Şimdi Ara

istege göre elektronik devre uretimi yapan bir site isteyen varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
4.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlarım bir devre istiyonuz pyasada yok ozaman buraya baş vurun işiniz ras gitsin kolay gelsin her tür devre yapılır garantili dir.

www.avcielektronik.com

işiniz raz gitsin kolay gelsin arkadaşlarım

• Çok iyimiş.
  • Basit bir devreyi talep eden öğrencilere, amatörlerede hizmet ediyorlar mı?
  • arkadaş işin basiti zoru olur mu tabi aslında robot işine girmrye ugraşiyoruz ama sponsorsuz zor bu işlr yoksa cok başarılı ola biliriz şuphesiz

kolay gelsin arkadaşlar ilginc devre ler ve kilo le elektronik mazeme bulunur
  • işleriniz iyi gitsin kardaş,

her şeyi yapabilirsiniz ama !

teknoloji ile baş edemezsiniz !

teknoloji herşeydir

aynı zamanda hiç birşeydir

başarılar !
  • sen dedini soyle bie cozum bulalım kardeşim bulamasak ne dersen de ?????
    teknoloji ye ayakuydurkaya uraşiyoruz en azından smd elektronik devre yapan firmalar arasında yız en azından bu da türkiye de az bulunur araştır görecen iş cok basit 20.000 $ bir montaş makinesi alıyon ve işe giriyon yalnış yaparsan cebinden ödüyorsun dogrular kyar sayılır :( ??? :))))) ne deyim işin icinde olanlar bilir ya :)))

kolay gelsin herkeze başarılar dilerim cumneten
  • yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bende elektronik ödevimi yaptırmak istiyorum. Yukarda vermiş olduğunuz link çalışmamakta.

Bana yardımcı olabilecek birisi var mı ?
  • Merhaba,

Gönderi tarihi eski fakat sonradan arayan arkadaşlar için yararlı olabileceğini düşünüyorum;

elektronikprojem.com adlı websitesini tavsiye ederim. Teklif usulu ile çalışılıyor böylece projeni en uygun fiyata yaptırma fırsatı bulabilirsin. Kullanım tamamen ücretsiz.

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_hamen -- 4 Temmuz 2014; 12:21:06 >
  • arkadaşlar elimde bi motor kontrol devresi yapılması gerekıo proje odevım bu ıslerle ugrasan varsa bu devreyı yaptırmak ıstıyorum bu konuyla ılgılı muhattaba gecersenız cok sevınırım benım ıcın onemlı ve acıl bır durum lütfen bu konuda bana yardımcı olun.
  • Verdiğim link e girip istediğiniz projeyi yaptırtabilirsiniz ister basit ister zor sorun yaşamazsınız tezlerinizi bile yazarlar,

http://www.zeroelektronik.com/
  • Merhaba,

Gönderi tarihi eski fakat sonradan arayan arkadaşlar için yararlı olabileceğini düşünüyorum;

elektronikprojem.com adlı websitesini tavsiye ederim. Teklif usulu ile çalışılıyor, yaklaşık 100 e yakın uzman projenizi görüntülüyor ve fiyat/süre teklifi veriyor böylece projenizi en uygun fiyata yaptırma fırsatı bulabiliyorsunuz. Kullanım tamamen ücretsiz.

Kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.