Foruma niye destan yazılır anlamıyorum.. Özeti hangi kitapçılarda, okuyanda insan hani..
Ek1: Allah allah okudum bitti lan..
Ek2: Ama konu başlığının yanıtı bulunmamış şuan için :D Hep bir tecrübe aktarımı, bence bu konularadna önce bir öz güven, toplum içinde rahat olma, konuşacak konu bulma üzerine bir destan yazılmalı.. Ben kendimi rahat hissedersem, kızın her sözüne rahatça cevap verebilirsem, heyacanımı yenersem zaten bu söylenenlerin uygulanmaösı çok basit gelir.. Benim eksiğim bu niye bilmiyorum ama rahat olamıyorum, sevmem gerekmiyor kızı herhangi bir kızla konuşurken rahat olamıyorum, konuşacak konu vs. olsun rahat olamıyorum.. Ama eskinden bu akdar değildir, neredeyse 2 yıldır hiç bir kızla konuşmadığım için (evdeydim) ondan böyle gerileme oldu.. Konuşacak konu bulsam iyiyim aslında ama merhaba merhaba, nasılsın nasılsın dan sonrası sıkıntı.. Geçen ilk kez kısın birine sevdiğimi söyledim kız ee hadi söyle diyor (daha önce telefonda saçma salakça söylemiştim artık buraya kadar geldi yolda yürürken söyleyememiştim telefonla hemen aradım söyledim) yarın konuşalım dedi, bir gün geçti dershanedeyiz kız ee hadi anlat diyor 30 saniye sessizce kaldım sama cümleler kurulmaya başladı nefesi aldım derince, o an rezil bir durumdaydım neyse konuşmaya başlayınca düzeldim yavaş yavaş.. Hayır dedi tabi ama yine konuşuyoruz.. Bu iyi neyseki yani saçma bir düşünceyle konuşmama gibi bir durum yok..
konuyu açan arkadaş bana bir çare bulsun bakalım..
Dershanade arkadaşları varken pek yanına gidip konuşamıyorum, arkadaşlarının gözleri üzerimde olunca merhaba deyip yanına gidemiyorum.. 2 kere falan beraber yürüdük tabi salakça sustum birinde yanında arkadaşı vardı o gün tek kelime edemedin neredeyse, bir önceki yürümemizde biraz konuşmuştuk.. Mesaj falan attığımda bir iki defa sen hayır desende seni seviyorum falan demiştim, bu değişmez demiştim.. Bunu 2-3 kez belli ettim, üstelemedim ama düşüncemin duygumun değişmediğini bilsin istedim, yani benile konuşmaya devam ederken ne düşündüğümü bilsin istedim.
yaşlar 18 ve 21(ben) Hayır derken benim hakkımda olumsuz bir görüş belirtmeden hayır yanıtını verdi, ben öyle düşünmemiştim falan dedi.. (gerçi ilk iletişime geçmemizde bayağı ilgimnç, ondan cesaretle tanışmıştık. Belki bu kısmıda anlatmalıyım) Beni benim düşündüğüm gibi görmemiş ama hayır yanınıtının bir nedenide dershane öğrencisi olup sınavlarmış..
Merhaba kardeşim geldim okudum anladım ve empati yaptım kendimi senin yerine koydum
ÖZGÜVEN:Ben okul yıllarımda içine kapanık ve çok çekingen biriydim,kızlarla iletişime asla ama asla geçemezdim bi gün lise 1.sınıftayken arkadaşlarım bana bi kız ayarlamak istemişti ama kız çok çirkindi saolsunlar bana acımışlardı kız bulmuşlardı kız şişko ve çirkindi dedimki kendi kendime olsun be zaten güzelleri kapıyorlar belki içi güzeldir öyle böyle derken kızla sevgili olduk,kızın hiç bi özelliği yok ama çok konuşkandı hatta kızların bazı özel sırlarını bile bana anlatırdı ben ise onun yanında sus pustum işte günler geçince kızla daha iyi kaynaşınca her gün makara yapmaya başladık kızla,eskiden biri bana söylerken üzüldüğüm şeyleri ben kendime söyleyip kendimle dalga geçiyordum.Gerçekten o kız bana güven veriyordu konuştukca açılıyordum haTTa kıza karşı sert tavırlar besliyordum benden izinsiz bişey yapma falan diyiyordum egomu tatmin ediyordum
Sonra kızla ayrıldık ama artık suskun değildim en salakça konuşmalarımda bile ortamdaki insanlar neşelendiriyordum bu benim içimde vardı ama hep korkardım acaba şu an konuya girsem rezik olurmuyum işte o kıza bu espriyi yapsam küçük düşermiyim falan derdim ama halbuki asla böyle düşünmeyecen çünkü karşındakilerde insan herkes hata yapar ve saçma konuşur,ne düşünüyorsan onu ifade etmeyi öğrenmelisin rezil olacağın varsa gerekirse ol nolacak 1-2 gün gülerler sonra herkes kendi hayatına bakar ömür boyu kimse düşünmez seni,konuşkan olursan ortamda aranan insanda olursun mesela bazı konulardada bilgili olmak gerekir.
Dün bi arkadaşımın yanına gittim,büyük bi hastanede çalışıyor ve onunla görüştüm beni laboratuara götürdü orda 3 kız vardı ama hiçbirini tanımıyordum biri benle yaşıt laboratuar sorumlusuydu diğer 2 kızda kan falan alıyordu,içeri girdim tanıştım gerçekten çok sıcak karşıladılar hani oda bi güven verdi ama şöyle bişey var o durumlarda biraz sessiz kalmak gerekiyor çünkü karşındaki ciddimi,esprilini onu bilemiyorsun ve biraz gözlemlemen gerekiyor bna sordular işte neler yaparsın falan diye bende kendime inanılmaz olan güvenimle anlattım neler yaptığımı,biraz kendimden bahsettim ama çokta bahsetmedim briazda merak etsinler dedim sahlep söylediler içtik ve ordan ayrıldım.
Bugün 2 saat önce telim çaldı numara yabancıydı,tele baktım o dün hastanede gördüüm kız aramış laboratuar sorumlusu olan kız konuştuk biraz falan bana telimi kaydedebilirsin dedi bende tamam dedim kapattım,biraz kendinize güvenince gerçekten etkileyici olabiliyorsunuz,bu kızın beni araması hoşlanması anlamına gelirmi tabiki hayır ama azda olsa etkilendi yoksa dün hayatımda ilk defa gördüğüm bi kız beni neden arasınki Öyle çok yakışıklıda değilim giderim vardır ama boylu poslu biri değilim ama gerçekten ne yapacağımı iyi biliyorum,kızlar yakışıklı erkekleri değil güvenebilecekleri erkekleri seçerler
İşte gülünçte olsa bir konuşabilsem, kelimeler saçma bir sırayla dilimin ucunda ama sıraya koyup konuşamıyorum. (dediğim gibi iki yıl evde olmamdan ve pek iletişim kurmamamdan dolayı kimseyle iyice körelmişim.) Salakça bir kendini geri çekme var bende, güzel olmuş olmamaış önemli değil bu başka genel bir sorun sanırım.. Aşılır aşılır inşallah. Birde öne çıkan bir ilgim, merakım uğraşım yok, ne futbol ne müzik grupları falan bununda eksikliğini hissediyorum, ama hiçbirşeye bağlanmadımdan uzun süre ilgilenmediğimden bir ilgi alınım olıuşmuyor. Sanırım konuşacak konu veya ona benzer şeyi üretememek öncelikli sorunum gerisi sizin dediğiniz gibi yavaşça gelişim gösterir. Bakalım zamana bıraktım, herşeyn farkındayım umarım ilerleme katedebilirim..
O değilde öğretmenler taşınmadı mı hala utku kardeş
ibretlik bi yazıydı,bi kaç şeyi attım hafızaya. Ama dikkatimi çeken birşey var,belkide hatalıyımdır bilmiyorum. Sizde de boyunuz konusunda kendinize güvensizlik var bence :) Not: 185 cm boyum ama bi yararını görmedim.
@kratosburak yok be hocam taşınmadılar sende hiçbişeyi unutmuyorsun be bende şans yok apartmanda 3-4 kız var hepsi özürlü gibi,1 tane güzeln var oda çok zengin arıyor
@Berkayboys yok be hocam o güvensizlikleri aştım ben yaşım ilerledi baya bunu çok dert edenler için söyledim ben bu forumda bunun konusu açılıyordu hep böyle bişey var tabi 1.80 biraz güven veriri bi erkeğe bizim kızlar çok kompleksli o yüzden bunu giderecek erkek arayanda oluyor ama ben ayarlıyorsamdiğer arkadaşlarda ayarlayabilir demek istiyotum
Utkuhan abi hazır seni bulmuşken bir şey sorayım. Ben yaşıtlarıma göre kalıp olarak ufağım, hem boyum kısa hemde aşırı zayıfım ve güçsüzüm. 1,75 boyum var. Bunlar bana çok büyük dezavantaj gibi geliyor, çünkü kızlar çoğunlukta kendilerini koruyup kollayacak, yanındayken güven duyacağı erkekleri sever, bunu daha birkaç gün önce yakın bir kız arkadaşımdan da duydum. Sen bu konuda ne düşünüyorsun?
Hocam dün Facebook tan konusmustum kızla, bundan sonra kızın bana yazmasını mi beklesem yoksa görünce yazsam mi?
@fuckulteli
Benzer sorun bende de var ama aşıyorum gibi şu günlerde. Inan 1 defa cesaret edip aklına geleni soyleyince herkesin hoşuna gidiyor ve sen de alisiyorsun. Cümle kuramama, düzgün konusamama gibi sorunlar için de yüksek sesle kitap okuyun diyorlardı.
Mesajim bulunsun uygun zamanda okuyacagim
quote:
Orijinalden alıntı: bagavir
Utkuhan abi hazır seni bulmuşken bir şey sorayım. Ben yaşıtlarıma göre kalıp olarak ufağım, hem boyum kısa hemde aşırı zayıfım ve güçsüzüm. 1,75 boyum var. Bunlar bana çok büyük dezavantaj gibi geliyor, çünkü kızlar çoğunlukta kendilerini koruyup kollayacak, yanındayken güven duyacağı erkekleri sever, bunu daha birkaç gün önce yakın bir kız arkadaşımdan da duydum. Sen bu konuda ne düşünüyorsun?
Hocam boyun iyi hatta benden uzunsun 10 cm fln ama şunu diyeyim kilo al ciddiiym bak bu ülkede kilolu olmak zayof olmaktan iyidir bunun anlamı kızlar için nedemek biliyormusun kollama olayını geç taşdevri çağında yaşamıyoruz zayıf bi erkek benle iyi sevişemez bunun anlamı bu bunuda bana 30 lu yaşlarda bi kız söylemişti kıza göre değişir 1.90 boy isteyen gitsin öyle birini bulsun önemli olan seni beğenebilecek sevebilecek birini bulman bunu ne zaman anlarsın biliyormusun 25 yaşından sonra yazmaya devam edecem acil bişey çıktı
Çok güzel yazmışsın usta ellerine sağlık. Konu zaten favorilerde ama böyle bir yazı için teşekkür etmek istedim.
quote:
Orijinalden alıntı: denixex
anlat kardeşim dinliyoruz
yazmaya üşendim
Takip
utkuhan hocam konuyu unuttun galiba
okudum
kızlarla ilgili genelle yapılamaz :)
kimi 1 dk da kimi 5 dk da kimi 5 yılda tavlanabilir :)