Şimdi Ara

İstegelsin 150/50 indirim (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
3
Favori
7.062
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Butun dunyada iyilik yapan insanlar tesvik edilir, ulkemizde iyilik yapanin canina okurlar, ne kadar guzel bir ornek, forum moderatorlerinden rica ediyorum, bunu sicak firsatlar bolumune sticky olarak en basa koyun ki herkes bu forumda ne tarz insanlar var gorsunler.

Baska bir sey olsa adami hapse bile goturecekler, o derece bir bencillik...
  • mitokondrioglukadayi kullanıcısına yanıt
    hep bana rabbena!eskiden yeşilçamda Kadir Savun vardı;bu tarz davranışlar sana yakışmaz bey(!) derdi,şimdi yakıştıranlar çoğaldı herhalde!
  • ya bu milletteki çay aşkı nedir aklım mantığım almıyor. Yağ un şeker kuru bakliyatı geçiyor adam 10 ton çay sipariş ediyor çay da çay çay da çay hayır yaptığı zaten rezalet bir olay ama çay içinde yapılmaz be bilader ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inanlı kullanıcısına yanıt
    Aynen ya bu forumda bir çay aşkıdır gidiyor, anlamadım. Gerçekten çok bencilce ve rezil bir durum. Konuyu açan arkadaş ilk başta acil ihtiyacı olana vereyim kullansın diyor, bu kişi de acil ihtiyaç (!) olarak kilolarca çay geçiyor.

Bir de hesabı veren arkadaş o kadar iyi niyetli ki, bana hesabı verdiğinde sepete iki ürün atıp sepeti 150 yapıyor, hocam bakın 50 lira düştüğünü görün diyerek hesabı veriyor, yapıkrediyi kullan , kodu kullan vs diye yardımcı olmaya çalışıyor hiç karşılıksız. Siparişim iptal olmuş olsa da arkadaşa iyi niyeti için çok teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Bence de bu tür ahlaksızların ifşa edilmesi lazım

• inanlı kullanıcısına yanıt
    Evde demleyip içtigini mi sanıyorsun :) ucuza mal edip satiyorlar eşe dosta.

• Chantodowill kullanıcısına yanıt
    ISTEGELSINFASTPAY var hocam genel kod sanırım 150/30 indirim yapıyor.
  • ilk alışverişe 60/30 yapmak için kod var mı acaba? webhelp10 düşürmüyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifhoca

Bence de bu tür ahlaksızların ifşa edilmesi lazım
    Çoklar, elemanın birine saatlerce özel mesajdan yardım ettim, indirim de 20 tl mi ne, bir başka mesajda ürünü sattığını okudum, sucuk muydu neydi, geçmiş zaman

• sakurek kullanıcısına yanıt
    Biliyorum 50 tl indirim, pahalıdan satılsa çay istegelsinde kır oradan 10, satarken ucuza satman lazım kır oradan 15 kaldı 25. ucuza mal etmiyorlar kendilerini mal ediyorlar.

• damienn kullanıcısına yanıt
    webhelp10 90 üstünde 10 tl düşüyordu galiba hocam
  • ucan_kasap U kullanıcısına yanıt
    Nick verirsen bizde öğrenelim ifşa iyidir bu durumlarda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Acgozluluk cok kotu ac dostum, kendini bitirip insanliktan cikarsin ki cikmak uzereymissin zaten anlasildigi uzere. Korkuyorum basimiza savas veya dogal afet gibi bir felaket gelse bu tip insanlar coken evlerimizden caylarimizi goturur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kukaraça kullanıcısına yanıt
    çyalraını çıkra

• Forumun amacı indirimleri, ücretsizleri paylaşıp daha fazla arkadaşın faydalanmasını sağlamak şu ekonominin kötü olduğu zamanlarda, insanların açgözlülüğü yüzünden maalesef iyilik yapanların sayısı gittikçe azalıyor... İfşa konusunda insanları rencide etmenin kötü birşey olduğunu düşündüğüm için gizli tutacağım arkadaşı. Herkesin daha temkinli olmasının kendi adına daha iyi olacağını düşünüyorum.
  • Teşekkürler

• indirim bitti mi, bende olmuyor
  • 200/100 yada 150/50 bunların hangisi oluyor şuan. Ben baktığımda bir vodafone 120 üstü %25 birde word kart 150 ye 30 indirim 30 word puan var. Bu sizin dedikleriniz nasıl oluyor yardımcı olur musunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.