Şimdi Ara

İstediğiniz kıza 5-6 dakikada evet dedirtin nasılmı ? (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
103
Favori
115.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesajımı burda saklamk istiyorum izin verirseniz
  • mesajımız bulunsun
  • bunu okuycam.reserv
  • Yav bunu okuyabilsem oturup kitap okurum
  • yarın sabah okumayı düşünüyorum bakalım nasıl olmuş eline sağlık şimdiden
  • Part part okurum mesajım bulunsun.
  • takip
  • Hiç Üşenmeden Baştan Sona Kadar Okudum Ellerine Saglık | Bu Olaylarda Bir Yere Takılırsın Gidemezsin O Yerdeydim Okudum ve Neyin Ne Oldugunu Anladım Çok Teşekkürler
  • Denicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frankenbery

Hiç Üşenmeden Baştan Sona Kadar Okudum Ellerine Saglık | Bu Olaylarda Bir Yere Takılırsın Gidemezsin O Yerdeydim Okudum ve Neyin Ne Oldugunu Anladım Çok Teşekkürler

kardeş bizede özet geçsen?
  • biri özet geçsin
  • Mesajim bulunsun
  • yüzde70 mantıklı güzel noktalara değinmişsin bazı yerlerde kendinle çelişmişsin.Bi de etkilemenin ilk kuralı etkilenmemektir demişsin;"asla asla deme" gibi bişi olmuş.
  • hocam iyi yazmışsın, güzel yazmışsın. ayrıca değindiğin kısımlar gerçekten çok doğru. ancak bilmiyorum benim durumumda olan var mıdır ama benim gibiler bu anlattıklarını mantıklı bulmalarına, bunların doğru olduğunu kabul etmelerine rağmen her seferinde elleri boş dönerler. şöyle ki ben bu anlattıklarının hepsine hak veriyorum ama gel gör ki hoşlandığım kızla tanışmadığım için yanına gidip muhabbet açamıyorum. zaten biraz konuşma problemi, özgüvensizlik var ama üstüne cesaretsizlik eklenince ve bir de kızla bir tanışıklığımız olmadığından dolayı benim için hazin bir durum meydana geliyor. açıkçası her seferinde bu durumu yaşamaktan bıktım ve kendimden nefret etmeye başladım. çünkü bir yerden sonra istediklerinizi yapamamak sizi büyük bir boşluğa doğru itiyor. bu durumdan kurtulmanın bir yolu var mıdır? saygısızlık etmek gibi anlaşılmasın ama kendine güven, şöyle yap, özgüvenini topla gibi etraftan çok duyduğumuz laflar dışında verebileceğiniz başka öneriler var mıdır?
  • Dostum lanet olsunki kızlardan nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • bu dahil genellemelerin hepsi saçmadir
  • Okumaya başladım
  • ...........

• adam üşenmemiş yazmış yaaa

ama okuması imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahago -- 7 Nisan 2012; 12:49:37 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.