Şimdi Ara

İstediğin ,Band'a Geç İnternet Hızını Yükselt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonun rootlu olması gerekiyor ,android sürümü farketmez ,istediğin band'a veya LTE , WCDMA, GSM sabitleyip hızını stabilleştirebilirsin (LTE ye sabitlemeyin arama alamazsınız ) ,veya Hızını yükseltebilirsin.(Çift simli telefonlarda sim 1 e band değişimi oluyor.)

Buradan indirebilirsiniz
    play.google.com
    Network Signal Guru - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qtrun.QuickTest

Görseller :

İstediğin ,Band'a Geç İnternet Hızını Yükselt İstediğin ,Band'a Geç İnternet Hızını Yükselt İstediğin ,Band'a Geç İnternet Hızını Yükselt İstediğin ,Band'a Geç İnternet Hızını Yükselt İstediğin ,Band'a Geç İnternet Hızını Yükselt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu telefona root ne oluyor, nasıl atılıyor, ne işe yarıyor, bir dezavantajı varmı hiçbir fikrim yok.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Garanti varsa telefonun root kurarsan direk iptal
    iOS Jailbreak aynısı.

Telefonun sistem dosyalarına/özelliklerine vb. Erismeni sağlar.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Her telefon için farklı yöntemlerle oluyor kanka ,telefona bazı özel izinleri veriyor ,fabrika ayarlarından öteye geçebiliyorsun ,telefonu dahada özgürleştirebiyorsun.Güvenlik açığı oluşuyor ,(Zaten bütün androidlerde var . )İnternette kaynaklar var telefonuna göre uygun root yöntemiyle root izni verebilirsin (Virüslü içeriklere dikkat ederek. )Superbox ta olan yöntemin telefona uyarlanmış hali çok farkettiriyor .

• Hmmm anladım, eyvallah beyler.
  • benim cihazın işlemcisi Exynos olmuyor sanırım ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hat Turkcell hiç ihtiyacım olacağını sanmıyorum böyle bir uygulamaya 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Root lazım ,yoksa uygulama çalışmaz .

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

Root lazım ,yoksa uygulama çalışmaz .
    hocam rrot yaparız sıkıntı değil exynos chipset qualcoom değil ki root olsa yine çalışmayacak galaxy s6
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Orasını bende bilmiyorum , benim cihaz Xiaomi snapdragon

• Eğer operatör izin vermezse hız değişimi olacağını sanmıyorum fakat deneyenler paylaşırsa seviniriz
  • ibo-wan kullanıcısına yanıt
    Bulunduğun bölgedeki baz istasyonu ,hangi bandtan yayın yapıyorsa ,o band a rahatlıkla geçebilirsin ,çok farkediyor bizzat denedim ,bu band geçişlerini telefonmu ayarlıyor bilmiyorum ama internetin 2 megabit olduğu yerde ,band ı mı sabitleyip 50 aldığımı biliyorum ,veya internetin egde çektiği yerde 4G band sabitleyip stabil bir şekilde internete bağlanıyorum.

• Magisk'i sadece malum nedenlerden dolayı kurup sonrada silmiştim, bi deneyeyim fakat muhtemelen olmayacak sanırım tekrar yüklemek durumunda kalacam
  • Biraz daha detaylı anlatılsa iyi olurdu. Hangi band'ın daha iyi çektiğini nereden anlayacağız mesela? Herkesin yoğun kullandığı band hangisi? Her baz istasyonu farklı, ayarlamaları nasıl yapacağız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.