Şimdi Ara

İşte 'Türkiye'ye hayır' afişleri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkesin merakla beklediği 17 Aralık yaklaşırken Avrupa'da Türkiye karşıtlarının propagandası da hız kazandı (Bizim gurbetçilerden "tık" yok nedense). Bazı Avrupa ülkelerinde Türkiye'yi Truva atı gibi gösteren ve AB üyeliğine "Hayır" denilmesini isteyen afişler sokakları süslüyor.

Türkiye'yi "Truva Atı" gibi gösteren afişlerde, Kuran'ın Roma Hukuku "Askeri Rejimin" demokrasi, kadınlara yönelik saldırının seks eşitliği olmadığı ileri sürülüp, "Türkiye, Avrupa Değildir" sloganı kullanılıyor

Sözkonusu afiş, Polonya çıkışlı. Afişler Polonya ve Hollanda'da bazı kentlerin sokaklarını süslüyor. (Hani Polonya'da iktidar da muhalefet de Türkiye'nin üyeliğine sıcak bakıyordu?)

Türkiye karşıtlarının bu atağına karşı en çok tepki göstermesi gereken Avrupa'daki gurbetçi Türkler ne yapıyor?

Kocaman bir hiç...

Ne bulundukları ülkelerin hükümetlerine yazı ne bu tür bir propaganda atağı ne de en küçük bir tepki...

Lafa gelince mangalda kül bırakmıyorlar ama...

NOT: Afişlerin Polonya çıkışlı olması ilginç... Polonya'nın ABD "oturma" dese yıllarca oturmayacağı biliniyor. İlginç değil mi?

• bence çok normal... demokratik ortamlarda her türlü görüş vardır... ama bu afişi destekleyenleri değil yönetimin tutumu önemli....
  • sıkma canını gün olur devran döner sorarız hesabını
  • yanlıs afıste nıe yazıyo..nıe turkler mı dıolar acaba
  • sazanlık olacak ama hayır diyorlar.
  • Nie Almanca'da hayır, kesinlikle tipi bi şey...

De.. Bunu Polonya'nın yapması ilginç.. Zaten 2 günlük üyeler
  • sazan sazan sazanneyse abıcım bosverelım geyıgı ama benım cıddı bı merak ım var.Gecen gun bı arkadasımız Ataturk un bı sozunu yazmıstı..yanlıs hatırlamıyosam ben davet edılmessem gırmem dıye bısı dı.bızımde bunu yapmamız gerekmıyomu.neden bu kadar ısrar edıyoruz..ıste bız bole yaptıkca bızı oyalıcaklar.somurcekler..gıremeyelım anasını satıım.onlar ıstemedı dıe dııl ama bız ıstemedık dıe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bunu Türkiye'de yapsanıza
    4 hafta önce açıldı
    Türkiye'de var mı
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaVaLLioN

sazan sazan sazanneyse abıcım bosverelım geyıgı ama benım cıddı bı merak ım var.Gecen gun bı arkadasımız Ataturk un bı sozunu yazmıstı..yanlıs hatırlamıyosam ben davet edılmessem gırmem dıye bısı dı.bızımde bunu yapmamız gerekmıyomu.neden bu kadar ısrar edıyoruz..ıste bız bole yaptıkca bızı oyalıcaklar.somurcekler..gıremeyelım anasını satıım.onlar ıstemedı dıe dııl ama bız ıstemedık dıe

• quote:

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

Nie Almanca'da hayır, kesinlikle tipi bi şey...

De.. Bunu Polonya'nın yapması ilginç.. Zaten 2 günlük üyeler

Ya tam bende onu diyecektim. Polonya ile ilgili bir belgesel izlemiştim tam üy oldukları zamanlar.En iyi şhirleri bizim en dandik şehrimiz gibi. Market denilen bir kavram yok her şey ortaçağda ki gibi pazarlarda satılan şeylerle karşılanıyordu. Enterasan olan başka bişi ise besin maddelerinin çok pis olması idi. O zaman anladım ki reform meform hikaye bizi sırf müslüman olduğumuz için almıyorlar.

• ya takmayın kafanıza, türk ün türk ten başka dostu yoktur
  • quote:

Orjinalden alıntı: foxrun27

quote:

Orjinalden alıntı: CaVaLLioN

sazan sazan sazanneyse abıcım bosverelım geyıgı ama benım cıddı bı merak ım var.Gecen gun bı arkadasımız Ataturk un bı sozunu yazmıstı..yanlıs hatırlamıyosam ben davet edılmessem gırmem dıye bısı dı.bızımde bunu yapmamız gerekmıyomu.neden bu kadar ısrar edıyoruz..ıste bız bole yaptıkca bızı oyalıcaklar.somurcekler..gıremeyelım anasını satıım.onlar ıstemedı dıe dııl ama bız ıstemedık dıe

ya şu resmi forumun girişine assak herkes görse gözel olmaz mı

• Bizimkiler takmış avrupa'ya,sanki girince üstümüze para yağacak.Birde biz girene kadar avrupa birliği'nin sağlam kalması???
  • bunlar tabiki olacaktır ve olmasındada bi kusur yoktur.Bizim halkımız yunanlılarla iyi geçinir ama politikacılar it gibi hırlar(beni halktan saymayın bu konuda ).Önemli olan yarın ne sonuç çıkacağı,AB ye referandum ile girmeyeceğiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.