Şimdi Ara

İstediğiniz kıza 5-6 dakikada evet dedirtin nasılmı ? (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
554
Cevap
103
Favori
115.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sonra okuyacagim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagavir

abi hoşbulduk bu aralar fazla mesaj yazmıyordum foruma seni görünce atladım hemen.
    ilişkilerdeki sorunlar demişsin, illa sevgilimizle olan sorunlar mı olmalı yoksa sevgili adayı olarak gördüğümüz kişilerle ilgili olanlar mı? 2. si ise eğer bi dolu sayabilirim.
    Mesela bir kıza azcık ilgi gösterdiğimde "ha bu bana aşık" moduna girip kendilerini geri çekiyorlar, olacağı varsa da olmuyor.
    Herkes bana dışarıdan ne sevimli çocuk, iyi çocuk diyor, ama bunları hep arkadaş gözüyle söylüyorlar,hiç biri sevgili flört gözüyle söylemiyor.
    Bir de şu hoşlandığınız kişinin en yakın arkadaşı var ki, illa ki bu kişi y.vşak çıkıyor ve hakkımızda olumsuz şeyler söylüyorlar(tanımasalar bile)
    Şimdilik aklıma gelen bunlar. Sen o konudan söz et bi bende şu anki gönül meselelerimi bir açayım.

Meğersem aynı durumda amma çok insan varmış
  • okuması bile 1 saat sürüyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

geçen bi haberde 16 yaşında Hollandalı bi kızın tekneyle 500 ülke gezdiğini
    okudum

dünyada 500 tane ülke yok. kız dünyadakileri tamamlayınca tek başına diğer galaksilere de mi gitmiş, helal valla

Hocam o kenttir yanlış aklında kalmış
  • Okuduklarım arasında nadir olanlardan
  • Abi bekledik bekledik bir şey yazmayınca ben de artık kendi durumumu anlatayım dedim. Bütün herşeyi anlatayım da aklımda kalmasın büyük üstad Utkuhan yorumlasın...
    Şimdi benim ilgi duyduğum bir kız var, aşk sevgi gibi bir olay yok ama uzun zamandır sap gezdiğim için artık birini bulayım diyorum, o yüzden bu kızı gözüme kestirdim Kızla aynı okuldayız. Tanışalı 2 ay oldu. 2 al olmasına rağmen aramız iyi, ne zaman facebook'a girse sohbet ederiz, kızın gözünde bayağı bir değerim var, tanıştıktan 2 hafta sonra bilet bulmanın çok zor olduğu bir tiyatro oyununa götürmüştüm. Aramız gayet iyi muhabbetimiz de öyle. Sen kızla güzel ortamlara girin tarzı bir şey demiştin sanırsam. Bu ortam için bir fırsat çıktı Ankara Caz Feztivali var Şubatta ve kız caz hayranı gitmeyi çok istiyor. Sorduğumda kesin gitmemiz lazım demişti, beraber mi? dedim "bizim kızlar da gelir" dedi. Tamam onlar da gelsin de sorun şu ben cazdan hiç anlamam daha önce dinlemedim, geçenlerde dinleyim dedim pek sarmadı. Kızla aynı ortama gidebilmek uğruna sevmediğimiz bir şeyi yapmamız doğru mu yoksa herşey mübah deyip saldırmamız mı lazım.
    İkinci olarak geçen gün bu kızla facebookta sohbet ederken bir ara duygusallaşmıştım muhabbet de iyiydi. Dışarda kar yağıyordu ben "aşık olmak istiyorum" tarzı bir cümle kurdum o da "ol" dedi. Bende "olmak da kolay değil, şimdi uğraşcan teklif et, sonra triplerine, nazlarına katlan ne gerek var" dedim. O da "dimi boşver ya olma o zaman :D" dedi. Bu muhabbetten bir şeyler sezmiş midir acaba ve bu tarz konuşmamın kızın gözündeki değerime + ya da - bir değer katar mı?
    Ha bir de son olarak bu kız beni reddetse çok da üzülmem sonuçta aşık değilim. Ama ben acele etmekten korkuyorum. Kız daha fazla tanımıyor beni yani teklif zamanını nasıl ayarlamam lazım ne kadar zaman geçmeli ki, tanışalı 2 ay oldu ama çok fazla göremedik birbirimizi.
    Yardımlarını bekliyorum.
  • mobilde tek mesajda o kadar yazı görünce afalladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagavir

Abi bekledik bekledik bir şey yazmayınca ben de artık kendi durumumu anlatayım dedim. Bütün herşeyi anlatayım da aklımda kalmasın büyük üstad Utkuhan yorumlasın...
    Şimdi benim ilgi duyduğum bir kız var, aşk sevgi gibi bir olay yok ama uzun zamandır sap gezdiğim için artık birini bulayım diyorum, o yüzden bu kızı gözüme kestirdim Kızla aynı okuldayız. Tanışalı 2 ay oldu. 2 al olmasına rağmen aramız iyi, ne zaman facebook'a girse sohbet ederiz, kızın gözünde bayağı bir değerim var, tanıştıktan 2 hafta sonra bilet bulmanın çok zor olduğu bir tiyatro oyununa götürmüştüm. Aramız gayet iyi muhabbetimiz de öyle. Sen kızla güzel ortamlara girin tarzı bir şey demiştin sanırsam. Bu ortam için bir fırsat çıktı Ankara Caz Feztivali var Şubatta ve kız caz hayranı gitmeyi çok istiyor. Sorduğumda kesin gitmemiz lazım demişti, beraber mi? dedim "bizim kızlar da gelir" dedi. Tamam onlar da gelsin de sorun şu ben cazdan hiç anlamam daha önce dinlemedim, geçenlerde dinleyim dedim pek sarmadı. Kızla aynı ortama gidebilmek uğruna sevmediğimiz bir şeyi yapmamız doğru mu yoksa herşey mübah deyip saldırmamız mı lazım.
    İkinci olarak geçen gün bu kızla facebookta sohbet ederken bir ara duygusallaşmıştım muhabbet de iyiydi. Dışarda kar yağıyordu ben "aşık olmak istiyorum" tarzı bir cümle kurdum o da "ol" dedi. Bende "olmak da kolay değil, şimdi uğraşcan teklif et, sonra triplerine, nazlarına katlan ne gerek var" dedim. O da "dimi boşver ya olma o zaman :D" dedi. Bu muhabbetten bir şeyler sezmiş midir acaba ve bu tarz konuşmamın kızın gözündeki değerime + ya da - bir değer katar mı?
    Ha bir de son olarak bu kız beni reddetse çok da üzülmem sonuçta aşık değilim. Ama ben acele etmekten korkuyorum. Kız daha fazla tanımıyor beni yani teklif zamanını nasıl ayarlamam lazım ne kadar zaman geçmeli ki, tanışalı 2 ay oldu ama çok fazla göremedik birbirimizi.
    Yardımlarını bekliyorum.

Merhaba yoğun oldugumdan dolayı yazamadım bu hafta ama güzel konularla devam edecem.

YORUMUM:Bazen bi kıza takılırız,ona çaktırmadan bişyler belli etmeye çalışırız ama kızlar bunu her zaman hissederler hemde en baştan itibaren hissetmeye başlarlar ve eğer kızında niyeti varsa karşıdaki kişiye açık kapı bırakır yani bi erkek aslında bi kızı ayarlamaz kız erkeğin onu ayarlaması için izin veriri boşluk bırakır.Bizim kızlar hep bunalımdır heğ aşk filmeri izlerler,ağlarlar ama asla duygusal değildirler o yüzden duygusal konuşmaları yapma pek anlamazlar,sen kızla ilgilenmeye devam et bi yerlere beraber gideceksinzi gidin arkadaşlarıda gelebilir sorun değil.

Zaten aşık değilsin o yüzden doğal davran bence içinden nasıl geliyorsa bi isim takma sevgilim yada arkadaşım misali bişey düşünme yanındaysa mutluysan onla olmaktan sorun değil bişeylere kalkışır isim takarsan yada sevgili olalım gibi şeylere dönersen,garip garip davranışlarda bulunabilir kız o yüzden sen onunla gez iç toz gerisini düşünme boşver
  • Takip...............
  • takipteyizzzzzz
  • güzel konu olmuş tebrikler
  • bence kızların iyi arkadaşsın demesi onların taktiklerinden yalnızca biri.direk sen de çok iyi bir insansın.tam aradığım adamsın dediklerini düşünün.kafanızda kızın peynir şekli alacağını göreceksiniz.kızların dedikleri hiçbir şeye inanmayın.hayır demelerine bakmayın.cool takılın.laf sokun.muhabbeti kesmeyin.kendisi gelecektir.:)
  • Saolun arkadaşlar beğenmenize sevindim,miz farklı şehirlerde farklı ortamlarda olan insanlarız hemen hemen bizim kızlarda aynı kalıpta sadece batıdaki bazı kızlar biraz daha makyajlanömış yoksa düşünce,kafa yapısı aynı sayılır,birbirimizin tecrübelerinden yanlışlarından karşı cinse nasıl daha iyi yaklaşmayı öğrenebiliriz,buda çok kız konusu okudum ve emin olun herkesin yaşadıkları hemen hemen aynı sanki herkes aynı kızla çıkmış

O yüzden yaşadıklarımızı anlatalım ben Nisan ayında askere gidecem nete giremem o yüzden işten çıkınca baya bi takılacam birbirimize takıldığımız yaşadığımız şeyleri anlatalım ben bi ara evlilk düşünüyıordum baktım doğru düzgün bi kız yok,en iyisi akmak dedim,ortamlardan kendimi bi ara çekmiştim ama böylede yaşanmıyor herşeye geri dönmek en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan
    En önemlisi bizim kızlar kendi kararlarını kendileri veremiyor,geçen bi haberde 16 yaşında Hollandalı bi kızın tekneyle 500 ülke gezdiğini okudum,bizimkilerin uğraştığı şeylere bak,yabancıların uğraştığı şeylere bak.Kız seçerkende aslında maddi durumu iyi olan bi kızı seçmek lazım emin olun daha mütevaziler ve görmş geçirmiş oluyorlar,yoksa alt tabaka hep bunalımda paso arabesk dinleyen kızlar bile görmüştüm.

Mesajım bulunsun.
  • kral adamsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceWave -- 29 Ocak 2012; 20:15:39 >
  • rizörv

ben de anlatıcam beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarlamaca -- 29 Ocak 2012; 21:11:05 >
  • bu forumdaki bütün sevgilisi olmayan arkadaşlar çıkar bir ben çıkamam öyle bir şansızlığım var
  • Zaman bulunca okurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

5-6 dakika yoktur 5-6 trilyon vardır

edit: bende yazıcam bi ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Two Stroke -- 30 Ocak 2012; 16:35:08 >
  • Bulunsun.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.