Şimdi Ara

İŞTE ŞİDE DAVASINDA HASIR ALTI EDİLEN DELİLLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunlar hasır altı edilmedi arkadaşım gitmesi gereken yerlere kesinlikle gitti o başbakana komplo iddilarınıda şampiyonlar ligine giderken uefa sorguladı bilip bilmeden atıp tutmak moda olmuş arkadaş bunları savcısından tut tff ye kadar herkez biliyo ama siz bilinmediğini zannediyosunuz bunlarlan trabzonsporun şike yada teşvik yapdığını zannetmek size mahsuz birşeydir
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

bunlar hasır altı edilmedi arkadaşım gitmesi gereken yerlere kesinlikle gitti o başbakana komplo iddilarınıda şampiyonlar ligine giderken uefa sorguladı bilip bilmeden atıp tutmak moda olmuş arkadaş bunları savcısından tut tff ye kadar herkez biliyo ama siz bilinmediğini zannediyosunuz bunlarlan trabzonsporun şike yada teşvik yapdığını zannetmek size mahsuz birşeydir

Bunların bir çoğu hasıraltı edilmiştir yada medyada yer almamıştır, haberin tümünü okusaydın bence anlardın..
  • Hasır altı edilmedi mi? Tapelerden bölümler çıkarılmış yahu daha nasıl hasır altı edilecek?
    Fenerbahçe hakkında yüzlerce şey uydurulurken Trabzonspor hakkında "teşvik girişiminde bulunulmuş ama olmamış" dışında ne yazdı basın?

Bırakın bu işleri, bırakın...
  • Ts şike yada teşvik yapmaz.
    Fb yapar.
    kaka Fb.
  • quote:

bunlar hasır altı edilmedi arkadaşım gitmesi gereken yerlere kesinlikle gitti o başbakana komplo iddilarınıda şampiyonlar ligine giderken uefa sorguladı bilip bilmeden atıp tutmak moda olmuş arkadaş bunları savcısından tut tff ye kadar herkez biliyo ama siz bilinmediğini zannediyosunuz bunlarlan trabzonsporun şike yada teşvik yapdığını zannetmek size mahsuz birşeydir

UEFA bir şey sorgulamadı Lütfü Arıboğan ne dediyse onu yaptı. Yada etik kurulunun eline ne gittiyse etik kurulu ona göre karar aldı.
    İkinci incelemede mutlaka bu belgeler etik kurulunun da eline geçecektir.

Bir de Sadri Şener kupanın ruhu geldi tenekesi de gelecek vb demez mi ???

Sivas Balık olayı, Sadri Şener' in son maç tamam sen kafana takma ve para var hemde çok var sözleri
    Yukarıda verilen iddanameye girmeyen belgelere baktıktan sonra

Hiç şüphesiz ki şampiyon kesinlikle TS ilan edilmeli (!)

İnce ince çalışıp hem kupayı hemde 20 bin oyu alsın bakalım AKP.
    Ama o aldığı 20 bin oyun yanında kaybedeceklerini de şimdiden ince ince hesaplamaya başlasın.

• quote:

sana sadece yuh diyorum..okuduğunuda anlamıyorsan,nelerin basına verilip nelerin verilmediğini hala okuduğun halde anlayamamışsan diyecek bişeyde yok..siz ak pak sınız..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OTO SERAMİK KAPLAMA FAYDALI MI?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fenerli medya diye zırlayanlar, bu haberlerin medyada yer alıp almadığına bakmaz hiç. resmen gözardı edilmiş bu haberler, üstelik bunlar trabzonlu vekillerin meclisteki lobisiyle yapılmıştır. vekillerin medya organlarına(!) söyledikleri taraftar bazlı laflar bile şu haberden daha çok yer aldı medyada.

ve bu dava siyasi değil öyle mi? buna anca trabzonsporlular inanır.
  • Bana birisi şunun açıklamasını yapsın

Madem şike var neden hiçbir futbolcu ve hakem cezaevin'de değil, futbolcusuz ve hakemsiz şike nasıl yapılıyor, bunun mantıklı cevabını alayım arkadaşlar, ciddi soruyorum yav.
  • @eşruhuum

Hala bişeyler yazmaya çalışıyorsun. Yazmadan önce az oku be arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Bana birisi şunun açıklamasını yapsın

Madem şike var neden hiçbir futbolcu ve hakem cezaevin'de değil, futbolcusuz ve hakemsiz şike nasıl yapılıyor, bunun mantıklı cevabını alayım arkadaşlar, ciddi soruyorum yav.

Hakem olarak kimse yok bildiğim kadarı ile. Ama epey sayıda tutuksuz yargılanacak futbolcu var.

Onların şu anda hapiste olmamaları yargılanmayacakları, yada hiç bir şey yapmamış oldukları anlamına gelmiyor.

Aziz Yıldırım' ın ve diğer FB' li yöneticlerin hala hapiste olmalarının nedeni ise çete kurdukları iddaası.

Yani öyle olmasa onlarda hapiste olmayacaklardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

quote:

Bana birisi şunun açıklamasını yapsın

Hakem olarak kimse yok bildiğim kadarı ile. Ama epey sayıda tutuksuz yargılanacak futbolcu var.

Onların şu anda hapiste olmamaları yargılanmayacakları, yada hiç bir şey yapmamış oldukları anlamına gelmiyor.

Aziz Yıldırım' ın ve diğer FB' li yöneticlerin hala hapiste olmalarının nedeni ise çete kurdukları iddaası.

Yani öyle olmasa onlarda hapiste olmayacaklardı.

Yav Bülent Uygun da mı var bu çetenin içinde

• Kupa trabzona verilsin diye ağlayan zırlayanlar nerede?

Neden yorum yapılmıyor? Ak pak takım taraftarı nerde??
  • quote:

Yav Bülent Uygun da mı var bu çetenin içinde

Duruma göre öyle görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Kupa trabzona verilsin diye ağlayan zırlayanlar nerede?

Neden yorum yapılmıyor? Ak pak takım taraftarı nerde??

Bir çoğu karnesini almadı daha, alınca damlarlar merak etme...
  • quote:

şu eşruhumun yorumları çok komik ya

karnen nasıl panpa?
  • yazıyı okudum yuh diyorum, trabzon galatasaray ve beşiktaşlılardan bize yüklenmeye çalışanlar nerde?

büyü paasıymış fenerbahçeye büyü yapacaklarmış, 20 bin oy kaybederlermiş, noterden geçmişe dönük belge onaylatırlarmış, ankaragücüne puan kaybedersek bedelsiz oyuncuyu verecekmiş mişte miş.

varya Fenerbahçeye bunu yapanlara aziz yıldırım gerekeni yapacakta, burda bilinçsiz bilinçsiz konuşupta bizim ve fenerbahçenin hakkını yiyenlerde allahından bulsun.

Olayın siyasi olduğunu hala inkar eden varmı? varsa o ne demek istediğimi anlamıştır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Hasır altı edilmedi mi? Tapelerden bölümler çıkarılmış yahu daha nasıl hasır altı edilecek?
    Fenerbahçe hakkında yüzlerce şey uydurulurken Trabzonspor hakkında "teşvik girişiminde bulunulmuş ama olmamış" dışında ne yazdı basın?

allahını seversen söyle bana tapelerden hangi bölümler çıkarılmış bu konuşmaların hepsi iddinamede mevcut internette pdf formatında kolayca bulabilirsiniz iddinameyi açın okuyun öyle sallamasyon yazılarlan olmuyor bu işler basına gelirsekde yahu kardeşim siz anlamıyosunuz galiba trabzonspor hakkında süreklilik ve tutarlılık esasında şike ve teşvik faaliyetleri yokdur herşeyin bir izahı vardır beşiktaşın faaliyetleri bile bizden kat be kat daha fazladır ve onlar şike ve teşvik eylemlerinden yırttılar siz inanmak istdiklerinize inanın ama ne adalet, ne uefa, nede etik kurulu raporları bize bişe yapamıyo çünüi bizi suçlayacak somut delliller yokdur aynısı beşiktaş içinde geçerlidir

ha unutmadan yakın zaman önce bir arkadaşda trabzon buca maçında trabzonun attığı golde hatalı olan ve yere düşen bucasporlu oyuncuyu trabzonsporun transfer ettiğini yazmışdı ama öyle bişe ortada yokdu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Hasır altı edilmedi mi? Tapelerden bölümler çıkarılmış yahu daha nasıl hasır altı edilecek?

allahını seversen söyle bana tapelerden hangi bölümler çıkarılmış bu konuşmaların hepsi iddinamede mevcut internette pdf formatında kolayca bulabilirsiniz iddinameyi açın okuyun öyle sallamasyon yazılarlan olmuyor bu işler basına gelirsekde yahu kardeşim siz anlamıyosunuz galiba trabzonspor hakkında süreklilik ve tutarlılık esasında şike ve teşvik faaliyetleri yokdur herşeyin bir izahı vardır beşiktaşın faaliyetleri bile bizden kat be kat daha fazladır ve onlar şike ve teşvik eylemlerinden yırttılar siz inanmak istdiklerinize inanın ama ne adalet, ne uefa, nede etik kurulu raporları bize bişe yapamıyo çünüi bizi suçlayacak somut delliller yokdur aynısı beşiktaş içinde geçerlidir

ha unutmadan yakın zaman önce bir arkadaşda trabzon buca maçında trabzonun attığı golde hatalı olan ve yere düşen bucasporlu oyuncuyu trabzonsporun transfer ettiğini yazmışdı ama öyle bişe ortada yokdu

kardeşim senin yaşın kaç, söylede ona göre muhattap olalım, senin kafam basmıyormu? saat 12 olmadı daha düşünce kıtlığımı çekiyorsun?

sen bırak şimdi fenerbahçeyi galatasarayı beşiktaşı, kendi takımınla ilgili vermen gereken cevabı adam gibi ver,

tapelerle karşımıza çıktınız bugüne kadar al sana tapenin kralı, sen kalkıpta fenerbahçeye tapelerle yüklenip kendinle ilgili tape çıktığındada utanmadan vıdı vıdı nasıl yapabiliyorsun?

senin bu forumda olman bu foruma hakarettir , ortalığı karıştıran trabzonspor hak ettiği cezayı en iyi şekilde alacak ama sende yüz olmadığından dolayı burda gelir yine sırıtırsın,

fenerbahçe şike yaptı diye sanki somut deliller varda kalmış birde bizim için somut deliller yok diyor, senin gibilere ne denir bilmiyorsan en yakınındaki fenerbahçeliye git bir sor.

şimdi git şikayet et koş durma,

• quote:

Orijinalden alıntı: us216

quote:

şu eşruhumun yorumları çok komik ya

karnen nasıl panpa?

panpa şu buca- trabzon maçında yere kapaklanan adam vardı ya onu sınavda sormuşlardı ama ben bilemedim. çeşke sana danışsaydım .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.