Şimdi Ara

İşte Türk Askerinin Gücü..Hocamız anlattı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben pek doğru bulmadım açıkcası...Zaten çoğu Milli Güvenlik öğretmeni, gaz vermeye çalışıyor...Ama bence bu yaptıkları doğru...Unutulmamalıki biz asla gücünü gösteren bir ülke değiliz...Amerika gibi teknolojimizi dışarı vurmayız, ama yeri geldiğindede en güzel şekilde dünyaya göstermesinide biliriz... Benim babamda yıllarca hudut bölgelerinde görev yaptı ama böyle birşeyi ne ondan nede başkasından duydum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

Hocam ben pek doğru bulmadım açıkcası...Zaten çoğu Milli Güvenlik öğretmeni, gaz vermeye çalışıyor...Ama bence bu yaptıkları doğru...Unutulmamalıki biz asla gücünü gösteren bir ülke değiliz...Amerika gibi teknolojimizi dışarı vurmayız, ama yeri geldiğindede en güzel şekilde dünyaya göstermesinide biliriz... Benim babamda yıllarca hudut bölgelerinde görev yaptı ama böyle birşeyi ne ondan nede başkasından duydum...

Yav mantıklı olun biraz. Babandan öyle birşey duymassın tabi, baban seni evde bakışlarıyla diz çöktürebiliyor mu? Sadece nöbet tutarken mi geliyor bu güç? Türk askerinin gücü gözünden çıkan ışınlardan değil vatan sevgisinden gelir. Bunlara ben 5 yaşındayken güler geçerdim hala inananlar var!

"Amerika gibi teknolojimizi dışarı vurmayız, ama yeri geldiğindede en güzel şekilde dünyaya göstermesinide biliriz"

Külliyen yalan

• quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

Hocam ben pek doğru bulmadım açıkcası...Zaten çoğu Milli Güvenlik öğretmeni, gaz vermeye çalışıyor...Ama bence bu yaptıkları doğru...Unutulmamalıki biz asla gücünü gösteren bir ülke değiliz...Amerika gibi teknolojimizi dışarı vurmayız, ama yeri geldiğindede en güzel şekilde dünyaya göstermesinide biliriz... Benim babamda yıllarca hudut bölgelerinde görev yaptı ama böyle birşeyi ne ondan nede başkasından duydum...

Birazda sen sıkmışsın hocam.Biz ne zaman dünyaya güç gösterisi yaptık.Kendimi bildim bileli abdnin ve abnin köpeğiyiz.Son yıllarda onlar bakışlarıyla diz çöktürüyor bizi

• quote:

Orjinalden alıntı: canus

quote:

Orjinalden alıntı: oxside

Arkadşlar bu olayı bize milli güvenlik hocamız anlatmıştı...Bizzat Ermenistan sınırında görev yapmış biridir kendisi.

Ermenistan sınırında nöbet tutan Türk askeri birgün tam karşısında nöbet tutan Ermenistan askerine öyle bir bakarki gözlerinin içine sanki bir mermi gibi....Ermenistan askeri o anda hemen diz çökmüştür Türk askerinin karşısında ve Ermeniler nöbet yerlerini değiştirmişlerdir...

Hocamız askere sormuş bunu nasıl yaptım evladım diye askerde "bende bilmiyorum komutanım" demiş.

Hocamız bunu anlattığı zaman çok etkilenmiştim...

Gözlerinden ateş de çıktımı

not: hocanız yemi$ sizi =))
    anaokuLunda anLatırLar böyLe hikayeLeri ..
    gözLerden ate$ çıktı faLan mermi oLdu sonra hepsi döndü doLa$tı çıkmaza girdi =)))

• Bu gün duyduğum en komik olay.
  • Phalanx önce yunan özetiligini bırak da Türk ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilk kez

ben kızlara ne biçim bakıyorum onların hiç domaldıgını görmedim

• oncelıkle sunu soylıyım.hocanızı ya asker kandırmıs.
    yada hocanız garıpten olayları varmıs gıobı sıze aktarmıs.
    kaldıkı cok yakından tanıdıgım bırı ıgdır ılı aralık ılcesınde sınır muhafızı ıdı.
    gubde 2 saat nobetlerı falan var(yanılıyorda olabılırım)bıze dedıgı su ıdı.
    ermenı sınırında ermenı askerı yok.
    ıran tarafında ıse gunde bır defa sınır karakoluna gelırler bıraz durup gerı gıderler.bızımkıler ıse 24 saat sınırı tutar.

quote:

Orjinalden alıntı: .Mirliva.
    Çanakkale savaşınıda iman gücüyle kazanmışız biz, Tanrı Türk'ü sevdiği için korumuş ve oradaki ölüleri diritmiş.
    Hatta bir hikayesi vardır bunun... Bir imam bir gece rüyasında Hz. Muhammed (s.a.v) nin kabrine gitmiş ve bakmış ki Hz. Muhammed yok. Sonra dönmüş dolaşmış bir başka imamın yanında bulmuş kendini... Sormuş Hz. Muhammed efendimiz nerede diye. Arap İmamda resulümüz Türklerin halini gördü ve o yüce milletin yok olmaması için yardıma gitti demiş.... Ve bu hikayeye inanan yüzlerce insan gördüğümü bilirim..
    Yanlız insan düşünemeden edemiyor tabi, bu yardımlar son güne bırakılır mı 500 bin can boşa gitti...

tabııkıde anlattıgın olay tamamıyle hurafe.
    hatta kıbrıs cıkartmasında azız mahmut hudaı hazretlerınınde cephede oldugu hurafesı gıbı

ama sunu ıyı bıl.
    bu mıllet hem canakkalede hemde ıstıklal harbınde zafere tasıyan guc ıman ıdı.
    bunu kımse aklından cıkarmasın.o askerı oraya suren sey bu topraklara namahrem ayagının basması ıdı

• +

• quote:

Orjinalden alıntı: tr26tr

SİZİN İÇİNİZ GEÇMİŞ NE BİÇİM TÜRK GENCİSİNİZ BU VATANI E MİLLETİN DEĞERLERİNE SAYGISI OLAN HİÇ DEĞİLSE DALGA GEÇMEZ

Bu mudur yani milletin değerleri.
  • ne kadar saçma yorumlar yapılmış. güleyim mi ağlayayım mı anlamadım. bu olay doğru değildir belki ama tarihde böyle olağanüstü çok olay yaşadı atalarmız. en büyük örneği çanakkalede yeşil sarıklı kişilerin yardım etmesiydi. bunu ingiliz askerleri diyor. bu olduysa neden arkadaşın dediği olay olmasın çok mu gücünüze gitti. sonuç olarak dediğim gibi dalga geçmeye glemez bu konular
  • quote:

quote:

Arkadşlar bu olayı bize milli güvenlik hocamız anlatmıştı...Bizzat Ermenistan sınırında görev yapmış biridir kendisi.

Ermenistan sınırında nöbet tutan Türk askeri birgün tam karşısında nöbet tutan Ermenistan askerine öyle bir bakarki gözlerinin içine sanki bir mermi gibi....Ermenistan askeri o anda hemen diz çökmüştür Türk askerinin karşısında ve Ermeniler nöbet yerlerini değiştirmişlerdir...

Hocamız askere sormuş bunu nasıl yaptım evladım diye askerde "bende bilmiyorum komutanım" demiş.

kıçından yıldırım çıkmış

quote:

Çanakkale savaşınıda iman gücüyle kazanmışız biz, Tanrı Türk'ü sevdiği için korumuş ve oradaki ölüleri diritmiş.
    Hatta bir hikayesi vardır bunun... Bir imam bir gece rüyasında Hz. Muhammed (s.a.v) nin kabrine gitmiş ve bakmış ki Hz. Muhammed yok. Sonra dönmüş dolaşmış bir başka imamın yanında bulmuş kendini... Sormuş Hz. Muhammed efendimiz nerede diye. Arap İmamda resulümüz Türklerin halini gördü ve o yüce milletin yok olmaması için yardıma gitti demiş.... Ve bu hikayeye inanan yüzlerce insan gördüğümü bilirim..
    Yanlız insan düşünemeden edemiyor tabi, bu yardımlar son güne bırakılır mı 500 bin can boşa gitti...

arkadaşım sizde hiç akıl yok. gidin bi yere kitleyin kendinizi ölümü bekleyin. Allah sana akıl bahşetmiş niye kullanmıyorsun???

Ne ölü diriltmesinden bahsediyorsun sen. Ne yardımından bahsediyorsun??? Allah Hz. Muhammed savaşırken bile yardım etmedi, Hz. Muhammed'in dişi kırıldı geri çekilmek zorunda kaldı. gelip gelip çanakkalede mi yardım etti yani?

bırakın bu işleri adam olun. çanakkale savaşı orada anaları, bacılar, vatanı, bayrağı, dini için savaşan ve ölüme gözünü kırpmadan atlayan o yüce insanlar sayesinde kazanıldı..

yok öyle yeşil cübbeliler, bilmem ne hocası gelmişte kazanmışsız. ölülere,o şehitlere hakaret etmeyin, etttirmem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhdmr -- 8 Mayıs 2008; 11:31:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Ademsx1ne kadar saçma yorumlar yapılmış. güleyim mi ağlayayım mı anlamadım. bu olay doğru değildir belki ama tarihde böyle olağanüstü çok olay yaşadı atalarmız. en büyük örneği çanakkalede yeşil sarıklı kişilerin yardım etmesiydi. bunu ingiliz askerleri diyor. bu olduysa neden arkadaşın dediği olay olmasın çok mu gücünüze gitti. sonuç olarak dediğim gibi dalga geçmeye glemez bu konular

Zuhahahaaaaaaaaa...

hatta
    + hahahaaaaaa.... ve de,

Yemediiik !

Topicin konusundan dahada bi deli saçması mesaj olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMIRNOFF -- 8 Mayıs 2008; 11:42:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ilhdmr

quote:

quote:

kıçından yıldırım çıkmış

quote:

arkadaşım sizde hiç akıl yok. gidin bi yere kitleyin kendinizi ölümü bekleyin. Allah sana akıl bahşetmiş niye kullanmıyorsun???

Ne ölü diriltmesinden bahsediyorsun sen. Ne yardımından bahsediyorsun??? Allah Hz. Muhammed savaşırken bile yardım etmedi, Hz. Muhammed'in dişi kırıldı geri çekilmek zorunda kaldı. gelip gelip çanakkalede mi yardım etti yani?

bırakın bu işleri adam olun. çanakkale savaşı orada anaları, bacılar, vatanı, bayrağı, dini için savaşan ve ölüme gözünü kırpmadan atlayan o yüce insanlar sayesinde kazanıldı..

yok öyle yeşil cübbeliler, bilmem ne hocası gelmişte kazanmışsız. ölülere,o şehitlere hakaret etmeyin, etttirmem...

"Kendilerine savaş açılan Müslümanlara, zulme uğramaları sebebiyle cihad için izin verildi. Şüphe yok ki Allah'ın onlara yardım etmeye gücü yeter."(Hacc 13)

• quote:

Orjinalden alıntı: Arukard

quote:

Orjinalden alıntı: ahmet144

Temel ile Yunan askeri

Temel askerligini yunan sinirinda yapiyormus.
    Temel'in cani cok sikiliyormus.
    Yunan'a bir islik calmis elleriyle "Havaci misin?" isareti yapmis, Yunan aldirmamis.
    Bir islik calmis elleriyle "Karaci misin?" isareti yapmis, Yunan aldirmamis.
    Bir islik daha calmis "Denizci misin?" anlaminda yuzme isareti yapmis, yunan aldirmamis.
    Bir islik daha calmis. El haraketi yaparak "Topcu musun?" demis, yunan aldirmamis.
    Bir islik daha calmis "Gozcu musun?" anlaminda durbun isareti yapmis, yunan aldirmamis.
    Nöbetler degismis sira yine Temel'le Yunan'a gelmis.
    Yunan'a hadi sinira git demisler yunan da:
    - "Ben oraya gitmem. Orada bir deli turk askeri var, bana hava kararinca yuzerek gelip sana bir koyacam gozlerin firlayacak diyor.."

Koptum

Harbi yorumlara bakıyorumda, Atatürk bizi keşke kurtarmasaymış. Keşke... Şimdi emperyalistlerin sömürgesi altında olurduk. Bizim şimdiki toplumumuzda bunu hakediyor zaten. Şuna bak ya, adam hacıdan hocadan bahsediyor. Hacıların hocaların Türkiye'yi kurtardığını söylüyor.

Şu anda emperyalistlerin sömürgesi değiliz yani? Demokrasi ile yönetilmeyen sömürge bir bir ülkeyiz zaten.Sen neyden bahsediyorsun?

• Müslüman ordularının son destanı Çanakkalede olmuştur o günden bugüne öyle bir savaş daha olmadı.
    İmanın Zaferi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

Müslüman ordularının son destanı Çanakkalede olmuştur o günden bugüne öyle bir savaş daha olmadı.
    İmanın Zaferi.

Ondan önceki de, arapları ingilizlerde kurtarmak için çağrılıp da giden fakat arapların bizi arkadan vurduğu, 100.000 Türk askerinin telef olduğu savaştı herhalde. Müslüman ordularının savaşı değilmiydi o savaş ? O da mı imanın zaferiydi, yoksa imamın mı zaferiydi peki ?

Bu söylediklerine sen kendini inandırmış olabilirsin ana, senin gibi düşünmeyenler çoğunlukta. Kısacası kimse, sizler gibi kendisini kandırmaya uğraşmıyor. Anlaşıldımı ?

Çanakkaledeki askerlerin hangi amaçla tabyalarda bulunduğunu tarihten bir araştır bakalım. Senin iddia ettiğin gibi cihad için mi yoksa, VATANLARINI KORUMAK İÇİN mi öldüğünü, tarih kitaplarından daha iyi bir araştırmasını yap. Çanakkalede şehit olan mehmetçiklerimiz, vatanlarını korumak için, inançlarından aldıkları güç ile, savaşmış, gazi ve şehit olmuşlardır. Ordaki savaşın nedeni, vatanı korumak içindir. Bu, hem asker toplanırken hemde mevkiler savunulurken, ortak his ve düşünce yalnızca, " vatanı savunmak " olmuştur. O savaşta şehit olanların isimlerine bakarsan, anadoluda o zamanlar şimdikinden daha çok, ermeni, musevi ve rum vardı. Onların isimlerine de rastlayacaksın listelerde. 1.ci, 2.ci inönü ve diğer tüm kurtuluş savaşlarını unutuyorsun herhalde. Lütfen tarihimizi içinde bulunduğu dönem ve koşullar içinde tarafsız olarak inceleyip öğrenelim. Aksi durum size bir şey kazandırmayacağı gibi, yalancı bir dünyada yaşamanıza neden olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMIRNOFF -- 8 Mayıs 2008; 15:03:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ß.m.Ø

İşte Türk Askerinin Gücü..Hocamız anlattı!

• sallamasyon
  • quote:

çanakkale savasını bunun gibi hurafelere mal edemezsin,Çünkü o savas bir milletin gücü ile Zafere olan inancı ile kazanıldı..Ak sakallı dedeler ve ya sarıklılarla değil...

sayın @HURMA,

Müslüman orduları değilde Türk orduları ya da KEMAL'in askerleri diyelim istersen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M.3.R.T_ -- 8 Mayıs 2008; 15:07:22 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.