Şimdi Ara

İşte Türk Askerinin Gücü..Hocamız anlattı! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: oxside

quote:

Orjinalden alıntı: kamyoncu123

amma makara yaptınız adam konuyu açtığına pişman oldu

Emin ol hiç pişman olmadımAksine bu forumdakilerin ne kadar mal olduğunu anladım.Gerçekten körelmiş öğrenmeye duymaya niyeti olmayan pislik bir gençlik bizi bekliyor...

quote:

çanakkale savasını bunun gibi hurafelere mal edemezsin,Çünkü o savas bir milletin gücü ile Zafere olan inancı ile kazanıldı..Ak sakallı dedeler ve ya sarıklılarla değil...

O savaşta ölülerin dirildiğine İsmet İnönü bile sahit olmuştur.ATATÜRK bile.Ayrıca savaşanlar sonsuz iman gücüne ve savaşanların çoğu sakallı, cubbeli, ve anaları, bacıları türbanlı kişilerdi.Hadi bakalım

Sen çok şey biliyora benziyorsun evladım. İsmet İnönü ölülerin dirildiğini görmüş vay bea... İsmet İnönü o savaşta var mıydı yok muydu biliyor musun peki? Bir de o zamanlar türban diye birşey var mıydı? Türbanlı olunca ne oluyor onu bi açıklasana sayın yobaz çocuk...

• bu konu da zıvanadan çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yeraltından Notlar

İrandan dan daha pislik bi ülke varmı oturdugun yerden yazıyorsun? Onlar degil uydu yeni bi dünya var etseler bile bi cacık olamıyacaklar emin ol.bi kaç sene içinde Bush amca gömsün bi nükeyi de görürüz uyduyu çanak anteni.Kadına çarşaf giydiren örümcek kafalı insan taşlayan beyinsizlerin her yeri uydu olsa ne olacak

Sen bushu tut.Amerika gibi pislik bir ülke varmı?Masum sivilleri olduren, aıds hastalığını dünyaya yayan, durduk yere işgal çıkaran, osmanlı özentisi(kötü anlamda değil politika olarak), ve en önemlisi ÜLKENİ senden daha iyi yöneten bir ülke sen de o ülkeyi tut.Yarın İrana attığı nüke dediğin oyuncağı ertesi gün bi<e atacak burnumuza kadar geldi ırakda!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxsıde -- 8 Mayıs 2008; 22:19:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: .Mirliva.

Çanakkale savaşınıda iman gücüyle kazanmışız biz, Tanrı Türk'ü sevdiği için korumuş ve oradaki ölüleri diritmiş.
    Hatta bir hikayesi vardır bunun... Bir imam bir gece rüyasında Hz. Muhammed (s.a.v) nin kabrine gitmiş ve bakmış ki Hz. Muhammed yok. Sonra dönmüş dolaşmış bir başka imamın yanında bulmuş kendini... Sormuş Hz. Muhammed efendimiz nerede diye. Arap İmamda resulümüz Türklerin halini gördü ve o yüce milletin yok olmaması için yardıma gitti demiş.... Ve bu hikayeye inanan yüzlerce insan gördüğümü bilirim..

Yanlız insan düşünemeden edemiyor tabi, bu yardımlar son güne bırakılır mı 500 bin can boşa gitti...

Boşver hocam karşındakiler 11-16 yaş arası çocuklar İşlerine geleni anlar işlerine gelmeyeni anlamazlar . Bu forumda bu tür topikler açılmaması gerek aslında 600yıl Dünyaya hükmeden Osmanlı'nın torunları olcaklar bide..

• Bu Forumda ne kadar çok Din ve Osmanlı Düşmanı var.
    OSmanlı Yada Din Adına bir konu olduğunda Kuduz Köpek gibi kuduruyorlar...
    Allah'Çok şükür ki, İslam Dinindenim, ve Yine Çok Şükür ki, Osmanlı Gibi bir Ceddim var.
    Allah Cümlesinden Razı Olsun.
    Manevi Yardıma İnanmayan Geri Kafalılara kızmayın, Ebücehil ' de (Cahillerin Babası) İnanmıyordu. Keza Firavunda, Ama Bakın Müzede Secde etmiş hali mevcut.
    Muhakkakki Düşünebilenler için Nice İbretler vardır.

• Bu türk genci ne demek ya ayrım yapmayın bu ülkede sadece türk kökenliler değil tüm yurttaşlar askerlik yapıyo

Ufuk Uras hocanın dediği gibi Milliyetçilik çok salak bişe yada milliyetçiler salak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NonStop® -- 8 Mayıs 2008; 23:44:56 >

• yhaa sürekli turk askeri boyle ölür şoyle savaşır falan.
    brakın bunları artık yhaa biz insanca yaşamak istiyoruz.
    vergiler sırtımıza binmiş hergün zamlar yağıyor.
    yazıktır bizim insanca yaşama hakkımız yokmu.
    sürekli ölmeklemi övünücez. yaşamak zor mu geliyor size....
  • quote:

Orjinalden alıntı: _M.3.R.T_

çanakkale savasını bunun gibi hurafelere mal edemezsin,Çünkü o savas bir milletin gücü ile Zafere olan inancı ile kazanıldı..Ak sakallı dedeler ve ya sarıklılarla değil...

sayın @HURMA,

Müslüman orduları değilde Türk orduları ya da KEMAL'in askerleri diyelim istersen...

Evet sayın ve bay _M.3.R.T_ siz inansanızda inanmasanızda,o çanakkale savaşları diğer öncekiler de hep bir Cihat fikriyle kazanıldı...
    Siz bunu istediğiniz kadar saptırın,istediğiniz kadar başka şeylerle karıştırın...
    Yukarıda bir yerde o savas bir milletin gücü ile Zafere olan inancı ile kazanıldı..Ak sakallı dedeler ve ya sarıklılarla değildemişsiniz
    Peki buradaki inancı meydana getiren fikir nedir?..Sadece milliyetçilik akımıyla desteklenmiş bir şey midir?...Asla...Kulliyen asla...
    Hepsi iman gücüyle kazanılmıştır...
    M.Kemal Atatürkte o iman gücüne inanmış ve o imanı içinde sonuna kadar barındıran bulunduran askerlerle savaşlarla kazanmıştır...En basitinden açın bakın BOMBASIRTI SAVAŞINIhemde bu olayı M.Kemal'in kendi ağzından dinleyin...
    Dinleyin dinleyinde sonra başka şeyler iddia edip başkalarına ban verin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oriental -- 9 Mayıs 2008; 1:07:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: magnum_1453

quote:

sayın @HURMA,

Müslüman orduları değilde Türk orduları ya da KEMAL'in askerleri diyelim istersen...

Evet sayın ve bay _M.3.R.T_ siz inansanızda inanmasanızda,o çanakkale savaşları diğer öncekiler de hep bir Cihat fikriyle kazanıldı...
    Siz bunu istediğiniz kadar saptırın,istediğiniz kadar başka şeylerle karıştırın...
    Yukarıda bir yerde o savas bir milletin gücü ile Zafere olan inancı ile kazanıldı..Ak sakallı dedeler ve ya sarıklılarla değildemişsiniz
    Peki buradaki inancı meydana getiren fikir nedir?..Sadece milliyetçilik akımıyla desteklenmiş bir şey midir?...Asla...Kulliyen asla...
    Hepsi iman gücüyle kazanılmıştır...
    M.Kemal Atatürkte o iman gücüne inanmış ve o imanı içinde sonuna kadar barındıran bulunduran askerlerle savaşlarla kazanmıştır...En basitinden açın bakın BOMBASIRTI SAVAŞINIhemde bu olayı M.Kemal'in kendi ağzından dinleyin...
    Dinleyin dinleyinde sonra başka şeyler iddia edip başkalarına ban verin...

Hadi canım sende sayın arap yandası...

Asıl siz yüce milletin büyük basarııs olan Canakkale zaferini saptırıyorsunuz.Tüm zaferlerimiz Sizin gibi arap yandasları tarafından sarıklılara empoze ediliyor hadi bunu Gectim,Atamın adını Ağzına almaya onun arkasından siyaset yapmaya da utanmıyorsun...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kamyoncu123

amma makara yaptınız adam konuyu açtığına pişman oldu

Emin ol hiç pişman olmadımAksine bu forumdakilerin ne kadar mal olduğunu anladım.Gerçekten körelmiş öğrenmeye duymaya niyeti olmayan pislik bir gençlik bizi bekliyor...

quote:

O savaşta ölülerin dirildiğine İsmet İnönü bile sahit olmuştur.ATATÜRK bile.Ayrıca savaşanlar sonsuz iman gücüne ve savaşanların çoğu sakallı, cubbeli, ve anaları, bacıları türbanlı kişilerdi.Hadi bakalım

şimdi ben senin ta ananı bacını sülaleni gelmişini geçmişini bi araştırırım aklın hayalin durur

• Peeh iş Milletin gücüne geldimi Din hocamız da mangalda kül bırakmıyor ama gel gör ki Atatürke ayyaş der,Askerlere laf eder... Böyle Türklük olmaz.

Bu arkadaşın anlattıgı olay hakkında :
    O nasıl bir iştir ki asker sınırın ötesindeki askere bakıp diz çöktürebiliyor. silah dogrultsa veya ateş açsa neyse. ta ordan gözünün içini görebilmişmi ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Archelot

quote:

Orjinalden alıntı: Arukard

quote:

Orjinalden alıntı: ahmet144

Temel ile Yunan askeri

Temel askerligini yunan sinirinda yapiyormus.
    Temel'in cani cok sikiliyormus.
    Yunan'a bir islik calmis elleriyle "Havaci misin?" isareti yapmis, Yunan aldirmamis.
    Bir islik calmis elleriyle "Karaci misin?" isareti yapmis, Yunan aldirmamis.
    Bir islik daha calmis "Denizci misin?" anlaminda yuzme isareti yapmis, yunan aldirmamis.
    Bir islik daha calmis. El haraketi yaparak "Topcu musun?" demis, yunan aldirmamis.
    Bir islik daha calmis "Gozcu musun?" anlaminda durbun isareti yapmis, yunan aldirmamis.
    Nöbetler degismis sira yine Temel'le Yunan'a gelmis.
    Yunan'a hadi sinira git demisler yunan da:
    - "Ben oraya gitmem. Orada bir deli turk askeri var, bana hava kararinca yuzerek gelip sana bir koyacam gozlerin firlayacak diyor.."

Koptum

Harbi yorumlara bakıyorumda, Atatürk bizi keşke kurtarmasaymış. Keşke... Şimdi emperyalistlerin sömürgesi altında olurduk. Bizim şimdiki toplumumuzda bunu hakediyor zaten. Şuna bak ya, adam hacıdan hocadan bahsediyor. Hacıların hocaların Türkiye'yi kurtardığını söylüyor.

Şu anda emperyalistlerin sömürgesi değiliz yani? Demokrasi ile yönetilmeyen sömürge bir bir ülkeyiz zaten.Sen neyden bahsediyorsun?

Emin ol bunun sebebi Atatürk düşmanlarıdır. Bu ülke Atatürk'ü iyi anlasa ve onun ilkelerini iyi uygulasa şimdi Bizim Başbakanımız ABD başkanının yanında çekine çekine oturuyor olmazdı. Ayrıca tam olarak sömürge sayılmayız. Atatürk olmasa acaba bu ülkede Ezanımız okunurmuydu? bu ülkede ayyıldızlı bayragımız dalgalanırmıydı? belki olurdu ama eminim şimdilinden daha beter halde olurduk. Acaba Atatürk düşmanlarının rahmetle andıgı,Cumhuriyet'in kurulusundan sonra asılan Said Nursiler vs.. Cumhuriyet kurulmadan önce neredeydi?Neden onlar Atatürk kadar çabalayıp da bu ülkeyi kurtarmadı? Neden diğer Mehmetler gibi şehit olmadılar? İşlerine mi gelmedi? Cumhuriyet kurulduktan sonra mı geldi akıllarına herşey? Kurulmasa ne olacaktı? Ondan önce İngilizlere Fransızlara karşı neden ayaklanmadılar? zaten Said Nursi'yi ve yandaşlarını ayaklandıran onlar değilmiydi ki? Zaten Şimdi de Sağcı-Solcu-Şeriatçı-Laik diye ayrılmamızı isteyen Yabancılar değil mi ki? Neden hepimiz bu ülke bölünmeyecek diyoruz ve yine de yabancıların istediğini gerçekleştirip ortamı geriyoruz biz aptalmıyız ki?

• quote:

Arkadşlar bu olayı bize milli güvenlik hocamız anlatmıştı...Bizzat Ermenistan sınırında görev yapmış biridir kendisi.

Ermenistan sınırında nöbet tutan Türk askeri birgün tam karşısında nöbet tutan Ermenistan askerine öyle bir bakarki gözlerinin içine sanki bir mermi gibi....Ermenistan askeri o anda hemen diz çökmüştür Türk askerinin karşısında ve Ermeniler nöbet yerlerini değiştirmişlerdir...

Hocamız askere sormuş bunu nasıl yaptım evladım diye askerde "bende bilmiyorum komutanım" demiş.

Hocamız bunu anlattığı zaman çok etkilenmiştim...

Polat Alemdarın o gözünü kısarak bakışı varya bugün mematiya yaptı işte o bakışı yaptıysa kesin tırsar.. bide o kıyafetlerle elinde o silahla

• Donanım haber kapanabilir ßu Topic Yüzünden
    Yaw ßoyle ßişimi Olur yok ona ßaktı Yok buna ßaktı Alemsin yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

Peeh iş Milletin gücüne geldimi Din hocamız da mangalda kül bırakmıyor ama gel gör ki Atatürke ayyaş der,Askerlere laf eder... Böyle Türklük olmaz.

Bu arkadaşın anlattıgı olay hakkında :
    O nasıl bir iştir ki asker sınırın ötesindeki askere bakıp diz çöktürebiliyor. silah dogrultsa veya ateş açsa neyse. ta ordan gözünün içini görebilmişmi ki?

Bizim Aslımız rengi uçmuş bir kıvılcım iken Atatürk'ün Bakışı ile Dünyayı Kaplayan ve Aydınlatan Bir Güneş Haline Geldik!!! bunuda unutmayalım arkadaşlar...benim din öğretmenim ATATÜRK'e ayyaş diyemez..dedirtmem..dediğine bin pişman ederim adamı kelimeleri aynen .ötüne sokarım adamın

• quote:

Asıl siz yüce milletin büyük basarııs olan Canakkale zaferini saptırıyorsunuz.Tüm zaferlerimiz Sizin gibi arap yandasları tarafından sarıklılara empoze ediliyor hadi bunu Gectim,Atamın adını Ağzına almaya onun arkasından siyaset yapmaya da utanmıyorsun...

Demek Arap Yandaşı olduk ha şimdi...
    Öyle olsun hocam...Ben yazacaklarımı yazdım size....
    Zahmet olup da sadece milyonlarca örnekten sadece BOMBASIRTI OLAYINI okusaydınız belkide şu gafil sözleri kullanmayabilirdiniz...Zahmet etmek istememişsiniz heralde o olayı okumak için.
    O zaman bari size ben ithaf edeyim o yazıyıda bir zahmet göz atıverseniz..
    Son olarakda o olayı M.kemal'in kendi anlatışıyla veriyorum...
    İnanıp inanmamak size kalmış...
    Bu gerçekleri okuduktan sonra artık gerçekleri göremeyenlerin utanıp utanmaması gerektiğini yargılayabilirsiniz...
    Burada size karşı sözler söyleyip,seviyeyi bozacak değilim...
    BOMBASIRTI OLAYI
    Karşılıklı siperler arasındaki mesafe 8 metre, yani ölüm muhakkak. Birinci siperdekilerin hiçbirisi kurtulmamacasına hepsi düşüyor. İkinci siperdekiler yıldırım gibi onların yerine gidiyor. Fakat ne kadar imrenilecek bir soğukkanlılık ve tevekkülle biliyor musunuz? Bomba şarapnel,kurşun yağmuru altında öleni görüyor, üç dakikaya kadar öleceğini biliyor ve en ufak bir çekinme bile göstermiyor. Sarsılma yok. Okuma bilenler Kuran-ı Kerim okuyor ve Cennet’e gitmeye hazırlanıyor. Bilmeyenler ise, Kelime-i Şahadet getiriyor ve ezan okuyarak yürüyorlar. Sıcak cehennem gibi kaynıyor. 20 düşmana karşı her siperde bir nefer süngü ile çarpışıyor. Ölüyor, öldürüyor. İşte bu Türk askerinde ruh kuvvetini gösteren dünyanın hiçbir askerinde bulunmayan tebrike değer bir örnektir. Emin olmalısınız ki Çanakkale Muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur.”Mustafa Kemal ATATÜRK

Cephede komutanlarıyla namaz kılan askerlerin resmidir..!

• quote:

quote:

Zahmet olup da sadece milyonlarca örnekten sadece BOMBASIRTI OLAYINI okusaydınız belkide şu gafil sözleri kullanmayabilirdiniz...Zahmet etmek istememişsiniz heralde o olayı okumak için.
    Bu gerçekleri okuduktan sonra artık gerçekleri göremeyenlerin utanıp utanmaması gerektiğini yargılayabilirsiniz...
    BOMBASIRTI OLAYI
    Karşılıklı siperler arasındaki mesafe 8 metre, yani ölüm muhakkak. Birinci siperdekilerin hiçbirisi kurtulmamacasına hepsi düşüyor. İkinci siperdekiler yıldırım gibi onların yerine gidiyor. Fakat ne kadar imrenilecek bir soğukkanlılık ve tevekkülle biliyor musunuz? Bomba şarapnel,kurşun yağmuru altında öleni görüyor, üç dakikaya kadar öleceğini biliyor ve en ufak bir çekinme bile göstermiyor. Sarsılma yok. Okuma bilenler Kuran-ı Kerim okuyor ve Cennet’e gitmeye hazırlanıyor. Bilmeyenler ise, Kelime-i Şahadet getiriyor ve ezan okuyarak yürüyorlar. Sıcak cehennem gibi kaynıyor. 20 düşmana karşı her siperde bir nefer süngü ile çarpışıyor. Ölüyor, öldürüyor. İşte bu Türk askerinde ruh kuvvetini gösteren dünyanın hiçbir askerinde bulunmayan tebrike değer bir örnektir. Emin olmalısınız ki Çanakkale Muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur.”Mustafa Kemal ATATÜRK

• quote:

quote:

BOMBASIRTI OLAYI

ne alaka?

Neyi acıklamaya calısıyorsun ki... Orada Kuran-ı kerim okunuyor yazıyor...Sarıklılar ordan burdan çıkıp ölüleri diriltiyor,mucizler yaratıyor yazmıyor...

sıkısınca Konuyu çarpıtmayalım...

• quote:

quote:

quote:

BOMBASIRTI OLAYI

ne alaka?

Neyi acıklamaya calısıyorsun ki... Orada Kuran-ı kerim okunuyor yazıyor...Sarıklılar ordan burdan çıkıp ölüleri diriltiyor,mucizler yaratıyor yazmıyor...

sıkısınca Konuyu çarpıtmayalım...

aynen katılıyorum..??

• quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

(Mesaj atmıcaktım çok rezil şeyler söylenmişti çünkü ama bu mesaj o rezillere kapak olsun)

.

Kaliten ortada farkında mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M.3.R.T_ -- 9 Mayıs 2008; 1:56:04 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.