Şimdi Ara

İstediğiniz yerde Twitch yayıncısı olmak? 'Turkcell Superbox Oyun/Twitch testi' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kendim mobil veri ile oynayan birini görmesem ve oynamasam senin gibi birine inanip superbox alirim, pismanlık duyarım sonra, geçen sene 8-9 ay boyunca mobil veri kullanan bir arkadaşım vardı pingi hep yüksekti benden lolde bile 10-15 ping yüksekti baz istasyonu ile arası 500 metre yoktu arada sinyal bozucakta bir şey yoktu ne ev ne başka bir yapı kucak dolusu para verilmiş gibi övüp durma şirketleri bir gün överken şirket seni üzücek bir şey yapar ağlayip durursun buralarda üzülürsün yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chagotta kullanıcısına yanıt
    usta adama para vermişler gibi övüyor superboxu yok ne pingi yok ne dalgalanması diyo ping iyiymiş superboxta dalgalanma yokmuşmuş kullanan arkadaşlar var allahtan bi ara niyetlendim boş bi olay oldugunu anladım almadım sonra, yayın yapan abilerimiz var onlarında 2. bir interneti var sürekli superbox çok iyi olsa 2. interneti bağlatmazlardı oyun için, gözlüğü takmiş çikarmiyor adam sadece övüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkaninn59 -- 9 Temmuz 2019; 20:0:41 >
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Şimdi ortada koskoca Superbox konusu ve kullanıcı yorumları varken senin bu troll yorumunun insanların gözünde değeri var mı? YOK.

https://forum.donanimhaber.com/turkcell-superbox-4-5g-evde-internet-ana-konu-20mbps-159-tl-sinirsiz-279-tl--133143337

Bak bakalım insanlar memnun mu değil mi ondan sonra yorum yap. Sana göre kötü olması herkes için kötü olduğu anlamına gelmez. Nesin sen kalite sorumlusu falan mısın? Sen uygun görmedin diye herkes iptal mi etsin?

Te Allah'ım ya. Şu forumda ne insanlar var yau. Insan memnun olduğu bir hizmet için memnun olduğunu dile getirince hemen para alıyor diyorsunuz. Bu nasıl bir zihniyet.

Daha 2 gün önce hattı pc bağladım. 20ms aldıgım oyunda 35ms aldım, havadan gelen bir bağlantı içinde bu gayet normal bir fark. Ama niye böyle düşünüp yorum yapasın ki dimi? Ne de olsa sen memnun değilsen olay bitmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 9 Temmuz 2019; 20:40:53 >

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    para mı alıyor dedim okuduğunu anlayamıyorsun ben de sana gelmişim burda laf anlatıyorum
  • ben de superbox kullanıcıcısıyım gayet iyi çekiyor alt yapı yok bzim yazlıkta her an her yerde çekiyor hiç donduğuna şahit olmadım şimdiye kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: erkaninn59

usta adama para vermişler gibi övüyor superboxu yok ne pingi yok ne dalgalanması diyo ping iyiymiş superboxta dalgalanma yokmuşmuş kullanan arkadaşlar var allahtan bi ara niyetlendim boş bi olay oldugunu anladım almadım sonra, yayın yapan abilerimiz var onlarında 2. bir interneti var sürekli superbox çok iyi olsa 2. interneti bağlatmazlardı oyun için, gözlüğü takmiş çikarmiyor adam sadece övüyor
    Bu sitede editör arkadaşlarımızın bir çoğu, reklam yapayım derken gerçekçilikten tarafsızlıktan uzaklaştılar.
    Halbuki tam tersi olmalıydı. Satıcıyı övmek yerine kullanıcıyı savunarak reklamlarını yapmalarına yardım edecekti.
    Para fazla verilince böyle oluyor işte. twitch 6000 bant genişliği bile vermiyor. Al yayına gel 6000 bit vereceğim işlemciden de değil gtx 1080 üzerinden. Yeni geliştirilen nvench(new) render ile. Nasipse eylül ayında amx 3900 yada 3950x alacağım. Tek pc medium yada slow render babalar gibi. O zaman göreceğiz drop internetten mi yoksa daha çok donanım yeter-
    sizliğinden mi .

• Şimdi görünen o ki, editör arkadaş video'yu koymuş gitmiş. Millette birbirini yiyor. Ping konusunda fikrinizi söyleyin demişsiniz. Madem öyle yazalım. Tamam bu hizmet hiç yoktan iyidir ama, değerler oyuncular için hiç tatmin edici değil. Öncelikle İstanbul'da barınan bir sunucuya 32ms ne demek... TT Fiber ile LoL'den 2ms alıyorum. Hatta çok nadir 1ms'ye düştüğü de oluyor. İkincisi ise Valve sunucuları. Net rezalet... Yanlış anlamadıysam, bulunduğum konum iyi demek istemişsiniz. Fakat hız bir kere çok değişken. Yaptığınız Speedtest sonucunu gördük. Kısacası bu hizmet bu fiyatı hak etmiyor. Veren tabii ki versin, umrumda değil. Sanıyorum eleştirenlerin de hiç birinin umrunda değildir. O yüzden boşuna atarlanmaya gerek yok. Herkes fikrini yazabilir. Turk Telekom çok mu iyi derseniz de, şahsen Turkcell'den bin kat daha iyi diyebilirim. Tabii ki bu da konumdan konuma değişken bir durum. Fakat ödediğim fiyatlar 270TL'nin yanında "çok şükür" kalıyor.

Turk Telekom 4.5G ile evden test yaptım. Sonuç;

İstediğiniz yerde Twitch yayıncısı olmak? 'Turkcell Superbox Oyun/Twitch testi'

• quote:

Orijinalden alıntı: Chagotta

Bu sitede editör arkadaşlarımızın bir çoğu, reklam yapayım derken gerçekçilikten tarafsızlıktan uzaklaştılar.
    Halbuki tam tersi olmalıydı. Satıcıyı övmek yerine kullanıcıyı savunarak reklamlarını yapmalarına yardım edecekti.
    Para fazla verilince böyle oluyor işte. twitch 6000 bant genişliği bile vermiyor. Al yayına gel 6000 bit vereceğim işlemciden de değil gtx 1080 üzerinden. Yeni geliştirilen nvench(new) render ile. Nasipse eylül ayında amx 3900 yada 3950x alacağım. Tek pc medium yada slow render babalar gibi. O zaman göreceğiz drop internetten mi yoksa daha çok donanım yeter-
    sizliğinden mi .

Alıntıları Göster
    Hocam Twitch şu an iştiraklara 6000, partnerlere 7000kbps müsaadeleri var. Eski limit 3500 idi iştiraklara, partnerler 4000-4500 civarındaydı, bu değişti.

• sen boş boş konusmayı bırak superbox konusuna gel eger kullanıcı degilsen burda boş yere atıp tutma biz kullanıp burda dogru olanı yazıyoruz sen kullanmadıgın birşey hakkında burda atıp tutuyorsun biz memnunuz kardeşim ping miş yok dalgalanmaymıs biz boyle seyler hiç yaşamadık bunlar tamamen hikaye herkezede tavsiye ederiz burda insanları yanlıs yonlendirme tecrube bile edinmedigin birsey hakkında birdaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 11 Temmuz 2019; 2:32:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • abi bırakın şy adama laf anlatmayın :) daha tecrube bile edinmemiş birşey hakkında atıp tutuyor kötülüyor kimse inanmaz ona

• arkadası mobil veriden oyun oynuyormus ping yuksekmis superbox almazmıs yahu sen mbil veriyle superboxu birbirne karıstırcak kadar cahil bir insanmısın telefonun 1 diş cektigi yerde superbox full cekiyor kullanmadıgın birşey hakkında bu kadar cahilce şeyler yazma 2 si aynı şey degil

• aynen hiç sıkıntı yok 1 aydır 2 sehir değiştirdim 3 defa yasadıgım bolgede lokasyonda degistirdim ne anlatıldıgı gibi ping dalgalanma vs şeyler yaşadım sıkıntı yaşayan oldugunda zaten müsteri hizmetlerini arıyorsun sorunu hallediyorlar burda oyle sorun var diyenler hep kullanmamıs kişiler yanlıs yonlendriyorlar herkezi bi ortamda felan paylaşıyorum interneti nekadar hızlıymış felan diyolar birisi ttli birisi vodafonla alışmışlar kanı hızında internet kullanmaya açtıgımda ne kadar hızlıymış diyo herkez abi bizim milletimiz nankör yaranılmaz yakında 279 tl lik pakete bile geçecegim 4.5g sınırsız için hiçbirşey bu para birde türkcell kalıtesi abi dusunmeden geçiceksin çingeneye tabanca vermişler ilk babasını vurmuş bunların yaptığıda bu hesap adamlar 2 operator ünde babası kralı kaliteyi veriyor hissettiriyor vurmaya çalışıyorlar daha çok:):)):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 11 Temmuz 2019; 3:7:28 >
  • Ben inanıyorum dostum, adam gayet doğru konuşuyor bu ürün heryerde stabil olmaz sende düzgün çalışır başkasında sıkıntı çıkar sonra ağır küfür yersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • devulations kullanıcısına yanıt
    sanki pazardan meyve alıyor ben de saglam cıkacak baskasında bozuk :D ben anlatamıyorum herhalde sende kullanmamıs deneyimlememiş biri olarak inandıgını soylemişsin biz test edip bunu aylardır konu altında tartısan kişileriz superbox konusuna bekleriz sizi eger birgun almaya karar verirsenin buyrun gelin bi skıntı progblem yaşamıycaksınız yaşarsanızda arıyorsun superbox musteri hizmetlerini eger skntı yaşarsan çayma bedeli odemeden bile cıkarta biliyorlar seni ama suana kadar konu altında rahat bir 5000 6000 kişi toplanmıstır bir proglem yaşayana denk gelmedik biz

• 100tl civarı olsa iş yapar ancak fiyatı uçuk

• süperbox download ve upload için alınır oda 4.5g sınırsız olanı diğerlerinde download 5 diğer paketler adsl bile düzgün çalışmadığı kişiler için, ping gerektiren oyunlar oyuncular için kesinlikle alınmaz sol fiberle 2ms aldığım ipye superbox 30 ms veriyor buda her oyunda +30 normal ping üstüne koyması demek valve de sol le 50ms aldığım oyunda süperbox 80ms alıyor tt adsl enson 110ms alıyordu. süper box un baz istasyonuna erişim süresi çok fazla buda pingi şişiriyor.
    twitch te zaten kısıtlama var sol dede süperboxda da yayın 1080de bie donuyor upload dersen kısıtlı yayıncılık filan hikaye.

tt pingleri şoyle süper miş hikayesine geçelim millet vekili cocuğu ve ya zengin önemli kişilerin cocuğu veya tt çalışanları buralarda tt reklam yapıyor bunların hattı süper yüksek öncelikli çekilen kabloları ap konulan cihazlar üst düzey normal bir kullanıcıya bu hizmeti vermezler.
    tt lokinglass adresinden omurga üzerinden test yapın tt ne alemde görün aynı şekil sol lokinglass adresinden de test yapın hangisi iyi siz karar verin milletin lafıyla iş yapmayın.

• superbox öldü sınırsız paketler 20 mbit ile sınırlı 179 tl gibi bir fiyat upload da 5-6 mbit e sabitlemiş ler

• erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    telefonda ping yüksek olabilir asıl bu tarz modemlerde bakın...
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    her türlü kablosuz bağlantı sağlandiği için stabil olmuyor hocam,yayın yapan 2-3 tane tanidiğim var pingleri normal kablolu yaptiklarindan yüksek ve dalgalanıyor arada

• hem yayın yapıyorum hemde 3 aydır aktif kullanıyorum.

Oyunlarda dalgalanma hafif oluyor farketmezsin bile ama bunun nedeni bulunduğun konumdaki altyapı.

Ben ilçedeyim çok yoğun olmadığı için turkcell hatları hiç sıkıntı çıkmıyor

İstedeğim yere götürüyorum. 3 tane aboneliğimi iptal ettirdim bunu altım 170 tl 20 megabit düne kadar ilçede 8 mb 6 mb internet hızlarım vardı onlara bakıldığında zaten mükemmel kimse kusura bakmasın :) parasınıda hakediyor.

Bulunduğunuz konumda altyapı iyi değilse sıkıntı yaşarsınız yoksa mükemmel.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.