Şimdi Ara

İstediğiniz kıza 5-6 dakikada evet dedirtin nasılmı ? (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
554
Cevap
103
Favori
115.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam yararlı konuya benziyor takipte fayada var
  • Hala Takim
  • takipte fayda var fakat çok önemli bir konu daha var..
    İlişkiyi kurdun ilk görünümde başarılı oldun her şey iyi hoş güzel.. ama ondan sonraki 1-2 hafta da temelleri atmada çok önemli oluyor mesela kız teklifini kabul etti çıkmaya başladınız 1 hafta sonra biz senle arkadaş olsak daha iyi gibi şeyler söylemey başlıyor bunun temel nedeni ve çözümlerinede değenirsek iyi olur hocam..
  • güzel güzel ana sorunları yazıp üzerinde beyin fırtınası yapmalıyız :D
  • rezerved
  • Hafi harfine okudum
  • rezerved
  • Güzel konu,faydalı paylaşım,eline sağlık,umarım pekçok " dh yaralı staylaya " faydası olur.

Kızların;erkeklerde sosyal anlamda yeğlenen;doktor,avukat,mühendis vb... apolete baktıkları,bilinç altlarında aile mesleği,ailenin maddi yapısı;kökeni,erkeğim sahip olduğu araba,ev gibi materyaller ile erkeği kategorize ettikleri aşikar.

Bunu lise öğrencisi Gizem de yapıyor,iki üniversite bitirmiş Gizem de,Master yapam Gizem de...

Tipsiz de olsanız,nispeten kıro ve entellektüel açıdan cahil de olsanız,eğer üstteki şartların belli bir bölümüne sahipseniz kapılar size açılır,açılır ama evlenseniz de gerçek bir mutluluk bulabilirmisiniz bilemem.

Erkekler için ideal olan temel dış görünüş unsurları,düzgün saç,temiz cilt,beyaz diş,düzgün ses tonu,düzgün yürüyüş,"kendine has" bir giyim tarzı ile nispeten marjinalite ile sıradanlığı harmanlayan kombindir.

Dışardan çoks seksi ve çok alımlı,lan yavruya bak be,bunla 1 gece geçirsem 3 yıl ömrüm uzar gibi söylemler söylediğimiz nice hatun ile tanıştıktan sonra 3 cümleden fazla konuşamayacağınızı da görebiliyorsunuz.

Sırf paylaşım yapabileceğiniz ama gideri olmayan kızlarla da olmuyor,önemli olan yeteri kadar gider yeteri kadar paylaşım kombinini yakalayabilmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Güzel konu,faydalı paylaşım,eline sağlık,umarım pekçok " dh yaralı staylaya " faydası olur.

Kızların;erkeklerde sosyal anlamda yeğlenen;doktor,avukat,mühendis vb... apolete baktıkları,bilinç altlarında aile mesleği,ailenin maddi yapısı;kökeni,erkeğim sahip olduğu araba,ev gibi materyaller ile erkeği kategorize ettikleri aşikar.

Bunu lise öğrencisi Gizem de yapıyor,iki üniversite bitirmiş Gizem de,Master yapam Gizem de...

Tipsiz de olsanız,nispeten kıro ve entellektüel açıdan cahil de olsanız,eğer üstteki şartların belli bir bölümüne sahipseniz kapılar size açılır,açılır ama evlenseniz de gerçek bir mutluluk bulabilirmisiniz bilemem.

Erkekler için ideal olan temel dış görünüş unsurları,düzgün saç,temiz cilt,beyaz diş,düzgün ses tonu,düzgün yürüyüş,"kendine has" bir giyim tarzı ile nispeten marjinalite ile sıradanlığı harmanlayan kombindir.

Dışardan çoks seksi ve çok alımlı,lan yavruya bak be,bunla 1 gece geçirsem 3 yıl ömrüm uzar gibi söylemler söylediğimiz nice hatun ile tanıştıktan sonra 3 cümleden fazla konuşamayacağınızı da görebiliyorsunuz.

Sırf paylaşım yapabileceğiniz ama gideri olmayan kızlarla da olmuyor,önemli olan yeteri kadar gider yeteri kadar paylaşım kombinini yakalayabilmek.

Yok öyle birşey. Önce insan olacak karşıdaki erkek. Aslında bu herkes için öncelik tabi. Sonra dürüst, saygılı ve samimi olacak. Abuk subuk genellemeler yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 25 Ocak 2012; 21:37:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

quote:

Güzel konu,faydalı paylaşım,eline sağlık,umarım pekçok " dh yaralı staylaya " faydası olur.

Yok öyle birşey. Önce insan olacak karşıdaki erkek. Aslında bu herkes için öncelik tabi. Sonra dürüst, saygılı ve samimi olacak. Abuk subuk genellemeler yapmayın.

Yok ben genelleme yapmıyorum,sadece kendi yaşamımdan yola çıkarak fikirlerimi beyan ettim.

2 üni bitiren,master yapan,yurtdışında sürtmeyi mertebe sanan pekçok kızla beraberliğim oldu,ya ailelerinin pinpirikliği ya da kızın ilk başta belirmeyen ama sonradan derinleşen içgüdüsel istekleri ile pekçok saçmalık karşıma çıktı.

Bütün bunların sonucunda elbet fikrimiz olacak.

Yoksa herşeyin başı illaki insanlık orası ayrı mevzu.
  • TAM VAR DEDİLER GELDİK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darksilence09

Beyler size ve özellikle Utkuhan kardeşime bir sorum olucak. Benim kızlarla ilgili bir problemim var.Ne zaman yeni kızlarla tanışsam dolaylı yollardan veya kendi ağızlarından '' o çok iyi bir arkadaş'' betimlemesi geliyor benim için.
    Boyum 1.82,Tipim ve giyim tarzım ortalamanın belki biraz üstünde.Kızlarla iletişimde bir problem yok fakat.Kızla ilk veya ondan sonraki konusmalardan çıkardığım sonuç benim için çok iyi bir arkadaş.ARKADAŞ demeleri
    Bu problemi nasıl çözebiliriz dostlar?

olay su senden hoşlanmadıklarını kıvırarak cok iyi biri olduğunu söleyerek aman almıyım uza demek istiyorlar :D yanlış anlama ben öle anladım kızlar cok yalancı varlıklar benımde basıma geliyor cok iyisin diyo arkadasımsın abimsin diyo gerisi boşş koy
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

quote:

Farsehn iyi güzel söylüyorsunda ama senin yazdıgın gibi olmuyor mesela yabancı bi ülkede tıp okuyan bi kız sıradan bi erkekle beraber olur ama Türkiyede olmaz aslaaa OLMAZ.Sen Üniversitede öğretim üyesisin mimarsın sana deseler eli ayağı düzgün ama asgari ücrete birini bulduk deseler ne dersin ? Biliyorum şu an evet dersin ama paralı ve müdür kıvamında biri dışında evlenmessin bu çok net istesen bile ailen istemez Türkiyede kişiler değil meslekler birbirii seviyor.Sana yaşanılan gerçek bi olayı anlatacam.

Japonyada kadınlar profösör bile olsa yada Dünyanın en iyi üniverstelerinde bile okusalar,eşlerine olan tüm görevlerini yerine getiiriyorlar ve sorumluluk sahibiler,sabahları kocasının üstünü ütülerler akşamları yemeği hazırlarlar ama Türkiyede odtü mezunu bi kıza git sana derki üff bende eve para getiriyıorum git kendin yap işte aradaki fark bu masum değilsiniz kusura bakmayın.Bu olay gerçek bi yakınım japon bi kızla evlendi.

Türkiyede kadınların karakteri izledikleri diziye göre değişiyor bide sizin kariyer olayınızı bi türlü anlayamadım kimsenin zamanı yok her kız kariyer yapacam,çalışacam diyiyor ama Türkiyenin bilime katkısı 0.02% Japonyanın ise bilime katkısı %23 küsür en son hatırladığım kadarıyla o kadar kariyer derdiyle yanıyorsunuz ama ne yapıyorsunuz evde atommu parçalıyorsunuz.

Bu japonyadaki %23 evdeki aile huzuru ve aile yapısına göre şekilleniyor,japonyada deprem oldugunda bir sürü iyi ünivderstede okuyan kız dere kenarlarında çamaşırlarını ykıyorlardı,sana ciddi soruyorum bunu odtüde okuyan yada bilkentte okuyan bi kız yaparmı nerdeyse evlendiğimiz zaman çocuğu bile bize doğurtturacaksınız lütfen ama lütfen samimi ol,insan olsun lafını geçin ya uygulamada gösterin bana insanı anlat,insan nedir ya ne basit bi laf insan olsun bu laf üzerine ben ansiklopedi yazarım.

Bu arada konumu takip ettiğin için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManyetikRenozans -- 25 Ocak 2012; 22:41:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meymür

takipte fayda var fakat çok önemli bir konu daha var..
    İlişkiyi kurdun ilk görünümde başarılı oldun her şey iyi hoş güzel.. ama ondan sonraki 1-2 hafta da temelleri atmada çok önemli oluyor mesela kız teklifini kabul etti çıkmaya başladınız 1 hafta sonra biz senle arkadaş olsak daha iyi gibi şeyler söylemey başlıyor bunun temel nedeni ve çözümlerinede değenirsek iyi olur hocam..

hocam şu 1 haftalık ilişki olayına bir el atsanız ?
  • 10 numarasın, takip.
  • Bekliyorum
  • Güzel yorumlar gelmiş.
  • Takip. Çok güzel yazmışşın eline sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.