Bildirim
(İstek)Dark Souls 2 Scholar of The First Sin
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
22 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çevrilebilse çevrilecek ama dil dosyaları açılmıyor. Oyunun normal versiyonunun açılıyor ama bu versiyonunun açılmıyor. -
Bilgim yoktu üzdü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kim demiş açılmıyor... Kaç ay önce elimde araç olduğunu söylemiştim, ancak kimsenin ruhu duymadı... -
Dark souls 1 in türkçe yama konusunda Scholar of The First Sin versiyonunun dil dosyaları açılmıyor diye bir konuşma hatırlıyorum 1. oyunun çevirmeninden. Yanlış mı hatırlıyorum? -
Sen çok eskiyi hatırlıyorsun. -
Çevrilse efsane olur. Yeminle uyuyamam. -
Bi heyecan yaptım bak madem dil dosyası sorunu da kalmamış.
Neden çevrilmiyor anlamış değilim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah birileri el atar da bu efsane seriyi anlayarak tamamlarız. -
Ben Seçkin Sefa adlı arkadaşın çeviri için başlattığı ankete açmıştım konuyu ancak haliyle daha yüksek oy alan batman çevirisine başlayacak. Gönül isterdiki ds2 de çevrilsin. İnşallah çevirmeye niyetli arkadaşlar çıkar. Ben çok isterim oyunun Türkçe'ye çevrilmesini. -
Vipli gruplar çevirebilir belki.
O da olur farketmez. Çevirilsin yeterki -
Ne kadar seveni varmış yahu,bir hayırsever ingilizce bilen çeviri yapabilen bir kahraman aranıyor.
+ -
+1903
dark souls serisi her türlü gider. -
Elinizde araç var ise o araç yardımıyla metin dosyalarını bana iletirseniz bir göz atmak isterim,hatta çevirebildiğim kadar çeviririm. Oyun bende şuan kurulu değil o yüzden başka bir arkadaş dil dosyalarını açsın diyorum. -
Halihazırda derlenmiş metinler yok elimde ancak 3.oyun için hazır bir çeviri formu var. İncelemek isterseniz buyrun.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1kMm_bxzju-shIvzH2SsdJsbdQ55qn7zb25O7TMq0srw/ -
Konuyu hortlatayım.
Bu harika oyuna Türkçe yama olsa ne güzel olurdu. -
türkçe yaması var zaten ama gizli
Benzer içerikler
- robocop rogue city türkçe yama
- spiderman 2 türkçe yama
- destiny 2 türkçe yama
- dredge türkçe yama
- hotline miami türkçe yama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X