Alışkınız yeni bir transferi karşılamak için taraftarların havaalanlarını doldurmasına. Pek görülmez, ayrılan bir futbolcunun uğurlanması. Çünkü deyim yerindeyse öküz ölmüş, ortaklık bozulmuştur. Ancak Fenerbahçe taraftarı, bunun böyle olmadığını gösterdi dün. Sözleşmesi feshedilen Luciano’yu uğurlamak için Atatürk Havalimanı’na koştular. Kendisine sevgi gösterisinde bulunup, hatıra fotoğraf çektirdiler. Sambacı da, “Bu büyük taraftarın sevgisini de beraberimde götürüyorum” derken, sözleşmesini fesheden kulübü Fenerbahçe hakkında sürekli olumlu konuştu, güzel mesajlar verdi... Yani Vefa’nın, İstanbul’da bir semt adı olmadığını karşılıklı gösterdiler. İyileştikten sonra tekrar
Fenerbahçe’ye dönmek istediğini vurgulayan Luciano, giderayak şunları söyledi: “Fenerbahçe dışında bir başka takımda asla oynamam. Bu, bana yanlış geliyor. Eğer yeni oyuncular başarısız olup döneceksem, asla istemem böyle bir şeyi. İyi oyuncular ve umarım başarılı olurlar. Zico dürüst bir hoca. Kim iyi olursa onu oynatır. Umarım Can ve Önder kendilerine yer bulur. Her maçta kalbimle oynadım. Bundan emin olarak ülkeme döndüğüm için de içim çok rahat.” ..........
gollerine sevindik ama hatalarına da çok kızdık....yolu açık olsun..Fenerbahçe taraftarına da bu yakışır...
See You AgaiN
iyi adamdı beee....defansif hatalarına deli olurdum ama çok kritik goller atardı...
yeniden gelecek inş
hakikaten bravo taraftara ! Adam gibi adamlar bunu hak ediyorlar. Bu tipteki (ben Ergün'ü de çok beğeniyorum duruş olarak) futbolcular hangi takımdan olursa olsun takdir edilmeye layık bence
bize bi luciano bide nobre gol atıyodu,düz mantık bu yıl fner den gol yemeyiz
Aslında doğruyu söylemek gerekirse fenerbahçe 2 senedir ligin en etkili takımıydı(bunda diğer takımların kötü olmasının etkeni büyük tabi) peki fenerbahçe süper mi oynuyodu?hayır tabiki,sadece duran top organizasyonları mükemmeldi.zaten gollerin nerdeyse hepsini kornerlerden ya da serbest vuruşlardan atıyorlardı. serbest vuruşlardaki organizasyoda da en önemli isimler nobre ve luciano idi,şimdi ikiside gitti bakalım fener yeni transferleriylede bu kadar etkili olabilecek mi,dediğim gibi fenerin en büyük silahı duran toptan gol atmak.zaten nobre gittiğinden beri lucianodan sakatlığından ötürü oynayamadığı için fener bu sene kornerlerden ya da serbest vuruşlardan hiç gol atamadı.
bence luciano çok faydalı bi futbolcuydu,her ne kadar fener taraftarları beğenmese de