Şimdi Ara

İstediğiniz kıza 5-6 dakikada evet dedirtin nasılmı ? (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
103
Favori
117.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen ne yaptın arkadaşım bizim bütün filmi burada ifşa ettin. Harbiden bu saatten sonra kız işi yattı. Abi ben Neil Strauss a bu tüyolar için o kadar para ödemişken bu olmadı işte..

Arkadaşım kendini teselli etmek için mi fizik önemli değil diyorsun ben yakışıklı değilim ama kusursuz fiziğim vardır ve hiçbir şey yapmadan bir kelime konuşmadan kadınlarla birlikte oldum dikkat kadın diyorum 25 yaş üzeri , diğerleri için tabiki zaman harcama lazım özelllikle 18-20 arası çok sıkıntılı vakit harcamıyorum bunlar çok ürkek oluyorlar
  • Mesajım bulunsun güzel okurum.
  • rezerve
  • kıza benimle konuşurken gözlerime bak diye yazmış bunu bende 3 sene evel dediydim bütün erkekler aynı
  • money talk
  • çok uzun
  • 5-6 dakika demişsin ama bunları okumak rahat yarım saati alır yahu.
  • Uzun olsada ck iyi. Bzi taktiklri blyrdm .d en bsinda hirpalanmktan hoslanyr olayi .d ama dvamini bklyrm mukemmel .d bzi kesitler aldm kndme. Gayet bsarili. Ellerine saglik
  • Turk kizlari icin fizik cok onemli.
  • takipteyim utku yürübe çok iyi gidiyorsun
  • Evet,Rochas önemli bir kokudur,benim de parfüm arşivimde bir adet " Rochas man " yer alır.
  • Ozet gec
  • Bende bu konuda sıkıntılıyım. Beni hep ağır ciddi olarak biliyolar ama konuşma gidip tanışma konusunda sıkıntılarım var. Ağzım laf yapmalı sanırım biraz
  • Bunu okumam günler sürer kim bilir yaparken aylar harcamak gerek. Ne 5-6 dakikası
  • Pm attım sana
  • Bu konuyu arıyodum bi zamanlar
  • Okurum bir ara
  • feyz alın bu arkadaşdan önemli noktalara değinmiş.
  • NE yazmış be
  • mesajım bulunsun
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.