Şimdi Ara

İstediğiniz yerde Twitch yayıncısı olmak? 'Turkcell Superbox Oyun/Twitch testi' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    asıl sen TT karalama ekibindensin heralde bulunduğun yerde abone azsa ping düşük oluyor... hızı kısıtlamasalar cihazın maksimum hızınıda görebilirsin... maaşın yatmış heralde...
  • çağin en iyi teknolojisi mi hakettiği falan yok fiyatını 160 liraya 20/5 paket veriyolar 100 liraya 10/5 veriyorlar sürekli sabit olmayan ping ile en iyi teknoloji oluyor galiba kullananların tecrübelerini bilmesem inanıcam size sinirsiz olan 270lik sinirsiz pakettede aynı sorunlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam gecikmeli oynamaya gözü alışmış yetmemiş birde video çekmiş

• erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    yaw kullanmadıgın birsey hakkında yorum yapma git oncel al kullanmaya basla ondan sonra yorumlarını yazarsın seni superbox konusuna beklerim fiyatları gayet iyi biz cok memnunuz bizim için en iyisi suan bu turkcel = kalite superbox=kalite insanlar senin soylediklerinemi inanıcak yoksa bizim gibi deneyimleyen insanlaramı insanları yanlıs yonlendirmeyin fiyatlar gayet uygun ve hicbir skıntı yaşatmıyor gonul rahatlıyla herkez alabilir superboxu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • herkez yazan biri bana kaliteden bahsetmesin, arkadaşımda sınırsız olanı var pingten oyun oynayamıyor adam, kendini avut adslden beter ping değerleri var 270 lira vercem bide dalgalanacak ping gülerim buna sadece 270 ver pingin dalgalansın kaliteli kaliteli kullan

superbox konusuna gel 1 senedir konuda tartısıyoruz 150 sayfalık konu 1 kişide ping knusu veya cekmiyo etmiyo knusu yapmadı bugune kadar biz kullanıyoruz cok memnunuz kalite kendini herzaman hissetiriyor gurubumuz var superboxu bizden iyi bilemezsin oyle yok arkadasımda var cekmio bilmemne diye burda ınsanları kandırma önce git al deneyimle kendin bi kullan kimsenin sözüylede kuyuya inme ısteyen alır kullanır biz memnunuz herkezede tavsiye ederiz en ufak bi skntıda arıyorsun musteri hizmetlerini işini hemen hallediyorlar

• türkçe yazmadım mı ben az önce adam kullanıyor diyorum kullanıyor yayın yapiyor ping 2'de bir fırlıyor diyorum 100'e yakın download 30-40 upload alıyor sen ne dersen de o kablosuz bağlanti dediğin gibi stabil olmuyor dalgalanıyor her türlü 5g falan gelmeden bu superboxlar boş muhabbet adsl kullanmaya devam ederim superbox kullanacağima

nese tamam arkadasına soyle mobil oprt bolumunde superbox knusuna gelsin sorunu herneyse halletirmeye calısırız bulundugu lokasyonda skntı olabilr şikayet olustursun gelip bakarlar hallederler halletmeden bırakmazlar

• twitch'e limit koyuyorlar 5-7mbitin üzerine çıkamıyorsunuz rezalet. o kadar para veriyorsun bir de. ayrıca oyunculuk için ideal değil videoyu yapan arkadaş oyuncu filan değil bu işlerden anlamadığı belli.

• Adsl den iyi o zaman gördüğüm kadarıyla bende mi başvursam ne yapsam turknetide iptal edim.

• Ping durumu hakkında kime inanacağımı şaşırdım :)

• sınırsız 279 lık paketi kullanıyorum. 120 Mbit Down 45 Up günün her saatinde stabil alıyorum. Mixer 'den yayın açıyorum, kesintisiz ve o kadar kaliteliki adsl kullanan arkadaşların bağlantı zayıf kalıyor izleyemiyorlar, mecbur AUTO ya vs alıyırlar ki kalite düşsün ve izleyebilsinler. neredeyse 4K strem edecek cihazlar yapabilse. ?? pingde hep 20. Fakat siz almayın ne kadar az insan o kadar az baz yorgunluğu ??

• Evimdeki 4 mbps upload ttnet ile 720p 60 fps yayın yapabiliyorum çok rahat bir şekilde fakat superbox 10 mbps upload ile 60 fps yayın yapamıyorum takılmalar oluyor.
  • Tamam iyi güzelde normal bir kullanıcı 250 lira civarları her ay ağır gelir sanki arkadaş beyaz eşya taksiti ödüyoruz.
  • Yakın zamanda tekrar 10 luk paket sizce gelir mi ?

• Kaliteyi herzaman hissettiriyor burda olumsuz yorum yazanların hepsi superboxu alıp kullanmamıs bile insanlar kanka :D ama şu videonun saihibi bu videoya hic yakışmıyor insanı kullandıgı şeye gıcık kaptırır :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 3 Temmuz 2019; 19:54:47 >
  • Bulundugum lokasyon geregi maksimum 10mbit adsl kullaniyorum yillardir. Bugün superbox 4.5g sınırsız versiyonu bağlattım. Aldığım en düşük download hızı 95mbit. 160 lara kadar çıktım.110-120 mbit seviyesinde genelde. Battlefield v gibi bir çok oyunda denedim hicbir problem yok. Deli gibi yerleri kazıp altyapı yapacaklarına baz istasyonları ile bu sistemi yayginlastirsinlar. Kötü havalarda da gözlemlemek lazım, şimdilik çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 3 Temmuz 2019; 23:28:18 >
  • arkadaşım bak bunun doğrusu nedir biliyomusun thumbnaile 30ms yazmassın sen gidip löl oynayıp tr sunucusuna bağlanıp 30ms alıyorum diyemezsin oyun dünyası eu hatta bazen na sunucularına geçiyor fakat eu şuan kabul görmüş durumda yani sanki euya 30ms bağlantı kurmuş oynuyormuş gibi baitlemeyin

• Superbox teorik olarak 300Mbps Download 60Mbps Upload hız alabilir.
    Etrafınızda WiMax alt yapısı yoksa bu hızları hayal bile etmeyin.
    1800-2600 Mhz arasında ciddi hız farkı var.Evime yakın 2600Mhz ba istasyonu var ve oradan 150-170 arasında hız alabiliyorum.
    Farklı noktada 1800Mhz yapınca hızım 70Mbps kadar düşmekte.
    Ayrıca gündüz saatlerinde hız çok fazla etkilenmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

superbox konusuna gel 1 senedir konuda tartısıyoruz 150 sayfalık konu 1 kişide ping knusu veya cekmiyo etmiyo knusu yapmadı bugune kadar biz kullanıyoruz cok memnunuz kalite kendini herzaman hissetiriyor gurubumuz var superboxu bizden iyi bilemezsin oyle yok arkadasımda var cekmio bilmemne diye burda ınsanları kandırma önce git al deneyimle kendin bi kullan kimsenin sözüylede kuyuya inme ısteyen alır kullanır biz memnunuz herkezede tavsiye ederiz en ufak bi skntıda arıyorsun musteri hizmetlerini işini hemen hallediyorlar
    Hocam bende superbox kullanıyorum. Pek çok oyunda iyi ancak bazılarında ping oluyor. Mesela cs go'da sabit 100 ping hep. Daha aşağısına inmedi. Dota 2 de 60-70 mesela.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.