Şimdi Ara

İstediğiniz kıza 5-6 dakikada evet dedirtin nasılmı ? (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
103
Favori
115.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: South Korea

5-6 dakika yoktur 5-6 trilyon vardır

Alıntıları Göster
    5-6 dk dedın 5 saattir okuyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seca2

Takip
    Bunları biliyorum gözlemliyerek aklımın ucunda fakat senle aynı yaşta olmama rağmen uygulamak istemiyorum. Saçma ve yapmacık geliyor bana. Karşındakine rol yapma taktik strateji uygulama. Evet malesef kız tavlama buna deniliyor. Ve kızların %90 bunu istiyor dürüstlük istemiyorlar. Her zaman derim kızlar araba gibidir hep kullanılmayı bekliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: changemart

Bunları biliyorum gözlemliyerek aklımın ucunda fakat senle aynı yaşta olmama rağmen uygulamak istemiyorum. Saçma ve yapmacık geliyor bana. Karşındakine rol yapma taktik strateji uygulama. Evet malesef kız tavlama buna deniliyor. Ve kızların %90 bunu istiyor dürüstlük istemiyorlar. Her zaman derim kızlar araba gibidir hep kullanılmayı bekliyorlar.

Alıntıları Göster
    Günaydın arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManyetikRenozans

Günaydın arkadaşlar

Alıntıları Göster
    Benimde sevgilim şehirdışında farklı şehirlerde okuyoruz.Ben fedakarlık edip yanına gideyim dedim,saat 10 da orada olurum dedim,erken değil mi dedi.Abim anlar filan dedi.Bende direk sildim kızı.Doğru mu yaptım çok mu sert oldu bilmiyorum...Kafalarımızda uyuşuyordu ancak ben o kadar yoldan geliyorsam oda bazı şeyleri göze alabilmeli değil mi ?.Sanırım abartıyorum.Üniversitenin keyfini çıkarıp tek kıza bağlanmayayım heralde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mardonius

Benimde sevgilim şehirdışında farklı şehirlerde okuyoruz.Ben fedakarlık edip yanına gideyim dedim,saat 10 da orada olurum dedim,erken değil mi dedi.Abim anlar filan dedi.Bende direk sildim kızı.Doğru mu yaptım çok mu sert oldu bilmiyorum...Kafalarımızda uyuşuyordu ancak ben o kadar yoldan geliyorsam oda bazı şeyleri göze alabilmeli değil mi ?.Sanırım abartıyorum.Üniversitenin keyfini çıkarıp tek kıza bağlanmayayım heralde :)

Merhaba yok sert davranmamışsın isteyen kız her halukarda çıkardı dışarı senle görüşmeye abi mabi fasa fiso benimde görüştüğüm bi kız vardı bana cumartesi buluşacaz dedi son anda ayy işim var diyip gitti bidaha aramadım çekemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManyetikRenozans

quote:

Merhaba yok sert davranmamışsın isteyen kız her halukarda çıkardı dışarı senle görüşmeye abi mabi fasa fiso benimde görüştüğüm bi kız vardı bana cumartesi buluşacaz dedi son anda ayy işim var diyip gitti bidaha aramadım çekemem

Alıntıları Göster
    Hocam yazının devamı ne zaman geliyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Teşekkürler.Şimdi mesaj atar kusura bakma falan filan.Gel tamam derse bile devam etmek istemiyorum.Arıyacak şimdi defalarca.Özür dileyecek.Bir kere o hatayı yaptı.
  • bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğala Özdeş User

Alıntıları Göster
    çok güzel yazmışsın ...

ayrılıyorsun tutup sana hakkımı helal etmiyorum adisin o kadar emeğim var bıdı bıdı...Sami'liğim tuttu ne hakkın var yedirip besledin mi bu yaşa kadar sen mi büyüttün beni giydirdin mi okul masraflarımı mı karşıladın?? zontaya bak sanki megan fox adriana lima da bi kıymeti olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nepennthe

çok güzel yazmışsın ...

ayrılıyorsun tutup sana hakkımı helal etmiyorum adisin o kadar emeğim var bıdı bıdı...Sami'liğim tuttu ne hakkın var yedirip besledin mi bu yaşa kadar sen mi büyüttün beni giydirdin mi okul masraflarımı mı karşıladın?? zontaya bak sanki megan fox adriana lima da bi kıymeti olacak...

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar bazı kardeşlerim bana pm atmış onların pm leride okudum en kısa sürede cevap verecem,konuları toparlayayım tekrar arkadaşlar merak ettiğiniz yada istediğiniz bi konu varmı sizinde isteklerinize yer vereyim
  • quote:

Alıntıları Göster
    oh oh devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

oh oh devam

Alıntıları Göster
    Forumun güzin abla konusu gibi oldu. Ben de pm attım
  • quote:

Alıntıları Göster
    chrome konuyu tehlikeli olarak algıladı.okumuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

load.tr içerikli birşey varmış ilk sayfada. Çay fotoğrafından dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immortal King

quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

load.tr içerikli birşey varmış ilk sayfada. Çay fotoğrafından dolayı.

Alıntıları Göster
    Yazıyı okudum güzel tespitler var yalnız
    quote:

üff sie git
    nedir abi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

5 6 dk da kım kıme evet dermıs hacı

kimse demez arkadaşım yok öyle 5 6 saniyede evet mevet
  • quote:

@KAAN hocam merhaba hoşgeldin konumuza evet snein hataları bende yaptım hatta kız bana utku senin için ölürüm diyiyordu 2.gün ise utku bişey hissetmiyorum dedi ben hep sanırdımki iyi bi insan lunca,harbi dürüst olunca efendi olunca senle olacaklarını düşünürdüm ama öyle değilmiş seviyormusun zincire vursalar bile söylemiyecen,seni gebertseler bile hakkında her bilgiyi vermiyecen,kız merak edecek edecek ve çıldıracak ben bunu denedim inan bana ve kız merakından çatlıyordu.

Bak insan psikolojisi hep aynı işler bi keresinde bi ortamda bi kızla muhabbete girmiştim ama kız tek tük konuşuyordu ama öyle şeylerden bahsediyorduki,aklımda hep bi soru işareti kalıyordu ve bi gün dayanamadım kıza dedim nolur anlat herşeyi merak uyandıran insanlar her zaman ilgi görür

2.nokta kaybetmekten korkmuyacaksın bi sevgiim vardı uzun uzun telle konuşurduk ama derdimki hep yoğunum kapatıyorum teli diyip kapardım tab baya kazık yedikten sonra böyle davranmayı öğrendim ve kız en sonunda bana ya utku beni kaybetmekten korkmuyormusun demişti Kızların seni arkadaş olarak görmemesi için ise popülereteni arttırman gerek mesela aynı sınıftan yada aynı işten kız bulmamaya bakmalısın buda önemli,kızlar arasında dedikodunun önemli bi gücü vardır

Yatıyordum tam ama yatmadan yazayım dedim sana dayanamadım

cevapladığın için sağol hocam. valla kızdan pis kazık yedik acıttı bi daha aynı hataya düşmeyeceğiz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.a.a.N

quote:

@KAAN hocam merhaba hoşgeldin konumuza evet snein hataları bende yaptım hatta kız bana utku senin için ölürüm diyiyordu 2.gün ise utku bişey hissetmiyorum dedi ben hep sanırdımki iyi bi insan lunca,harbi dürüst olunca efendi olunca senle olacaklarını düşünürdüm ama öyle değilmiş seviyormusun zincire vursalar bile söylemiyecen,seni gebertseler bile hakkında her bilgiyi vermiyecen,kız merak edecek edecek ve çıldıracak ben bunu denedim inan bana ve kız merakından çatlıyordu.

Bak insan psikolojisi hep aynı işler bi keresinde bi ortamda bi kızla muhabbete girmiştim ama kız tek tük konuşuyordu ama öyle şeylerden bahsediyorduki,aklımda hep bi soru işareti kalıyordu ve bi gün dayanamadım kıza dedim nolur anlat herşeyi merak uyandıran insanlar her zaman ilgi görür

2.nokta kaybetmekten korkmuyacaksın bi sevgiim vardı uzun uzun telle konuşurduk ama derdimki hep yoğunum kapatıyorum teli diyip kapardım tab baya kazık yedikten sonra böyle davranmayı öğrendim ve kız en sonunda bana ya utku beni kaybetmekten korkmuyormusun demişti Kızların seni arkadaş olarak görmemesi için ise popülereteni arttırman gerek mesela aynı sınıftan yada aynı işten kız bulmamaya bakmalısın buda önemli,kızlar arasında dedikodunun önemli bi gücü vardır

Yatıyordum tam ama yatmadan yazayım dedim sana dayanamadım

cevapladığın için sağol hocam. valla kızdan pis kazık yedik acıttı bi daha aynı hataya düşmeyeceğiz artık

Alıntıları Göster
    1. sayfaya girilmiyor beyler , Chrome zararlı içerik uyarısı yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmmd.savaser

Alıntıları Göster
    Bende okudum yazıyı , ellerine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Bende okudum yazıyı , ellerine sağlık.

Alıntıları Göster
    sAOLUN ARKADAŞLAR o uyarı yazısı önemli bişey değil ama ilk sayfadaki simir yada çay resminden dolayı o uyarıyı veriyor bu tür şeylerden anlayan arkadaşlar daha iyi cevap veriri yoksa yazıyla alakalı değil
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.