Şimdi Ara

ISTE YENI COROLLA (axio)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toyota Corollanin Yeni kasasi 10 Ekim 2006 dan itibaren Japonyada satisa sunulmus buulunmakta. Turkiyede ise 2007 modeller Subat 2007 den itibaren satisa sunulmasi bekleniyor. Sedan versiyonu Corolla Axio, SW versiyonu ise Corolla Fielder adini almis. 1.5lt 110PS ve 1.8lt 136PS iki motor secenegi sunulmus. REsimleri ve detayli bilgi www.toyota.jp adresinde bulunabilir. Yeni corollanin dizayn ve ozellikleri ile goruslerinizi burada paylasabilirsiniz.
    Bu arada yeni corollanin motor ozellkileri soyle,
    1. Motor Secenegi

1.8L(2ZR-FE Dual VVT-i)
    HacimF 1.797L
    GucF 100 kWi136PS j/ 6,000 r.p.m.
    TorkF 175 NEmi17.8 kgEmj/ 4,400 r.p.m
    Yakit tuketimi: 17.2km/L

2. Motor Secenegi
    1.5L(1NZ-FE VVT-i)
    HacimF 1.496L
    GucF 81kWi110 PS j/ 6,000 r.p.m.
    TorkF 140 NEmi14.3 kgEmj/ 4,400 r.p.m.
    Yakit Tuketimi 18.2km/L

ISTE YENI COROLLA (axio)

ISTE YENI COROLLA (axio)

• acaba yeni corollar istanbuldaki autoshowa katılacak mı bir bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronin67777

acaba yeni corollar istanbuldaki autoshowa katılacak mı bir bilgisi olan var mı?
    arkadaslar bu yakıt tuketimlerinden birsey anlamadım. 17lt değildir her halde 100km'de. birde direksiyonların yeri değişri her halde ben boylesini pek sevmiyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: cebelli

arkadaslar bu yakıt tuketimlerinden birsey anlamadım. 17lt değildir her halde 100km'de. birde direksiyonların yeri değişri her halde ben boylesini pek sevmiyorumda

Alıntıları Göster
    1 lt yakıtla gideceğin kilometreyi gösteriyor.yani 1lt yakıtla 17 km gidersin demektir.

• quote:

1 lt yakıtla gideceğin kilometreyi gösteriyor.yani 1lt yakıtla 17 km gidersin demektir.

Alıntıları Göster
    o zaman oldukca ekonomik olacak bu arabalar.

quote:

Orjinalden alıntı: ronin67777

• quote:

o zaman oldukca ekonomik olacak bu arabalar.

quote:

Alıntıları Göster
    Motor Seçenekleri Düşük Bence.!

• quote:

Orijinalden alıntı: basaran38

Motor Seçenekleri Düşük Bence.!

Alıntıları Göster
    önden biraz focusu andırıyor sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetinsdr1

önden biraz focusu andırıyor sanki

Alıntıları Göster
    içinde pek fazla bir değişiklik görünmüyo.ben pek tutmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetinsdr1

içinde pek fazla bir değişiklik görünmüyo.ben pek tutmadım

Alıntıları Göster
    dizel seçeneğide varmı acama??
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

bu cok değilmi acaba, yaklasık 1700 km yol 100 lt yakıt demek buda 470 ytl ye denk gliyor.. ben almera ile 1700 km yapıyorum. 1,5 motorla

• quote:

Orijinalden alıntı: tunafish

quote:

bu cok değilmi acaba, yaklasık 1700 km yol 100 lt yakıt demek buda 470 ytl ye denk gliyor.. ben almera ile 1700 km yapıyorum. 1,5 motorla

Alıntıları Göster
    100 lt yakit 272 YTL yapar.. tabi jet yakiti kullaniyorsan o ayri
    quote:

Orjinalden alıntı: tunafish

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: LEAD007

100 lt yakit 272 YTL yapar.. tabi jet yakiti kullaniyorsan o ayri
    quote:

quote:

Alıntıları Göster
    COROLLA AXİO ön farlardaki dışarı doğru çıkıntılar düzleşir ve çarprazdan baktığındaki o kurbağa gözlü görüntü giderilirse mükemmel bir araç olur. Umarım Türkiye'ye geldiğinde orjinalindeki güvenlik ve konfor ekipmanlarından eksiltilme olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: matodor

COROLLA AXİO ön farlardaki dışarı doğru çıkıntılar düzleşir ve çarprazdan baktığındaki o kurbağa gözlü görüntü giderilirse mükemmel bir araç olur. Umarım Türkiye'ye geldiğinde orjinalindeki güvenlik ve konfor ekipmanlarından eksiltilme olmaz.

Alıntıları Göster
    ici pek olmamis yeni cikan modellerin yaninda sönük.tutucagini zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ytuna

ici pek olmamis yeni cikan modellerin yaninda sönük.tutucagini zannetmiyorum.

Alıntıları Göster
    Yorumlara ve forumdaki ilgiye bakilacak olursa yeni corolla pek tutmayacak saniyorum
  • quote:

Yorumlara ve forumdaki ilgiye bakilacak olursa yeni corolla pek tutmayacak saniyorum

Alıntıları Göster
    dışatan güzel gibi ama içi pek olmamış çok klasik kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunafish

quote:

Alıntıları Göster
    hocam sen yanlış hesaplamısın. 100lt*2.71=271 ytl 271ytl/1700km=0,160ytl= 16 kurus= eski para ile 160 bin lira. buda cok iyi bir değer yani...:)

quote:

quote:

• quote:

hocam sen yanlış hesaplamısın. 100lt*2.71=271 ytl 271ytl/1700km=0,160ytl= 16 kurus= eski para ile 160 bin lira. buda cok iyi bir değer yani...:)

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    dıştan hiç yenilikçi değil artık corolla satmıcak gibi içide ne değişmişki insa biraz farklı bi tasarım yapar honda naptı ortalığı bilg merkezi gibi konsolu düz eski renolarddaki gibi ibre var yani çok sıradan

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_500

dıştan hiç yenilikçi değil artık corolla satmıcak gibi içide ne değişmişki insa biraz farklı bi tasarım yapar honda naptı ortalığı bilg merkezi gibi konsolu düz eski renolarddaki gibi ibre var yani çok sıradan

Alıntıları Göster
    Anlasilan Toyota avrupa icin ve japonya icin farkli motor uretiyor, japonyada 1.5 lt avrupada 1,6lt motor kullaniyor
  • quote:

Anlasilan Toyota avrupa icin ve japonya icin farkli motor uretiyor, japonyada 1.5 lt avrupada 1,6lt motor kullaniyor

Alıntıları Göster
    anlaşılan tipi de farklı üretiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTBA_36R

Alıntıları Göster
    yoo gorunumu ayni, neresi farkli ki, farkli acilardan cekilmis resimler
    quote:

Orjinalden alıntı: LTBA_36R

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.