ARkadAŞLAR UZUN ZAMANDAN BERİ ÇIKACAK OYUNLARI TANITAMIYODUM. En son bunu buldum yani tam buldum denemez vardı ama screenshot&video yoktu artık onlarda var hemen size bakabileceğiniz linkleri veriyim.
Benim bildiğim LOTR'in hikayesi bitti. çok merak ediyorum acaba ea bu konuyu nası dewam ettirecek daha bende hikayesini okumadım okuyunca bişiler yazarım.
UMARIM BEĞENİRSİNİZ
sabırsızlıkla beklediğim oyunlardan biri.
İlki çok iyiydi her 2 taraflada oyunu bitirdim. Bu oyununda tanıtım videosunu seyrettim.Güzel olacağa benziyor. Hadi EA göster kendini
bunun birinscisi cok sistem istiyo demişlerdi bana bakmadım gerçi ama almamıstım. şimdi alıcam AXP 2400+. 768MB ddr ram ve 9600 pro ile kasmaz herhalde oyun dimi. bide eax destegi varmı bu oyunun
İKİSİNİN KONUSU NE OLACAK ANALAMDIM YÜZÜĞÜ TEKRARDAN MI YOK EDECEZ FARKLI GRAFİK GÖRÜNTÜLERİ ALTINDA. YOKSA YÜZÜKLERİN EDENDİSİNİN YÜZÜĞÜ YOK ETTİKTEN SONRA DEVAM EDEN BÖLÜMLERİMİ VAR. BENCE FEYK BU FEYK
Hakkatten konu noolcak frodonun çocukları torunlar yeni yüzükmü bulcak.
Ama ss lar manyak o ayrı.
bence konu orta dünyada yeni bir yapılanma olacak. geride kalan bütün orcları falan öldüreceğiz. yani yeni ve güçlü bi krallık kurmak için uğraşacağız.