Bildirim
İstediğiniz yerde Twitch yayıncısı olmak? 'Turkcell Superbox Oyun/Twitch testi'
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
youtube en azından insanları belgeselci yapıyor !
-
10Mbit sınırsız superbox yayın için + fiber oyun için. Superboxla oyun oynanmaz.
-
10 mbps paket artık yok. 5g gelince pek fark kalmayacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 2 Temmuz 2019; 20:25:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz iş amaçlı kullanıyorsunuz sonuçta. Günlük birkaç video, web gezintisi, oyun için o para verilmez. Kalitesine hızına diyecek bişey yok ama çok pahalı. Normal bir kullanıcı için threadripper işlemci almak gibi birşey.
-
superboxla oyun oynanmazmı ınsanları yanlıs yonlendırmeyın cok guzel oynanıyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
parasını sonuna kadar hakedıyor neresı pahalı adamlar cagın en ıyı teknoljısını senın onune 100 tlden koyuyor 150 tlden koyuyor kullanmadıgın ıcın sana pahalı gelıyor parasını dıbıne kadar haketmekte
Oynanır ama pingi yuksek olur. Pingis orun etmeyen oyuncuda ben gormedim sahsen. -
ping yok ne pingi surekli online oyunlardayım ttnetin ınternetı degil bu ping diye birşey yok
Ya bir yürü git paramı alıyorsun turkcelden anlamadım. Sen 100 ping alıyorsundur sorun yok dersin adam 80 ping alıyor sorun der. Bunun türkcelle alakası yok. Teknoloji gereği fiber kadar düşük ping alamazsın. En basit speedtestde bile 40 ping alıyor superbox istanbul server fiber 4-7 ping alıyor.
Superboxın iki avantajı var evinize fiber bağlatamıyorsanız ve 5mb upload (bu limit halen niye var anlamiyorum 100Mb bile 5Mb upload limiti var) limitini aşmak istiyorsanız kullanın.
Profesyonel twitch yayıncısı olacaksanız şu an tek çareniz Super Box başka yolu yok.
Bunların dışında heleki oyun için kesinlikle fiber.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madonos -- 2 Temmuz 2019; 23:5:56 > -
dostum sen insanları burda yanlıs bilgilendiriyorsun oyunlar cok guzel oynanıyor ping sorunu yok neden yok dersen superonline ttnet gibi interneti tek kanaldan herkeze vermiyor sanki birtek sana veriyormus gibi cok akıcı internet ping sorunu yok superboxta bizzat gurubumuz var herkes superbox kullanıyor sorun yasayan olmadı kullanmadıgın birsey için yorup yapıp ınsanları birdaha yanlıs yonlendirme bugune kadar aldıgım en yuksek pıng 17 oda sadece testte gozuken bı rakam oyunlarda 1 salıse bile gecikme yasamıyorsun
Forum Turkcell e çalışıyor Zaten her konuda reklamları dolu bırakta o kadar olsun
Adam başka yerde kullanmasın diye ne yapacağını şaşırıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son kez yazıyorum bir daha yazmayacağım :). Oyun oynarsın ama fiber kadar iyi ping alamazsın. İyi ping alsan bile fiber daha iyisini verecektir. Sonuçta oyuncular için fibere ulaşabiliyorlarsa kesinlikle fiberi tercih etmelerini tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A
dostum sen insanları burda yanlıs bilgilendiriyorsun oyunlar cok guzel oynanıyor ping sorunu yok neden yok dersen superonline ttnet gibi interneti tek kanaldan herkeze vermiyor sanki birtek sana veriyormus gibi cok akıcı internet ping sorunu yok superboxta bizzat gurubumuz var herkes superbox kullanıyor sorun yasayan olmadı kullanmadıgın birsey için yorup yapıp ınsanları birdaha yanlıs yonlendirme bugune kadar aldıgım en yuksek pıng 17 oda sadece testte gozuken bı rakam oyunlarda 1 salıse bile gecikme yasamıyorsun
1. Ping kesinlikle daha iyi olacak.
2. Daha ucuz.
Super Box Niye kullanılır ?
1. Twitch ya da her hangi bir live stream yapıyorsınız.
2. Fibere ulaşamıyorsanız.
-
kafayı yemiş bunlar :D :D :D
Merak etme evimde 100 fiberde var superboxta kullanıyorum ,senin yaptıgın sadece kullanmadıgın birşey hakkında insanları yanlıs bilgilendirmek ilk mesajındaki gibi salla ya tutarsa hesabı superboxta fiber altyapısını kullanıyor ondan haberin yok ama
quote:
superonline ttnet gibi interneti tek kanaldan herkeze vermiyor
Öncelikle "herkes"e vermiyor yanlış çünkü sizde diğer müşteriler gibi baz istasyonu üzerinden hizmet alıyorsunuz size özel baz istasyonu tahsis edilmiyor yani çok fazla kişi bağlandığında sizin hızınız yine düşecektir.
Ayrıca superbox ile fiber hattı hatta xdsl hattı karşılaştırırsak ve paketlerin aynı yerden geçtiğini varsayarsak en yavaş olan superbox olacaktır paketler baz istasyonuna ulaşana kadar ~20ms gibi bir değer geçiyor fiberde 1ms dslde ise ~4ms. -
Önceliklendirme sırası diye birşey var hediye interneti kullananla superboxun internetini kullanan okadar yogunlukta aynı hızı almıyor ben ondan kastedmek istedim yakın bi zamanda cok daha iyi gelişmeler olacagına inanıyorum ben ara paketlerde gelicektir hız sıkıntısı ping sıkıntısı diye birşey kesinlikle yok
-
Bursa merkeze çekmiyor diye verilmeyen hizmet değil mi bu?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
twitch'e limit koyuyorlar 5-7mbitin üzerine çıkamıyorsunuz rezalet. o kadar para veriyorsun bir de. ayrıca oyunculuk için ideal değil videoyu yapan arkadaş oyuncu filan değil bu işlerden anlamadığı belli.
|
Benzer içerikler
- bina yıkım kararı sorgulama
- video edit programı
- instagram keşfet sıfırlama
- mırıldanarak şarkı bulma
- netflix oyunları ücretli mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X