Şimdi Ara

İstediğiniz kıza 5-6 dakikada evet dedirtin nasılmı ? (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
103
Favori
117.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kıza 5 dakika evet dedirtmek için bu yarım saatlik yazıyı okumak zorunda mıyız? Okumadım
  • mesaj bulunsun

güzelmiş hepsini okuyacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rubai -- 7 Nisan 2012; 13:12:58 >
  • Çay koyayım geliyorum.
  • Eline Sağlık....
    Her kelimeyi okudum doğru bir yazı bence paylaşım için teşekkürler.
  • 5-6 dakikada kıza evet dedirtin diyorsunda yazdıklarının tamamının okunması 20 dakika çeker be.
  • rezerve
  • Merhaba arkadaşlar 15 gündür banlıydım yeni açıldı geldim ama yazdıklarınızıda okudum özel mesajlar atanlarda vardı daha cevpa veremedim bende yoğundum bu aralar perşembe günü askeri birliğime teslim olacam arkadaşlar aklımda hep o vardı yazdıklarımıda beğenmenize çok sevindim,güzel bi bahar ve yaz ayı geliyor hatta geldi bile diyebiliriz artık ben askerde nöbet tutarken siz bizim haşin ve çekici kızları affetmeiyn ayarlayın sizi göreiym aslanlarım
  • Takip
  • rezerve.
  • tamamını okudum gerçekten faydalı bi konu olmuş eline sağlık.
  • Okumak 10 dakika sürdü, 5 dakikada kız sadece Lucidlerde olur.
  • Bu kadar kasıp da kız kovalarsan ömür denen şey çabuk biter dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: parkdag

İstediğiniz kıza 5-6 dakikada evet dedirtin nasılmı ?

+1
  • okumaya başlıyorum okuduktan sonra editlicem bunu.
  • Takip !
  • Arkadaşlar istediğiniz kadar okuyun birilerinden taktik alın. İki şey konuşur tip ve para. İki tane yakışıklı yeğenim var abartısız hergün kızlardan teklif alıyorlar. Bir tanesi burger da çalışıyor. Kızlar peçeteye numaralarını yazıp veriyormuş. Bu yüzden para biriktirip estetik ameliyat olabilirsiniz..
  • Bu konuda yazılmış kitap. NEİL STRAUSS - OYUN. Satın almak isteyenler içinhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kitap-dergi-film-bilgi-referans-neil-strauss-oyun-son-bir-tane-79923551/detay
  • Pek 5-6 dakikalık evet gibi görmedim fakat sayende kızları içten tanıdım.27 yaşındaymışsın baya şey görmüşündür.Tavsiyelerini göz önüne alacam.Cidden benle çok kız ilgileniyor okulda geliyor yanıma birine ettim reddetti.Cidden bu çok önemli.O yüzden bütün dediklerini göz önüne alacam.Çok faydalı konu Utku teşekkürler.
  • Is evet dedirtmekse daha kolayi var

silah dogrultmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.