Şimdi Ara

İSTEĞİNİZ DOĞRULTUSUNDA BİLGİLERİNİZ YAYIMLANMAMAKTADIR. Diyorsa Bakın Buraya...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O hatayı alıyorsanız. Ösym'ye dilekçe göndermeniz gerekiyor.Faksla maille falan kabul etmiyorlar. Dilekçe linki aşağıda onu doldurun ve ösym'ye ptt ile gönder 1-2 güne değiştirirler. Aradım sordum böyle yapın diyorlar.
    http://osym.gov.tr/Genel/dg.ashx?DIL=1&BELGEANAH=35102&DOSYAISIM=Dilekce_Ornegi.pdf

Evrak referans numarası almayıda unutmayın onudahttp://ais.osym.gov.tr/ buradan alacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syseditenes -- 15 Temmuz 2010; 11:40:21 >

• Hocam bu dilekçe sayfasını yazıcıdan çıkartmamız şart mı, yoksa elimizle bir A4 kâğıdını böyle doldurup göndersek de olur mu?

Bir de önce ÖSYM bürosuna uğrasak mı, ne yapsak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 15 Temmuz 2010; 11:45:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C1E9C52E6

Hocam bu dilekçe sayfasını yazıcıdan çıkartmamız şart mı, yoksa elimizle bir A4 kâğıdını böyle doldurup göndersek de olur mu?

Ben öğleden sonra gideceğim büroya eğer sonucu ordan verirlerse hiç dilekçeyle falan uğraşmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenar

Ben öğleden sonra gideceğim büroya eğer sonucu ordan verirlerse hiç dilekçeyle falan uğraşmam.

Ben de gideyim bari hemen. Şu saatlerde üniversite (Uludağ) öğle tatilindedir de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Ben de gideyim bari hemen. Şu saatlerde üniversite (Uludağ) öğle tatilindedir de...

Hocam sen bilgilerimin internetten ulaşılmasını istemiyorum gibi bir şey mi seçtin? Çünkü o açılırsa int. vermiyor sonuçları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

quote:

quote:

Hocam sen bilgilerimin internetten ulaşılmasını istemiyorum gibi bir şey mi seçtin? Çünkü o açılırsa int. vermiyor sonuçları.

O seçenek seçili kalmış sanırım; ama nasıl onun seçildiğini de anlamadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

quote:

quote:

O seçenek seçili kalmış sanırım; ama nasıl onun seçildiğini de anlamadım.

işin ilginç tarafı ygs sonuçlarını ösym sayfasından öğrenebilen ben , lys adına herhangi bir başvuru yapmamış olmama rağmen bilgilerin paylaşılmasını istemiyorum şıkkını işaretlemiş oluyorum
    ösym nin işgüzarlığı işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 15 Temmuz 2010; 12:06:32 >

• quote:

Hocam bu dilekçe sayfasını yazıcıdan çıkartmamız şart mı, yoksa elimizle bir A4 kâğıdını böyle doldurup göndersek de olur mu?

bilgisayardan çıktı alsanız daha iyi olur. Birde ösym büroları işi çözemez. Ösymnin kendisi bize dilekçe yazın diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syseditenes

quote:

bilgisayardan çıktı alsanız daha iyi olur. Birde ösym büroları işi çözemez. Ösymnin kendisi bize dilekçe yazın diyor.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben hiç dilekçe göndermedim de acaba bu dilekçe örneğini doldurup zarfa koyupta mı gönderiyoruz yoksa zarfa koymadan mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ametov

Arkadaşlar ben hiç dilekçe göndermedim de acaba bu dilekçe örneğini doldurup zarfa koyupta mı gönderiyoruz yoksa zarfa koymadan mı?

zarfa koy
  • arkadaşlar dilekçe yazmayıpta osym nin göndereceği postayla sonuçları öğrendiğimizde..tercih sonuçlarını öğrenirkende aynı sorunla karşılaşırmıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forum13

arkadaşlar dilekçe yazmayıpta osym nin göndereceği postayla sonuçları öğrendiğimizde..tercih sonuçlarını öğrenirkende aynı sorunla karşılaşırmıyız.

posta gönderince onlar internette yayınlayacaklar
  • quote:

quote:

arkadaşlar dilekçe yazmayıpta osym nin göndereceği postayla sonuçları öğrendiğimizde..tercih sonuçlarını öğrenirkende aynı sorunla karşılaşırmıyız.

posta gönderince onlar internette yayınlayacaklar

Alıntıları Göster
    yanlış anladın heralde ,eğer dilekçeyle müracaat etmezsem aynı sorunla tercihler zamanında karşılaşırmıyım.yani tercih sonuçlarınıda mı postayla öğrenmek zorunda kalırım

• quote:

yanlış anladın heralde ,eğer dilekçeyle müracaat etmezsem aynı sorunla tercihler zamanında karşılaşırmıyım.yani tercih sonuçlarınıda mı postayla öğrenmek zorunda kalırım

Alıntıları Göster
    şuan ösym bürosundan çıktım.Dilekçe göndermek gerekiyor aksi takdirde olmuyormuş.Bürodakilerin baktığı özel biryer yokmuş onlarda bizim baktığımız yerden bakıyorlarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

şuan ösym bürosundan çıktım.Dilekçe göndermek gerekiyor aksi takdirde olmuyormuş.Bürodakilerin baktığı özel biryer yokmuş onlarda bizim baktığımız yerden bakıyorlarmış.

Alıntıları Göster
    beyler dilekçe gönderecektim son kez bakayım dedim ya siteyi düzelttiler ya da ben ösymya mail atmıştım benimkini açtılar.
  • quote:

beyler dilekçe gönderecektim son kez bakayım dedim ya siteyi düzelttiler ya da ben ösymya mail atmıştım benimkini açtılar.

Alıntıları Göster
    Benimki de açıldı yahu.

Ben e-posta, dilekçe, faks vb. falan göndermedim. ÖSYM bürosuna uğradıktan sonra eve geldim. Hadi tekrar deneyeyim dedim, girdi. Boşuna gittim ta Uludağ Üniversitesi'ne. Neyse...

İSTEĞİNİZ DOĞRULTUSUNDA BİLGİLERİNİZ YAYIMLANMAMAKTADIR. Diyorsa Bakın Buraya...

Okul puanı beni geriye itti.

Ama istediğimden iyi çıktı sıralama (MF'ler) Allah'a şükür. Hadi hayırlısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 15 Temmuz 2010; 16:11:10 >

• quote:

Benimki de açıldı yahu.

Ben e-posta, dilekçe, faks vb. falan göndermedim. ÖSYM bürosuna uğradıktan sonra eve geldim. Hadi tekrar deneyeyim dedim, girdi. Boşuna gittim ta Uludağ Üniversitesi'ne. Neyse...

Okul puanı beni geriye itti.

Ama istediğimden iyi çıktı sıralama (MF'ler) Allah'a şükür. Hadi hayırlısı...

Alıntıları Göster
    yuh ya aps ile posta gönderdik açın diye hemen açtılar dilekçe daha postanede.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

yuh ya aps ile posta gönderdik açın diye hemen açtılar dilekçe daha postanede.

Alıntıları Göster
    Hocam dilekçe postasıyla, e-postayla, faksla falan ilgisi yok. Ben hiçbir şey göndermedim. Eve geldim, deneyeyim dedim. Açıldı.

Sanırım sabah sistemde bir hata oluştu.

• quote:

Hocam dilekçe postasıyla, e-postayla, faksla falan ilgisi yok. Ben hiçbir şey göndermedim. Eve geldim, deneyeyim dedim. Açıldı.

Sanırım sabah sistemde bir hata oluştu.

Alıntıları Göster
    Resmen kurban seçilmişiz yahu o kadar gittim sıcakta ordan oraya gezip kağıt gönderdim ösym ye.Giden 5 lira da cabası Neyseki öğrenebildik ona bakalım

Bu arada Teoman tebrik ederim puanlar baya iyi bu yıl Tıp'a girersin artık

• quote:

Resmen kurban seçilmişiz yahu o kadar gittim sıcakta ordan oraya gezip kağıt gönderdim ösym ye.Giden 5 lira da cabası Neyseki öğrenebildik ona bakalım

Bu arada Teoman tebrik ederim puanlar baya iyi bu yıl Tıp'a girersin artık

Benim de boşu boşuna param gitti. Hava da sıcak. Üniversite uzakta. Neyse...

Teşekkür ederim tebriğin için.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.