Şimdi Ara

İstediğiniz kıza 5-6 dakikada evet dedirtin nasılmı ? (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
554
Cevap
103
Favori
115.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Utkuhan

500 ülke yokmuydu yaf dünyada tamam 450 olsun

Bugünkü konumuz kış aylarında başlayan sıcak ilişkiler

Eee hadi abi bekliyoruz, ısıt içimizi :D
  • sonra okurum mesajım bulunsun
  • mesajım bulunsun
  • kızla ilk tanışma anında hemen iltifat etmeyin çok hafiften yanındaki kıza iş atın,kıza iltifat yerine rujun yakışmamış vs diyin sonrasında kız kendi gelicek herkes hemen kızın totosunu kaldırdığı için siz ona farklı gelicek kendini size beğendirmeye çalışacak
  • GÜNCELLEDİM
  • reserved
  • Birinci mesajda verilen öğütler aslında türk kızlarının ne kadar zor kızlar olduğunu ortaya koyuyor.

Eğer amaç salt olarak sexe evet dedirtmekse, birinci mesajda yazanların onda birini bilmek yeterli.

Güzel konu olmuş, eline sağlık...
  • rsrbve
  • takip
  • quote:

SESSİZ KALMAK,GİZEMLİ GÖRÜNMEK YANİ HERKESİN SÖYLEDİĞİ COOL GİBİ OLMAK: Merhaba arkadaşlar kahvemi aldım ve yazıya devam ettim belki ilk sayfalardaki heycan bitebiir yok olabilir ama sizinde her konuda görüşünüzü almak isterim.Bugün kardeşim gibi samimi olduğum bi arkadaşımla görüştüm eski iş arkadaşım ve benden 1 yaş küçük,buluştuk ve künefe yemeye gittik bi anda arkadaşıma bi tel geldi ve arkadaşımda bidaha arama istemiyorum diyip tersledi merak ettim hayırdır dedim,bi kızın aradığını söyledi kızı bende tanıyordum bebek gibi bi kız daha önce görmüştüm,gerçekten peşinde bir sürü erkek olan bi kız.

Arkadaşımı bi kez daha aradı bu kız ve yine arkadaşım tersledi cidden tersledikce aramaya başlıyordu,arkadaşımda şu an yalnız olan birisi ve ona neden tersliyorsun ne güzel kız işte beraber ol dedim oda bana hayatımda bi kez cool olayım be panpa dedi cidden kız 3-4 defa daha aradı ve yine terslendi ama gerçektende birden inanılmaz hoşumuza gitti ve masada baya keyiflendik yaşadığımız şehir Elazığ küçük bi yer ve kız çok güzel tüm abazalar peşinde ama istediği erkek tarafından tersleniyor insanın gerçekten egosu yükseliyor ama o tersledikce kız peşinde koşmaya devam eder.

Eğer cool olmayı göze alacaksanız yalnız kalmayıda göze alın,özellikle 20 yaşından büyük kişiler için bu baya zevkli oluyor biraz bişeylere doyun ve herşeyi akışına bırakın bazen mesaj atmayı unuttuğum kız arkadaşlarım yada sevgililerim oluyor En önemli şey seni seviyorum,senden hoşlanıyorum dememek ben bunu denedim bi kıza sana ilgim var bu kalp seni istiyor dedim kızda bana baya sıcak davranıyordu ama kız hayatımda kimseyi istemiyorum dedi bende defolup gittim bi keresindede kızla konuşurken tamam uzatmayın gibisinden bişeyler dedim ve tersledim ertesi gün kız beni aradı görüşmek istedi.

COOL OLMAKTAKİ MANTIK HATASI:İşin ilginci cool olup karizmatik görününce kızın gözünde değer kazanıyorsun ama sonuçta yine o kızla beraber değilsin ama kızla ilgilenip hislerini belli ettiğin zaman bu seferde kız havalanıyor ve yine kızla beraber olamıyorsun.

Sizce bunun ortası ne bende size danışmak istedim

abi bu dediğin olayı ben denedim bir kız üzerinde kız bana kendi ayakları ile geldi

olay şu cool olmayı becerebilen bir insan ipleri elinde tutabilir işte herşey burada başlıyor sen yine kimseyi miklemiyomuş havasında takıl kızla hiç ilgilenme.. ilgilendikten sonra ilgilenmemek değil bu sanki ilk tanıştığın arkadaş ortamındaki gibi aranda mesafe olsun ama fazla ilgilenme o zaman kız seni merak ediyor senle ilgilenmeye başlıyor hatta muhabbet etmek için kendisi konu buluyor

bu olayı farketmeden denemişim ama senin bu yazını okuyunca aklıma geldi lan ben neymişim dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagavir

abi hoşbulduk bu aralar fazla mesaj yazmıyordum foruma seni görünce atladım hemen.
    ilişkilerdeki sorunlar demişsin, illa sevgilimizle olan sorunlar mı olmalı yoksa sevgili adayı olarak gördüğümüz kişilerle ilgili olanlar mı? 2. si ise eğer bi dolu sayabilirim.
    Mesela bir kıza azcık ilgi gösterdiğimde "ha bu bana aşık" moduna girip kendilerini geri çekiyorlar, olacağı varsa da olmuyor.
    Herkes bana dışarıdan ne sevimli çocuk, iyi çocuk diyor, ama bunları hep arkadaş gözüyle söylüyorlar,hiç biri sevgili flört gözüyle söylemiyor.
    Bir de şu hoşlandığınız kişinin en yakın arkadaşı var ki, illa ki bu kişi y.vşak çıkıyor ve hakkımızda olumsuz şeyler söylüyorlar(tanımasalar bile)
    Şimdilik aklıma gelen bunlar. Sen o konudan söz et bi bende şu anki gönül meselelerimi bir açayım.

kontrol edemiyorsun olayları..

iyi adam olma iyi olanlar her zaman arkadaş adayıdır yani o kızın yanındaki bi kızdan farkın kalmaz git biraz erkek arkadaşlarınla takıl halısaha ps3 falan yap hani bir kızın karşısına çıktığın zaman aha la bu erkek işte desin öyle bi görünümün olun reyiz zaten yukarıda açıklamış ilk 4 sn de sen bi kategoriye giriyorsun kızın kafasında..

o dediğin olay bi arkadaşımın başına iki kere geldi yani kızın kendini geri çekmesi kızla ilgilendiğini gösterdiğin zaman oluyor yani o iki olayda da bu nokta dikkatimi çekmişti ilgilendiğini belli etme bence tabi

utkuhan reyiz ne der bilemiyorum
  • @Urgun böyle şeyleri tecrübe edinerek yaşaman çok iyi olmuş kardeşim sende zaten cool'luk vardı Aslında sorun kaybetme korkusu hani hepimizin içinde olan şeyler kıza kendimi belli etmeliyim yada espriler yapıp gözünde karizma olmalıyım diye düşünürüz yaparızda ama abarttığımız için kaybederiz.

Dünyada bizim ülke haricindeki hangi kadına gidersen git kibar,efendi ve sevgisini belli eden erkekleri severler benim kuzenim Ankarada yaşyor ve bi komşusu bi rus kadınla evli kendisi bana anlatıyor kadınla konuşurken sordum neden türk erkekleri diye,kadında sahip çıkıyor,sevgisini belli ediyor gerçek bi erkek diye Türk erkeklerini sevdiklerini söylüyorlar.

Biz normal olanı yapıyoruz tabi hoşlanıyorsak belli edecez,söylüyecez bundan daha normal olan bişey yok ama işte hep bi taktik gerekli ve o yüzden açık söylüyorum kendimize acıyorum cidden acıyorum.Bişey anlatayım Dayım doktor ve ilaç firmaları sayesinde yurt dışına bedava gidebiliyor bi gün Ukraynaya gitti ve geldiğinde sordum işte nasıldı falan sonuçta dayım evli barklı bi adam,yolda yürürken Ukraynalı orta yaştaki kadınlar erkeklere hep selam vererek geçiyormuş hatta baya saygı duyuyorlarmış,dayımda merak edip birine sormuş ve kadında Rus erkeklerinin zamanında kendileri için savaştıklarını ve özveride bulunduklarını anlatmış yani o yüzden saygı duyuldugunu belirtmiş,hemen aklıma kendimizi getrdik tarihimiz hep savaşlarla dolu hatta mecburi askerlik bile yapıyoruz ama ben hiç bizim kızların bize saygı duyduğuna şahit olmadım bu dikkatimi çekti sadece ve burda belirteyim dedim.
  • Usendim lan. Gerçi 15 dakikada tamam. Problem yok
  • bi bakalım
  • Bu cool lugun ortasını bulmayı ben de bir türlü beceremiyorum. Soğuk davranıp tersleyince odun oldum; samimi, esprili olunca da kızlar kanka demeye başladı.

Şu an iyi gidiyorum gibi geliyor ama ilerde kestirdiğim kız da kanka derse kötü olur.

Ekleme: Unutmadan bir sorum vardı, bu kızlar Facebook 'ta sürekli saçma sapan durumlar yazıyor. Sanki sevgilisine gönderme yapıyor gibi böyle, bu kızın sevgilisi var demek mi yoksa her zamanki salak halleri mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coni what -- 2 Şubat 2012; 14:31:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiplayanPatates

Bu cool lugun ortasını bulmayı ben de bir türlü beceremiyorum. Soğuk davranıp tersleyince odun oldum; samimi, esprili olunca da kızlar kanka demeye başladı.

Şu an iyi gidiyorum gibi geliyor ama ilerde kestirdiğim kız da kanka derse kötü olur.

Ekleme: Unutmadan bir sorum vardı, bu kızlar Facebook 'ta sürekli saçma sapan durumlar yazıyor. Sanki sevgilisine gönderme yapıyor gibi böyle, bu kızın sevgilisi var demek mi yoksa her zamanki salak halleri mi?

Her zaman ki salak halleri dostum bazen erkekler bile öyle yorumlar yapiyolar artik normal görüyorum ben
  • yazı uzun ama sıkmamış söylenenlere katılıyorum ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk_x

yazı uzun ama sıkmamış söylenenlere katılıyorum ayrıca

Saol hocam teşekkür ederim tabi sıkmadım ya sıkmak istesem hikaye yazmak istesem öyle bi yeteneğimde vardır iyi uydururum ama gerçekçi şeyler hep hoşıma gitmiştir seninde anlatacağın bişeyler varsa yazbilirsin dostum mesela kaç kez kazık yedin yada kaç kez ayarı tam verdin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk_x

yazı uzun ama sıkmamış söylenenlere katılıyorum ayrıca

Saol hocam teşekkür ederim tabi sıkmadım ya sıkmak istesem hikaye yazmak istesem öyle bi yeteneğimde vardır iyi uydururum ama gerçekçi şeyler hep hoşıma gitmiştir seninde anlatacağın bişeyler varsa yazbilirsin dostum mesela kaç kez kazık yedin yada kaç kez ayarı tam verdin

daha bugüne kadar bir defa elim boş çıktım o da suç bende kızdan ayrıldım iki hafta sonra kız arkadaşına sardım kızda doğal olarak bunu ona yapamam dedi

not: arkadaşlığımız devam ediyor
  • Bulunsun
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.