma bu örnek geldi.
  • quote:

ağustosta sözleşmeli atananlar 18 aralık atamasına başvuramazlar. taban puan saçmalığı yüzünden 160 kişi bulamayacaklar ve elektronik öğretmeni mezunlarını bilgisayara alacaklar. dünyanın neresinde görülmüş bu saçmalık. 0,1 puan yüzünden bilgisayar öğretmeni işsiz kalacak, başka branşı bilgisayar diye atayacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 30 Kasım 2007; 23:05:05 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.