Şimdi Ara

İstediğiniz kıza 5-6 dakikada evet dedirtin nasılmı ? (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
103
Favori
115.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bomba konu devamını sabırsızlıkla bekliyorum
  • Takipciniz reis apartmana ogretmenler tasinmadi mi daha :D
  • Takip !
  • sayfalarca yazı okumaya gerek yok

bunlar olduktan sonra. her hatun cepte.
  • Yaşanmış bir olayı anlatıcam sizlere,benim uzaktan akrabam olan bir kız var aynı yaştayız geçen sene ilk defa gördüm ve tanıştık neyse lafı fazla uzatmıyacağım kızdan maddi anlamda daha iyiyim bir tartışma olmuştu ve sinirlendim kız sürekli 300 tl lik dokunmatik telefonu ile bana hava atıyordu benim telefonuma taktı en sonunda dayanamayıp ''ben 3 kuruşluk telefonla hava atmam zaten hava atacak başka birşeyinde yok'' dedim ama gerçekten sinir oldum neyse geçende face'de Bedelli öğrencilik çıksın parası mühim değil :D diye birşey paylaştım arkadaşımdan çaldım ve o kız altına saçma sapan yorumlar yaptı istiyenler olursa foto koyarım bende ''Senin gibi insanlara ayırıcak vaktim yok'' diyip sildim bunu geçen gün onlara gittik misafirliğe o yüzünün şekli öyle bir hal almıştiki onun için bile silerdim o derece

Eyer bir kıza BEN SENSİZDE YAPARIM imajını verirseniz bütün kızlar sizin arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Salus -- 3 Şubat 2012; 2:34:30 >
  • adam üşenmemiş yazmış
  • 11.000 okuma 435 cevap ee 5-6 dakikada evet dedirtebilen yok mu kızlara cool storyler bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Biz normal olanı yapıyoruz tabi hoşlanıyorsak belli edecez,söylüyecez bundan daha normal olan bişey yok ama işte hep bi taktik gerekli ve o yüzden açık söylüyorum kendimize acıyorum cidden acıyorum.Bişey anlatayım Dayım doktor ve ilaç firmaları sayesinde yurt dışına bedava gidebiliyor bi gün Ukraynaya gitti ve geldiğinde sordum işte nasıldı falan sonuçta dayım evli barklı bi adam,yolda yürürken Ukraynalı orta yaştaki kadınlar erkeklere hep selam vererek geçiyormuş hatta baya saygı duyuyorlarmış,dayımda merak edip birine sormuş ve kadında Rus erkeklerinin zamanında kendileri için savaştıklarını ve özveride bulunduklarını anlatmış yani o yüzden saygı duyuldugunu belirtmiş,hemen aklıma kendimizi getrdik tarihimiz hep savaşlarla dolu hatta mecburi askerlik bile yapıyoruz ama ben hiç bizim kızların bize saygı duyduğuna şahit olmadım bu dikkatimi çekti sadece ve burda belirteyim dedim.

doğrudur hatta 23 şubat erkekler gunu olarak kutlanir, savaşim vermiş kahraman erkeklere bir nevi teşşekur ve anma gunu .
  • Hocam hızımızı kesmeyelim.

Bugün kızla konuşurken biraz tuhaf davrandı gibi geldi, sizle paylaşmak istedim.

Ben: Betül naber?
    Kız: Teşekkür ederim Bahadır iyidir çok şükür :) senden naber?
    Ben: Bende iyiyim ya nolsn.
    Dersane varmiydi bugün?
    Kız: Yok ya ne dersanesi, olsa da kimse gitmez ki
    Ben: Vuhuuu şimdi çok sevindim bak :D
    Kız: :D o kadar ödev yetişir mi :P gerçi yine yetişmicek ama olsun :D
    Ben: Testlerden 30 soru falan çözdüm daha hehe
    Kız: Aynen bitmiyor :)
    Ben: Insanın cozesi gelmiyo ki :D
    Kız: dmi yazılar küçük küçük zaten sinir oldum :D
    Ben: 1 saatte 10 soru çözüyorum
    Kız: ben onu da çözemiyorum
    :D
    Ben: dün fatma abla aradı birşeyler dedi ama dinlemedim :D cuma günü 4 dedi ama onu hatiriyorum
    Kız: Beni aramadı yaa yok yok boşver :P
    Ben: I've just made a profile check and ur english is really nice :D
    Even more than I tought :P
    Kız: ı know :P :D :D thanks Bahadır Aksoy
    tmm zorlama dahası cikmiyor
    Ben: Hehe :D yabancı arkadaslarinla bayağı konuşuyorsun valla
    Kız: Eh braz braz :D diyebileceğim şeyler diyorum zten :D
    Ben: Iyi bakalım :D neyse ben bi kahvaltimi yapiyim (hem açtım hem de fazla uzatıp kıza düşmemek, cool takılmak için kısa kestim)
    Kız: aba (saat 1 di, o yüzden şaşırdı sanırım)
    tmm
    hadi afiyet olsun sana :)
    Ben: Saol. Sonra gorusuruz

Konuşma bu arkadaşlar, hiç değiştirmedim veya kesmedim.
    Şimdi konusmanin bi analizini yapmaya çalışıyorum, size de sorayım dedim.
    Soylenmemesi gereken bir şey söylemiş miyim? Bu internet üzerinden ilk konuşmamizdi bu arada. Şimdi kızın yazmasını mi bekleyim, yoksa yine ben açık gördükçe yazayim mi?
  • @zıplayan patates vall kızın dersanedeki sana olan tutumuna bağlı ancak öyle anlaşılabilir,bu konuşmadan senden hoşlanıyor yada ilgi duyuyor diyemem bu normal bi kızla erkeğin konuşmasına benziyor ama iyi konuşmuşsun,saçma bişey söylememişsin ingilizce konuşarakta resmen ingilzce terkim demişsin

Ama bu var kız sana bahadır çıkmam lazım demesi yerine senin işim var gitmeliyim demen çok iyi olmuş bunlar küçük şeyler ama kadın beyni bunlara çok önem veriyor,kız sana ilgi duyuyorsa mutlaka bi açık verecektir,konuşmaların devamına göre değerlendirme yaprız dh ailesi olarak
  • yazamaya devam beklıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akçalı.

sayfalarca yazı okumaya gerek yok

bunlar olduktan sonra. her hatun cepte.

Tamam. (bu adamlara kız paslayan arkadaşım var özel üniversitede)

Her zaman söylerim ben çok konuşkan biri değilimdir ama bazı yerlerde ağzını açmak işe yarayabiliyor bunu bugün tekrardan gördüm.
  • üşenmedim okudum emeğe sağlık savunduğum yanı kızlara ilgi gösterip bu ilgiyi abartmadan birazda kaçarak devam ettirmek buna kesinlikle katılıyorum.Aslında evet dedirtmek basit ama ne kadar uzar ilişki o da var bende ilk görünüşte bişeylerin belli olacağı tarafındanım ilk görünüş+akıllı konuşma+gizemlilik sanıırm püf noktalar bunlar para ve tip akıcılık için gerekli diye düşünüyorum
  • Konu harika gidiyor.Ellerinize sağlık dh ailesi
  • Foruma niye destan yazılır anlamıyorum.. Özeti hangi kitapçılarda, okuyanda insan hani..

Ek1: Allah allah okudum bitti lan..

Ek2: Ama konu başlığının yanıtı bulunmamış şuan için :D Hep bir tecrübe aktarımı, bence bu konularadna önce bir öz güven, toplum içinde rahat olma, konuşacak konu bulma üzerine bir destan yazılmalı.. Ben kendimi rahat hissedersem, kızın her sözüne rahatça cevap verebilirsem, heyacanımı yenersem zaten bu söylenenlerin uygulanmaösı çok basit gelir.. Benim eksiğim bu niye bilmiyorum ama rahat olamıyorum, sevmem gerekmiyor kızı herhangi bir kızla konuşurken rahat olamıyorum, konuşacak konu vs. olsun rahat olamıyorum.. Ama eskinden bu akdar değildir, neredeyse 2 yıldır hiç bir kızla konuşmadığım için (evdeydim) ondan böyle gerileme oldu.. Konuşacak konu bulsam iyiyim aslında ama merhaba merhaba, nasılsın nasılsın dan sonrası sıkıntı.. Geçen ilk kez kısın birine sevdiğimi söyledim kız ee hadi söyle diyor (daha önce telefonda saçma salakça söylemiştim artık buraya kadar geldi yolda yürürken söyleyememiştim telefonla hemen aradım söyledim) yarın konuşalım dedi, bir gün geçti dershanedeyiz kız ee hadi anlat diyor 30 saniye sessizce kaldım sama cümleler kurulmaya başladı nefesi aldım derince, o an rezil bir durumdaydım neyse konuşmaya başlayınca düzeldim yavaş yavaş.. Hayır dedi tabi ama yine konuşuyoruz.. Bu iyi neyseki yani saçma bir düşünceyle konuşmama gibi bir durum yok..

konuyu açan arkadaş bana bir çare bulsun bakalım..

Dershanade arkadaşları varken pek yanına gidip konuşamıyorum, arkadaşlarının gözleri üzerimde olunca merhaba deyip yanına gidemiyorum.. 2 kere falan beraber yürüdük tabi salakça sustum birinde yanında arkadaşı vardı o gün tek kelime edemedin neredeyse, bir önceki yürümemizde biraz konuşmuştuk.. Mesaj falan attığımda bir iki defa sen hayır desende seni seviyorum falan demiştim, bu değişmez demiştim.. Bunu 2-3 kez belli ettim, üstelemedim ama düşüncemin duygumun değişmediğini bilsin istedim, yani benile konuşmaya devam ederken ne düşündüğümü bilsin istedim.

yaşlar 18 ve 21(ben) Hayır derken benim hakkımda olumsuz bir görüş belirtmeden hayır yanıtını verdi, ben öyle düşünmemiştim falan dedi.. (gerçi ilk iletişime geçmemizde bayağı ilgimnç, ondan cesaretle tanışmıştık. Belki bu kısmıda anlatmalıyım) Beni benim düşündüğüm gibi görmemiş ama hayır yanınıtının bir nedenide dershane öğrencisi olup sınavlarmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 4 Şubat 2012; 14:05:12 >
  • hocam oku ya max 20 dakikani alır. zaten akıcı yazmış utkucum
  • guzelmis emege saygi uzun olduguna bakmayin gayet akıcı
  • Favori + Takip
  • Saolun arkadaşlar valla özveriyle yazmaya çaıştım tüm tecrübelrimi aktardım uzun oldugunun farkındayım o yüzden birazda ara verdim ve kaç gündürde dişçiye gidiyordum dolgu,köprü falan yapıldı o yüzden ne zamandır müsait olamıyordum pek
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.