Şimdi Ara

İstediğiniz kıza 5-6 dakikada evet dedirtin nasılmı ? (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
103
Favori
115.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoSs37 -- 30 Ocak 2012; 16:56:51 >
  • Güzel, gidiyor.Takipteyim..
  • o kadar bezmişimki artik kizlardan valla okurken bile oflayip pufledim (yazidan değil kizlarin salakliklarindan) bi kac yil benden uzak Allah a yakn olsunlar . ayrica yazidaki yalan kismi ve kendi kararlarini verememe gibi gerizekaliklari cok doğru bir tespit
  • quote:

Orijinalden alıntı: malchik

o kadar bezmişimki artik kizlardan valla okurken bile oflayip pufledim (yazidan değil kizlarin salakliklarindan) bi kac yil benden uzak Allah a yakn olsunlar . ayrica yazidaki yalan kismi ve kendi kararlarini verememe gibi gerizekaliklari cok doğru bir tespit

Saol hocam aynen gerçek gözlemlerime göre o tespitleri yaptım ben bunları yazdım uyguladımda ama inanırmısın bende nefret ettim artık bazen lanet olsun diyiyorum valla tek başıma gidip bi kahve içmek bile bazen rahatlatıyor beni,biliyormusun nden herkes kız peşinde sevmi mevgi yalan hormonal hepsi aç bir sür genelev kimse dışardaki kızlara bakmaz
  • Özet yok mu beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rizeli53-

Özet yok mu beyler?

Dostum özet yok çünkü verilen bilgiler ders niteliğinde Hepsi yararlı yani bi ara okursun hepsini

Bu arada yeni yazılar eklenmiş gayet doğru tespitler.Hele şu çok iyi arkadaşımsın ayağı yok mu,en çok ona kılım işte
  • Merjaba arkadaşlar güncel bilgileri ekleyecem ama toparlamam lazım biraz,bu aralar iş yoğunluğumdan dolayı bende pek bakamadım ama genel olarak anlatılanlar birbirine benziyor.Çok gözlemledim hatta yeri geldi çok esprili oldum,yeri geldi çok cool oldum az ve net konuştum bazende çok konuşkan oldum hepsinden ayrı ayrı şekillerde hoşlanan kızlar olabiliyor ama tabi bende her Türk genci gibi üff tamam be slk gibi mesajlar aldım

Önce kendine güveneceksin bazen derizki üff saçıma bak yada fiziğime bak bugün çok tipsizim gibi durumlara düşeriz bunuda karşıdaki kız sezerse resmen karizmamız dağılır hani dışarda görürüz ya bebek gibi kızlarla çıkan tipsiz erkekler olur işte öyle bi erkekle konuşmuşluğum oldu Çocukta öyle bi güven varki atomu parçala desen onu bile parçalar valla ben bile etkilendim yaf bide gidin çocuğa kıro,apaçi diyin hiç morali bozulmaz önemsemez ama biz öyle değiliz biri bişey desin aklımıza takarız ve o yüzdende güvenimiz eksilir,güven olmayına kızda olmaz.

Bu yazdıgımı çoğu kişi biliyor ama pekiştirmek istedim
  • Az biraz okuyayım dedim hepsini okumuşum.
    Ama şöylede bir şey var insan yaşayarak öğreniyor kendini geliştiriyor birikimlerini üstüne koyuyor.
    Elbet burada yazdıkların bazı arkadaşlara yararı olucaktır.
  • Valla iyi anlatmışsınız yazı akıcı. Böyle teori de okuyoruz şunu yapcaz falan haletcez diyoruz kızın karşısına çıkınca kemküm cartt currtt oluyor.. Taktikler iyi önemli olan hayata aktarma yapmak. Yine de o kadar emek vermişsiniz elinize sağlık hepsini okudum... İnsallah denicem bu sene hepsini çok pis bileniyorum
  • Bu kadar yazıyı okuduktan sonra bi zahmet evet dedirtelim.

Not:Okumadım.
  • Doğru bilgiler olabilir ama kendiniz olmayı deneyin, bir kızı taktikle tavlıyorsanız o ilişki bir gün illaki biter, sen sen ol "sen ol".
  • 500 tane ülke var mı ya dünyada
  • Devamını bekliyoruz hocam.
  • reserved
  • Gereksiz. Gerçekten gereksiz.
  • vallahı mukemmelsin kardesım on numara takippp
  • mesaj bulunsun
  • Okudum on numara yazi olmus
  • 500 ülke yokmuydu yaf dünyada tamam 450 olsun

Bugünkü konumuz kış aylarında başlayan sıcak ilişkiler
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.