Şimdi Ara

İşte Türk Askerinin Gücü..Hocamız anlattı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadşlar bu olayı bize milli güvenlik hocamız anlatmıştı...Bizzat Ermenistan sınırında görev yapmış biridir kendisi.

Ermenistan sınırında nöbet tutan Türk askeri birgün tam karşısında nöbet tutan Ermenistan askerine öyle bir bakarki gözlerinin içine sanki bir mermi gibi....Ermenistan askeri o anda hemen diz çökmüştür Türk askerinin karşısında ve Ermeniler nöbet yerlerini değiştirmişlerdir...

Hocamız askere sormuş bunu nasıl yaptım evladım diye askerde "bende bilmiyorum komutanım" demiş.

Hocamız bunu anlattığı zaman çok etkilenmiştim...

• senecelerce atalarımız o gözlerdeki kudretle bu ülkeyi koruyup geliştirmişlerdir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: oxside

Arkadşlar bu olayı bize milli güvenlik hocamız anlatmıştı...Bizzat Ermenistan sınırında görev yapmış biridir kendisi.

Ermenistan sınırında nöbet tutan Türk askeri birgün tam karşısında nöbet tutan Ermenistan askerine öyle bir bakarki gözlerinin içine sanki bir mermi gibi....Ermenistan askeri o anda hemen diz çökmüştür Türk askerinin karşısında ve Ermeniler nöbet yerlerini değiştirmişlerdir...

Hocamız askere sormuş bunu nasıl yaptım evladım diye askerde "bende bilmiyorum komutanım" demiş.

Saçma

• quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

quote:

Arkadşlar bu olayı bize milli güvenlik hocamız anlatmıştı...Bizzat Ermenistan sınırında görev yapmış biridir kendisi.

Saçma

hemde inanılmaz saçma. yahu buna bir insan nasıl inanır.

• quote:

Gözlerinden ateş de çıktımı

• hehe

güzel gaz vermiş

yürüyün osmanlının torunları
  • Birbirinden metrelerce uzakta Ermeni askeri bizim turk askerinin gozlerini gordu bagciklari çozulmuştur onlari baglamak için egilmiştir.Askerimiz guçlu buna hiç suphe yok ama boyle dolduruşlara gelmemek lazim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fikirlere karşı saygım var........Kimseyide inandırma gibi bir lüksüm yok
  •  İşte Türk Askerinin Gücü..Hocamız anlattı!
  • O askerle çok pis dalga geçmişler

Bir ermeni hocamda ermenistan sınırında komutanmış birgün bir asker diz çokmus bizim hoca yanına gitmiş

Neden diz coktun oglum demiş

Bu karsıdaki Türkler deli deli bakıyor egleniyoruz nobet değişimlerinde sanki diz cokmusuz giib yapıyoruz

Bizim hoca gülümsemiş.....
  • öyle dizz çöktürebilseydik osmanlı hala ayaktaydı o adam yalancının tekiymiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ß.m.Ø

İşte Türk Askerinin Gücü..Hocamız anlattı!

HELAL YARDIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termo6556 -- 7 Mayıs 2008; 17:59:04 >
  • :D tam gaz ileri kaptan
  • SİZİN İÇİNİZ GEÇMİŞ NE BİÇİM TÜRK GENCİSİNİZ BU VATANI E MİLLETİN DEĞERLERİNE SAYGISI OLAN HİÇ DEĞİLSE DALGA GEÇMEZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: tr26tr

SİZİN İÇİNİZ GEÇMİŞ NE BİÇİM TÜRK GENCİSİNİZ BU VATANI E MİLLETİN DEĞERLERİNE SAYGISI OLAN HİÇ DEĞİLSE DALGA GEÇMEZ

YA adam cyclops un resmini koymuş nasıl gülmeylim. öldüm gülmekten
  • ben kızlara ne biçim bakıyorum onların hiç domaldıgını görmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tr26tr

SİZİN İÇİNİZ GEÇMİŞ NE BİÇİM TÜRK GENCİSİNİZ BU VATANI E MİLLETİN DEĞERLERİNE SAYGISI OLAN HİÇ DEĞİLSE DALGA GEÇMEZ

TÜRK ASKERİNİN BÖYLE TANRISAL VE SAÇMA SAPAN GÜÇLERİ OLDUĞUNUN DEDİKODUSUNU YAPMAK DAHA KÖTÜ.BİZİM ASKERİN DİĞER İNSANLARDAN ÜSTÜN BİR TARAFI YOK TEK ÜSTÜN TARAFI VATANINI SEVMESİ.AMA YOK BAKIŞ ATTIDA ERMENİ DİZ ÇÖKTÜ BUNLARA İNANMAK ASKERİMİZE YAPILACAK EN BÜYÜK TERBİYESİZLİKTİR.
  • Siz bunu anlatan hocanın tırnağı bile olamazsınız hocamız yıllarca bulgaristan,yunanistan ermenistan ve ırak sınırında görev yapmıştır...Gidin dalganızı sedat abi gibi şaçma sapan konularda geçin

ayrıca alpello denen kişi imzana göre konuş bence anti türk sensin
  • La ne makara adamlarsınız ya Şöle bi hafif didişmenize bakıyorum kopuyorum:D Hele şu osur kaç lafı koptum yaaa
  • Çanakkale savaşınıda iman gücüyle kazanmışız biz, Tanrı Türk'ü sevdiği için korumuş ve oradaki ölüleri diritmiş.
    Hatta bir hikayesi vardır bunun... Bir imam bir gece rüyasında Hz. Muhammed (s.a.v) nin kabrine gitmiş ve bakmış ki Hz. Muhammed yok. Sonra dönmüş dolaşmış bir başka imamın yanında bulmuş kendini... Sormuş Hz. Muhammed efendimiz nerede diye. Arap İmamda resulümüz Türklerin halini gördü ve o yüce milletin yok olmaması için yardıma gitti demiş.... Ve bu hikayeye inanan yüzlerce insan gördüğümü bilirim..

Yanlız insan düşünemeden edemiyor tabi, bu yardımlar son güne bırakılır mı 500 bin can boşa gitti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Mirliva. -- 7 Mayıs 2008; 18:29:43 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.