Şimdi Ara

İstediğiniz yerde Twitch yayıncısı olmak? 'Turkcell Superbox Oyun/Twitch testi' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • müsteri hizmetlerini ara böyle birşey olmaması lazım cihazında yada internet baglantında sorun olabilir benim suana kadar gordugum en yuksek ping 19 vpn ile bile 100 ping almıyorum kesinlikle sorun var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle. Konu sahibi arkadasi gectim ama Superbox fani 1 uye var ki, bunca kisiyi sayfalarca iyi trollemis. Ping harika, TT ne ki vs. falan da yazmis.. Ustteki sayfalarda tracert sonuclarini ekledigim mesajim bulunuyor. Kendisi iddialastigi konuda hicbir kanit koymuyor. Anca bos bos mesajlar yaziyor. Ping icin cok iyi dedigi sunucular Turkiye'de bulunuyor. Superbox'a taahhutlu 250 TL verip, LoL'de 30ms alip sevinen abone. LOOOL.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

Aynen oyle. Konu sahibi arkadasi gectim ama Superbox fani 1 uye var ki, bunca kisiyi sayfalarca iyi trollemis. Ping harika, TT ne ki vs. falan da yazmis.. Ustteki sayfalarda tracert sonuclarini ekledigim mesajim bulunuyor. Kendisi iddialastigi konuda hicbir kanit koymuyor. Anca bos bos mesajlar yaziyor. Ping icin cok iyi dedigi sunucular Turkiye'de bulunuyor. Superbox'a taahhutlu 250 TL verip, LoL'de 30ms alip sevinen abone. LOOOL.
    Ping harika kısmına katılamayacağım ama Ttnet ne ki kısmı tamamen doğru. Ben 100-160 mbit arası hız alıyorum, müthiş bir download hızım var. Upload dan da memnunum, evde kurduğum kamera sistemini normalde dışarıdan izleyemiyordum bile. Oyunlara gelirsek Battlefield V, Star Wars Battlefront 2 gibi yüksek oyunculu haritalarda denedim, ping değerleri 60 ila 80 arasında oynuyor. Oyun kalitesel anlamda en ufak bir sorun yok, 10-20ms bekleyenler varsa onları tatmin etmez bu sistem ama benim gibi daha evel ADSL kullanıpta bu ping leri alan biri için gayet iyi değerler. Benim en çok korktuğum şey hız dalgalanmasından dolayı drop yaşamaktı. Şimdilik başıma gelmedi. Yani bu sistemi körü körüne savunmak da doğru değil, yermekte. Benim çok işimi çözdü.

• Kullanmadıgın birşey hakkında gelip burda atıp tutuyorsun dostum sen once git bi al kullan ondan sonra burda atıp tutarsın evimde fiberimde var superboxta kullanıyorum superbox konusunda 1 senedir herturlu konuyuda tartısıyorz daha hiçbirşeyi bilmeden onugec tecrube bile edinmemiş bir şey hakkında atıp tutman sana fayda saglamaz insanları burda yanlıs yonlendirmekten baska yaptıgın hicbirşey yok ttnetin rezil otesi bir internetinin oldugu herkezce biliniyor bırakta insanlar burda superboxun keyfini cıkarsınlar yok ping sorunu var yok cekmiyor diye insanları kandırmayın kullanmadıgınız birşey için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 4 Temmuz 2019; 23:59:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

Kullanmadıgın birşey hakkında gelip burda atıp tutuyorsun dostum sen once git bi al kullan ondan sonra burda atıp tutarsın evimde fiberimde var superboxta kullanıyorum superbox konusunda 1 senedir herturlu konuyuda tartısıyorz daha hiçbirşeyi bilmeden onugec tecrube bile edinmemiş bir şey hakkında atıp tutman sana fayda saglamaz insanları burda yanlıs yonlendirmekten baska yaptıgın hicbirşey yok ttnetin rezil otesi bir internetinin oldugu herkezce biliniyor bırakta insanlar burda superboxun keyfini cıkarsınlar yok ping sorunu var yok cekmiyor diye insanları kandırmayın kullanmadıgınız birşey için
    atıp tutuyorsun filan boş yapma bi teknik bir konudan bahsediyoruz yani ortada rakamlar varken bişiyi atıp tutamazsın offline oyun oynayıp download yapıyor ve tr sunucularında oyun oynarken yayın açıyorsan hiç boşuna yazma bile ben superbox kötü bir cihaz demedim fakat 80 100 pingle sadece klasik internet kullanıcısı olursunuz daha ötesine geçemezsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 4 Temmuz 2019; 23:55:52 >

80 100 ping alanların cogu ya sehir merkezinde değil yada ucra koselerde yasamakta sen buraya 2 3 tane resim koymussun neyi ispatlayacaksın bize ttnetin rezil internetinin daha iyi oldugunumu fiberle takibi farkı var sabit ev internetine benzermi ama biz burda kullandıgımız seyin iyi oldugundan bagsediyoruz sıkıntı yasatmadıgından bagsediyoruz sen kullanmadıgın birsey hakıında gelmissin burda yorumlar yapıyorsun insan trolluyormusum gel superbox konusuna ben sana yardımcı olayım bilmedigin cok sey var bak biz orda insanlara yardımcı oluyoruz senin gibi böyle konuya gelip bos bos knusup insanları kandırmıyoruz herkes istedigi gibi alır kullanır sanane tabikide herkeze tavsiye ededicegiz cunku kalite daime kalitedir insanlar yeter skntı cekti ttnet gibi nalet satılık firmalardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 5 Temmuz 2019; 0:4:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

80 100 ping alanların cogu ya sehir merkezinde değil yada ucra koselerde yasamakta sen buraya 2 3 tane resim koymussun neyi ispatlayacaksın bize ttnetin rezil internetinin daha iyi oldugunumu fiberle takibi farkı var sabit ev internetine benzermi ama biz burda kullandıgımız seyin iyi oldugundan bagsediyoruz sıkıntı yasatmadıgından bagsediyoruz sen kullanmadıgın birsey hakıında gelmissin burda yorumlar yapıyorsun insan trolluyormusum gel superbox konusuna ben sana yardımcı olayım bilmedigin cok sey var bak biz orda insanlara yardımcı oluyoruz senin gibi böyle konuya gelip bos bos knusup insanları kandırmıyoruz herkes istedigi gibi alır kullanır sanane tabikide herkeze tavsiye ededicegiz cunku kalite daime kalitedir insanlar yeter skntı cekti ttnet gibi nalet satılık firmalardan
    anladım, benimle tartışamayacak kadar internet konusunda bilgi yoksunusun resim filan atmış yazmışsın açıkcası resim filan bişiyde koymadım gerçekten seninle uğraşmak zorunda da değilim aldığın cihazla sana başarılar, blockladım

Senin sadece internet konusunda bilgin olabilir , benim herşey hakkında bilgim var sen rahat ol kendin gelmissin burda bana laf atar gibi knusmussun asıl trol sensin

• adsl'den her türlü iyidir,yannız fiyatı çok yüksek.
  • Adsl ile kıyaslanacak birşey değil.

Bu sabah aldığım değer..

İstediğiniz yerde Twitch yayıncısı olmak? 'Turkcell Superbox Oyun/Twitch testi'
  • Bu değerlerin yanından adls geçemez :D

• VDSL ile BF5 te 45-50 arası ping ile oynuyorum.

Net söyleyeyim 100 pingle oyun moyun oynanmıyor. Onun için ciddi oyunculara bu sistem gelmez. Buna rağmen güzel sistem. Tek itirazım harika oyun oynanır diyenlere.
  • Kullanan arkadaşım pek memnun değil sürekli dalgalanma yaşıyor yer izmir alıcak arkadaş test etme şansı varsa alsın çekim gücü yüksek veya düşük kablolu bağlantı stabilitesi beklemesin ancak değerler güzel gözüküyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superbox'ın da sıkıntıları var. Videoda da belli zaten OBS 1 saat 17 dakikadır yayında 3000+ drop frame var. Ayrıca önemli olan nokta atlanmış. Yayın yaparken olan pingi göstermiyorsunuz oyun pingini ayrı yayını ayrı gösteriyorsunuz. 4000 kbps yayın akışı yaparken o pingler 200'e kadar çıkar.
  • SuperBox'u bilemem ama sırf şu ping olayına laf edenler için sınırsız data hattımı (telefonda) pc bağladım ve CS:GO ve Rocket League oynadım. Yurtiçi sunucularda hiçbir sorun yok, yurtdışı sunucularında ise 70-80 civarı ping aldım, ki gram takılma yoktu. Oyunum gayet akıcıydı. Bunu SuperBox ile yaptığımı düşünürsek daha da stabil bir performans olacağını düşünüyorum.

An itibariyle aldığım hız değerleride ;

PING ms
    17
    DOWNLOAD Mbps
    40.61
    UPLOAD Mbps
    4.34

Hani bu laf eden arkadaşları merak ediyorum. Altyapı şartı yok birşey yok, yüksek hızlı internet kullanabilme imkanınız var neyine laf ediyorsunuz? O zaman basacaksın parayı evine sabit internet altyapısı çektireceksin..

Bu sistem birçok kişinin işine yaramıştır, bununla ilgili ana konuda memnun olmayan tek tük kişiler var. Genel anlamda herkes memnun. Bölgenizde ki muhtemel sinyal problemini genele vurmanız saçmalık ötesidir.

6mbps için 70-80 lira isteyen Türk Telekom'a laf etmeyin de, sınırsız hız için 279 lira isteyen ve heryerde kullanılabilen SuperBox'a laf edin. Tabi canım...

Bizim milletimiz nankördür, hiçbir haltı beğenmez, tatmin olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 5 Temmuz 2019; 18:33:37 >

• Baz istasyonuna 50 metreden yakın değilseniz hadi abartmayalım 100 diyelim, sinyal sürekli dalgalanıyor. Yayın için dalgalanmayan düz çizgi
    ggibi gelen kaliteli sinyal lazım. 5 aydır kullanıyorum droptan geçilmiyor.
    Ayrıca twitch için sinyal çıkışı 5500 bit rakamlarını geçtiğin anda direk dropluyor. Yayın için alınmaz. 1000 bit yayın açıcam derseniz leş gibi ozaman bir şey diyemem.

• nankorlukten öte bunlarınki :D ping olayı hikaye bunu genellikle daha turkcel hattı kullananmamıs insanlar yapıyor geliyor knuya yok ping var alınmaz yok şu var alınmaz bu var alınmaz ya kardeşim bu adamın konusu var kocaman superbox diye gelin oraya yazın burda boş yapmayın :) yalan yere tecrube edinmiş insanların arasına yazın bu skıntılarınızı belki çözüm bulunur konunun içinde 5000 kişi nerdeyse superbox kullanıyor 1 kişide sikayetciyim demedi Allah için bizde kullanıyoruz yeri geliyor 10 saat yabancı sunucularda oyun oynuyorum 1 kere ne gecikme yaşadım ne takılma bırak arka planda internetten çalan muzikler klipler olmasına rahmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 8 Temmuz 2019; 18:14:49 >
  • çöp ürün bağlattığıma pişman oldum daha sistemin oturmasına zaman var
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkaninn59

herkez yazan biri bana kaliteden bahsetmesin, arkadaşımda sınırsız olanı var pingten oyun oynayamıyor adam, kendini avut adslden beter ping değerleri var 270 lira vercem bide dalgalanacak ping gülerim buna sadece 270 ver pingin dalgalansın kaliteli kaliteli kullan
    Konuma bağlı biraz. Arkadaşın baya şanssızmış bu konuda.

Bu arada bütçesi yeten arkadaşlara superboxı kesinlikle tavsiye ederim. Ben çok memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.