Bildirim
Istedigim Plakayi Almak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
değiştirirsin parasını verince herşeyi yaparsın arabaya...
tabi yasal olmak koşuluyla -
BULUNDUGUN ILDEKI TRAFIK TESCIL MUDURLUGUNE ISTEDIGIN PLAKANIN BAS HARFLERINE GORE ELLERINDEKI LISTEDEN BAKIP SECEBILIRSIN....TABI EGER BOSTAYSA....BU ISLEMEDE YARDIM YAPMAK KAYDIY ILE.AYRICA OZEL PLAKA ALABILIRSIN UCRETI YILLIK 1200 YTL.ADINI VEYE SOYADINI ISTERSEN IKISINI BIRDEN YAZDIRABILIYOSUN.ANCAK SON RAKAMI SENIN ELINDE DEGIL.SENDEN ONCE ANKARADA OZEL PLAKA KAC KISIYE VERILMISSE BIR SONRAKI RAKAM SENIN OLUYO.MESALA 05 VERILMISSE SENIN PLAKAN 06 FARUK 06 OLUR.BENDE MERSINDE OYLE BIR PLAKA ALMISTIM 33 SS 999.UMARIM GONLUNE GORE BIR PLAKA ALIRSIN -
Bu yardim ne kadar bi yardim ki?
istedigim plaka su an bosta. Nasi alicam o plakayi?
detayli anlatabilirmisiniz?
quote:
Orjinalden alıntı: GUCLUGSM
BULUNDUGUN ILDEKI TRAFIK TESCIL MUDURLUGUNE ISTEDIGIN PLAKANIN BAS HARFLERINE GORE ELLERINDEKI LISTEDEN BAKIP SECEBILIRSIN....TABI EGER BOSTAYSA....BU ISLEMEDE YARDIM YAPMAK KAYDIY ILE.AYRICA OZEL PLAKA ALABILIRSIN UCRETI YILLIK 1200 YTL.ADINI VEYE SOYADINI ISTERSEN IKISINI BIRDEN YAZDIRABILIYOSUN.ANCAK SON RAKAMI SENIN ELINDE DEGIL.SENDEN ONCE ANKARADA OZEL PLAKA KAC KISIYE VERILMISSE BIR SONRAKI RAKAM SENIN OLUYO.MESALA 05 VERILMISSE SENIN PLAKAN 06 FARUK 06 OLUR.BENDE MERSINDE OYLE BIR PLAKA ALMISTIM 33 SS 999.UMARIM GONLUNE GORE BIR PLAKA ALIRSIN
-
biraz sakal atcaksın diyo galiba arkadaşonlarda istemem yan cedbime koy derler sanırım parasız iş yapılıyo mu allansen devlet dairesinde -
Ya biri bana baska bi trafik daireseinden plaka degistirip ordan geri getirmen lazim falan dedi,
Yani arabain satisini once atiyorum eskisehirden yapacaksin oradan eskisehir plakasi alican, sonra tekrar ankaradan tescil edip o zaman plakayi alabiliyosun falan dedi. Ben isin orasindayim. Devlette parasiz is olmaz bilirim. -
quote:
Orjinalden alıntı: safakm
Ya biri bana baska bi trafik daireseinden plaka degistirip ordan geri getirmen lazim falan dedi,
Yani arabain satisini once atiyorum eskisehirden yapacaksin oradan eskisehir plakasi alican, sonra tekrar ankaradan tescil edip o zaman plakayi alabiliyosun falan dedi. Ben isin orasindayim. Devlette parasiz is olmaz bilirim.
öyle bişi olduğun sanmıyorum..
gidicen trafik şubeisne istediğin plakaya bakcan boş mu..
boştaysa parasını verip alcan..
tabi bu kadar basit deilde.. sen plakaya bak boşmu boşsa görevliye sor nasıl alabileceğini ne gerkiyosa söylerler heralde.. -
hocam eğer ankaradaysan çok özel bir plaka istemiyorsan (fb gs gibi) para filan vermene gerek yok aşağıdaki linkten istediğin plaka varsa bedava alabilirsin. gerekli bilgiler zaten sayfada var. kolay gelsin.
http://www.ankara.pol.tr/html/online/bosplaka/plaka.php -
quote:
Orjinalden alıntı: karenin
hocam eğer ankaradaysan çok özel bir plaka istemiyorsan (fb gs gibi) para filan vermene gerek yok aşağıdaki linkten istediğin plaka varsa bedava alabilirsin. gerekli bilgiler zaten sayfada var. kolay gelsin.
http://www.ankara.pol.tr/html/online/bosplaka/plaka.php
sistem geçici olarak devre dışı kalmış...
-
quote:
Orjinalden alıntı: GUCLUGSM
BULUNDUGUN ILDEKI TRAFIK TESCIL MUDURLUGUNE ISTEDIGIN PLAKANIN BAS HARFLERINE GORE ELLERINDEKI LISTEDEN BAKIP SECEBILIRSIN....TABI EGER BOSTAYSA....BU ISLEMEDE YARDIM YAPMAK KAYDIY ILE.AYRICA OZEL PLAKA ALABILIRSIN UCRETI YILLIK 1200 YTL.ADINI VEYE SOYADINI ISTERSEN IKISINI BIRDEN YAZDIRABILIYOSUN.ANCAK SON RAKAMI SENIN ELINDE DEGIL.SENDEN ONCE ANKARADA OZEL PLAKA KAC KISIYE VERILMISSE BIR SONRAKI RAKAM SENIN OLUYO.MESALA 05 VERILMISSE SENIN PLAKAN 06 FARUK 06 OLUR.BENDE MERSINDE OYLE BIR PLAKA ALMISTIM 33 SS 999.UMARIM GONLUNE GORE BIR PLAKA ALIRSIN
1200 ytl çok fazla o kadar değildir.Ben bi ara BJK yaptrmak istemiştim sordum 10 milyar dediler.Özel plaka da bence en fazla olsa olsa 50-60 ytl olru kanımca
-
hafta sonları kapalı yeni plaka koyuyorla pazartesileri açılıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: _GreeNEyEs_
quote:
Orjinalden alıntı: karenin
http://www.ankara.pol.tr/html/online/bosplaka/plaka.php
sistem geçici olarak devre dışı kalmış...
-
Benim bildiğim 2.el araba için plaka değişimi çok zor...şehir dışından fln gelirse araba o zmn kolayca alabilirsin ama aynı şehirden aldığın arabanın plakasını değiştirmen için sağlam biri olman lazım diye biliyorum... -
ya bana da ole dediler iste. satışı başka ilde yapacan sonra nakil getirecen aracı falan dediler.
Forumda sigortacılar var salında bir bakıverseler anlatırlar da
biraz bekleyelim bakalım biri tam net bilgi verir heralde
quote:
Orjinalden alıntı: monodoks
Benim bildiğim 2.el araba için plaka değişimi çok zor...şehir dışından fln gelirse araba o zmn kolayca alabilirsin ama aynı şehirden aldığın arabanın plakasını değiştirmen için sağlam biri olman lazım diye biliyorum...
-
Harbiden ya 1200 ytl çok fazlaymış bir plaka için -
yaw plaka 06 FRK benim adimin safak :)
o yuzden degistirmek istiyom da.
Yokmu forumda Faruk satayip plakayi ona, benim plaka parasini cikaririm
-
aracının plakası 06 FRK 123 oldugunu varsayalım ve sen plakanı 06 SFK 123 mü olmasını istiyorsun? Dogru anladıysam cevabı şu şekilde olacak
İlk önce araç 2. el olduğu için bu satışı farklı bir il/ilçe üzerinden yapman gerekmekte plaka değiştirebilmek için. Bunun içinse atıyorum Ankaranın XX ilçesinde birisine aracını satıyorsun ve sonra tekrar geri satın alıyosun. Noter hizmetleri dahilinde yaklaşık olarak 200 YTL gibi bir masrafın olacaktır. Bu şekilde aracın plakası ilk kez değişmiş ve sana plaka no değiştirme şansı doğmuş oluyor. Atıyorum plaka 06 PR 1234 oldu..bu plakayı değiştirmek için ankara emniyet müdürlüğüne başvuruyosun ve tiyatro başlıyor:) istediğin plaka nosunu araya büyük abiler sokarak emniyet müdürlüğüne bildiriyosun ve onlarda sana "Zıpır Spor'a yeni krampon alınacak 1000 YTL para lazım bize yardım edebilirmisin diyolar" Sende "Ne demek abi zıpır spora canımız feda" diyosun ve 1000 YTL yi aynen ödüyosun ve plakan 06 SFK 123 oluyor (tabi böyle bir plaka yoksa ama oldugunu da sanmıyorum)
İkinci olay ise " 06 Faruk Adıgüzel 111 " plakası alma konusu. Bu tamamen özel bi durumdur. Plakanıza dilediğinizi yazabiliyosunuz tabi T.C. Kanunlarına göre ırkçılık,argo,dalga geçme vs. gibi kelimeler olmamak şartı ile. Bunun için aracı alım satım yapmana gerek kalmıyor. Direk diyorsun işte böyle böyle benim plakam bu olsun diye. BUradaki "böyle böyle" kısmı çok önemli.. Mesela yıllık 3 milyon YTL gibi bir ciro yapıyor olman. Bir fabrika sahibi olman iş veren olman gerekiyor. Yani kısaca büyük adam olmalısın. Burda araya sokacağın adamında pek bir önemi yok nitekim bu tarz plakalar genellikle dediğim gibi büyük adamlarda vardır ki bu büyük adamların emniyet müdürü ile valiyle vs kesin bir bağlantısı vardır. Ödemen gereken ücret ise 1000 YTL + KDV dir. Bu ücreti her yıl ödemek zorundasın. Bunlara ek olarak zıpır sporun büyük ihtimalle formalarını yenilemen istenecektir. Bununda maliyeti tahminen 2000-3000 YTL gibi bir rakam olacaktır.NOT: Bu rakam araya soktugun kişinin ismi ile ilişkilidir.
Bana sorarsan 06 SFK 123 gibi bir plaka al derim. Ama dersen ki ben ille de özel plaka alıcam 06 Faruk Adıgüzel 111 olcak diyosan işte en güzeli budur. Durup duruken kimse seninle ugrasamaz trafikte.. Polis bile ceza yazarken 2 kere düşünür (park cezası vs) Ama benim gördüğüm hiç bir Mercedes BMW aşagısı araçlarda özel plaka yoktu :)
Yoruldum ya
-
Peki bir plaka sorusu da benden,
Diyelim aracım 34 Plaka 16 Plaka bir araç ile takas için anlaştım, aracın alım satımını nerede yapmam lazım ve araca İstanbul plaka nasıl çıkartırım? -
quote:
Orjinalden alıntı: _crash_
Peki bir plaka sorusu da benden,
Diyelim aracım 34 Plaka 16 Plaka bir araç ile takas için anlaştım, aracın alım satımını nerede yapmam lazım ve araca İstanbul plaka nasıl çıkartırım?
Aracınızı satıığınız kişi ile birlikte noter e gidip bu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. 34 plaka ile ilgili ise emniyet müdürlüğüne bqaşvurmalısınız -
benimde bir sorum var:)
Benim şuanki aracımda bi plakam var ben bu plakayı almışım yenii aracımdada kullanman istiyorum.Bu mümkünmüdür.
plaka örn: 34 abc 99 diyelim böyle bitşey olurmu olursa nasıl olur:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X