Şimdi Ara

İşte Türk Askerinin Gücü..Hocamız anlattı! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: --alex--

hehe

güzel gaz vermiş

yürüyün osmanlının torunları

yapma bunu yapmaaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: termo6556

quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

quote:

Orjinalden alıntı: oxside

Arkadşlar bu olayı bize milli güvenlik hocamız anlatmıştı...Bizzat Ermenistan sınırında görev yapmış biridir kendisi.

Ermenistan sınırında nöbet tutan Türk askeri birgün tam karşısında nöbet tutan Ermenistan askerine öyle bir bakarki gözlerinin içine sanki bir mermi gibi....Ermenistan askeri o anda hemen diz çökmüştür Türk askerinin karşısında ve Ermeniler nöbet yerlerini değiştirmişlerdir...

Hocamız askere sormuş bunu nasıl yaptım evladım diye askerde "bende bilmiyorum komutanım" demiş.

Hocamız bunu anlattığı zaman çok etkilenmiştim...

Saçma

hemde inanılmaz saçma. yahu buna bir insan nasıl inanır.

gazı fazla vermişler sizin hocaya sizin hocada size fazla gaz basmaya çalışmış

• amma makara yaptınız adam konuyu açtığına pişman oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamyoncu123

amma makara yaptınız adam konuyu açtığına pişman oldu

Emin ol hiç pişman olmadımAksine bu forumdakilerin ne kadar mal olduğunu anladım.Gerçekten körelmiş öğrenmeye duymaya niyeti olmayan pislik bir gençlik bizi bekliyor...

quote:

çanakkale savasını bunun gibi hurafelere mal edemezsin,Çünkü o savas bir milletin gücü ile Zafere olan inancı ile kazanıldı..Ak sakallı dedeler ve ya sarıklılarla değil...

O savaşta ölülerin dirildiğine İsmet İnönü bile sahit olmuştur.ATATÜRK bile.Ayrıca savaşanlar sonsuz iman gücüne ve savaşanların çoğu sakallı, cubbeli, ve anaları, bacıları türbanlı kişilerdi.Hadi bakalım

• Çanakkale Savaşı'nda savaşan kadın göster sana 100m.
    Ayrıca o dönemler insanlar siyasi gösteriş için türban takmıyordu.Peçesiz dışarı çıkmak yasak.Ayrıca kadınlar peçelerini çıkarıp atmak istiyorlarmış.Örnegin Halide Edip Adıvar:Çoğu kez peçesini çıkarmak için kadın kadına konferans vermiştir.Ayrıca Çanakkale Savaşı'nın çıkmasınının nedenlerinden biri İngiltere'den gemi sipariş edilmesi ama İngiltere'nin bu gemileri vermemesidir.Bu gemileri türbanlı sakallı hocalar degil aydınlanmak için kendini bile öldürebilecek peçesini çıkarmak için canını verebilecek İnsanlar.

Ölüler dirilmesine gelince orda senin şuan yaşaman için kanını döken şehit olan insanlara saygısızlıktır.
  • bu konuyuda kendimize benzettik....
  • quote:

Orjinalden alıntı: tr26tr

SİZİN İÇİNİZ GEÇMİŞ NE BİÇİM TÜRK GENCİSİNİZ BU VATANI E MİLLETİN DEĞERLERİNE SAYGISI OLAN HİÇ DEĞİLSE DALGA GEÇMEZ

• Dha çok yerinde sayar bu millet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxsıde -- 8 Mayıs 2008; 21:20:14 >
  • sen savaşta cepheye malzeme götüren türk kadını savaşmış olmuyomu?
    hiç olmassa savaşa katkısı var
  • Kadınlara çok önem veriyorsanız türban taktırtmassınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manwé

Kadınlara çok önem veriyorsanız türban taktırtmassınız.

Kadına çok önem veriyorsanız onu özgür bırakırsınız.İstediğini takar istediğini takmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

Müslüman ordularının son destanı Çanakkalede olmuştur o günden bugüne öyle bir savaş daha olmadı.
    İmanın Zaferi.

sen git Hurma sat araplar kazansın, tarihden bi habersin saçma sapan konuşursun backzeka insan formu.
  • her yerde siyasi dini görüşünüzü belli etmek zorundasınız sanki
    ayrıca hayatın baki olanıda var onuda düşünmek lazım türbana karşı çıkarken.
  • Gülmekten ölmek üzereyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yeraltından Notlar

quote:

Müslüman ordularının son destanı Çanakkalede olmuştur o günden bugüne öyle bir savaş daha olmadı.
    İmanın Zaferi.

sen git Hurma sat araplar kazansın, tarihden bi habersin saçma sapan konuşursun backzeka insan formu.

Ülkemiz senin gibilerin yüzünden bu halde ona git buna git.İrana git arabistana git.Beğenmediğiniz iran kendi uydusunu kendi yapıyor bizim uydumuzuda rusya çin yapsın....
  • anca gül zaten
  • quote:

quote:

İmanın Zaferi.

ya hurma konusuna bişi dememde :D Mustafa Kemal ATATRÜK'ün yüksek zekası iman gücü ile alınmıştır,size bir soru o iman bir milleti ayakta tutan bir birlik değilmi,tamam iman olmadığını düşünelim hangi kutsal hedef uğrana can verecen (amerikan'nın paralı askeri gibimi olcan)bu değerler zeka,güç,iman ve vatan sevgisi kurtuluş mücadelesinin kazanılmasında temel yapı taşları olarak, önemli rol oynamıştır.

• quote:

Orjinalden alıntı: Archelot

quote:

Orjinalden alıntı: Arukard

quote:

Orjinalden alıntı: ahmet144

Temel ile Yunan askeri

Temel askerligini yunan sinirinda yapiyormus.
    Temel'in cani cok sikiliyormus.
    Yunan'a bir islik calmis elleriyle "Havaci misin?" isareti yapmis, Yunan aldirmamis.
    Bir islik calmis elleriyle "Karaci misin?" isareti yapmis, Yunan aldirmamis.
    Bir islik daha calmis "Denizci misin?" anlaminda yuzme isareti yapmis, yunan aldirmamis.
    Bir islik daha calmis. El haraketi yaparak "Topcu musun?" demis, yunan aldirmamis.
    Bir islik daha calmis "Gozcu musun?" anlaminda durbun isareti yapmis, yunan aldirmamis.
    Nöbetler degismis sira yine Temel'le Yunan'a gelmis.
    Yunan'a hadi sinira git demisler yunan da:
    - "Ben oraya gitmem. Orada bir deli turk askeri var, bana hava kararinca yuzerek gelip sana bir koyacam gozlerin firlayacak diyor.."

Koptum

Harbi yorumlara bakıyorumda, Atatürk bizi keşke kurtarmasaymış. Keşke... Şimdi emperyalistlerin sömürgesi altında olurduk. Bizim şimdiki toplumumuzda bunu hakediyor zaten. Şuna bak ya, adam hacıdan hocadan bahsediyor. Hacıların hocaların Türkiye'yi kurtardığını söylüyor.

Şu anda emperyalistlerin sömürgesi değiliz yani? Demokrasi ile yönetilmeyen sömürge bir bir ülkeyiz zaten.Sen neyden bahsediyorsun?

Oda doğru, ama ben daha kırıcı şeyler söylememek için öyle kısaca izah ettim. Demeye çalıştığım, şimdi biz İngilizler'in b.kunu siliyoduk. Köle olmuştuk. Her türlü pislik yaşanıyordu ülkemizde. Irak'tan, Filistin'den beter hale girmişti,k. Soyumuz kurumuştu belkide.

Bu Çanakkale Zaferini iğrenç şekilde hacılara hocalara mal etmeye çalışanlara lanet olsun ya. Bu Atatürk' ve binlerce şehidimizi karalamaya çalışan iğrenç bir şeydir. Lanet olsun şu düştüğümüz duruma ya. Yemin ediyotum illallah dedim. Neden böyle zihniyetler var bu ülkede ya. Bumuydu Türk'lerin damarlarındaki asil kan.

• quote:

Orjinalden alıntı: alanso_58

quote:

quote:

İmanın Zaferi.

Ülkemiz senin gibilerin yüzünden bu halde ona git buna git.İrana git arabistana git.Beğenmediğiniz iran kendi uydusunu kendi yapıyor bizim uydumuzuda rusya çin yapsın....

İrandan dan daha pislik bi ülke varmı oturdugun yerden yazıyorsun? Onlar degil uydu yeni bi dünya var etseler bile bi cacık olamıyacaklar emin ol.bi kaç sene içinde Bush amca gömsün bi nükeyi de görürüz uyduyu çanak anteni.Kadına çarşaf giydiren örümcek kafalı insan taşlayan beyinsizlerin her yeri uydu olsa ne olacak

• quote:

Orjinalden alıntı: aps_emre

quote:

quote:

İmanın Zaferi.

ya hurma konusuna bişi dememde :D Mustafa Kemal ATATRÜK'ün yüksek zekası iman gücü ile alınmıştır,size bir soru o iman bir milleti ayakta tutan bir birlik değilmi,tamam iman olmadığını düşünelim hangi kutsal hedef uğrana can verecen (amerikan'nın paralı askeri gibimi olcan)bu değerler zeka,güç,iman ve vatan sevgisi kurtuluş mücadelesinin kazanılmasında temel yapı taşları olarak, önemli rol oynamıştır.

tamamda bu adamlar bundan bahsetmiyolar ki. Bu adamlar ölülerin dirilip savaştığından, hocaların hacıların gelipte okuyup üfleyip düşmanı dağıttığından falan bahsediyolar. Yok bi adamın rüyasına Hz.Muhammed girmişte falan savaşmışta öyle kazanmışızda. Ya, oldu.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.