Merhaba sevgili dostlar, yeni radyo çalışmamız olan Radyo Kılavuz için gönüllü arkadaşlardan naçizane tasarımlar talep ediyoruz.
Radyo içeriği: Belgesel, Konuşma vb. içerikler yayınlanacaktır sabahtan akşama kadar şarkı yayını yapmak en büyük korkumuz. Sakın yanlış anlamayın bizde şarkı yayını yapacağız elbette ama genel olarak sohbetmuhabbet tartışma türü bir radyo olacak
Hayalemizdeki logo bir defter, yol Açık bir defterin üstünde R harfi takiben R adyo Kılavuz altı çizik bölümde ise bir yol olmasını düşünüyoruz sizdende fikirler tavsiyeler ve tasarımlar bekliyoruz şimdiden bu yazıyı okuyan, yardımcı olan/olmayan, yorum yapan/yapmayan eleştiren/eleştirmeyen herkese TEŞEKKÜR ederiz. Saygılarımla
Lannister IV
kullanıcısına yanıt
radyo için fazla karışık bir logo istiyorsunuz, bu kriterler yanyana geldiğinde radyo yerine kitapçı veya bir nakliye firması gibi algılanabilirsiniz. Ama sizin radyo içeriğine ihtiyacınız var.
istedikleriniz bir araya gelmiş bile olsa oldukça genişlemiş bir logonuz olur. Hepsi bir yana kompozisyon çok kopuk olur.
Bu arada kılavuz radyo olarak bir site gördüm, bununla ilginiz var mı yoksa farklı bir yerden mi bahsediyoruz? zira benim denk geldiğim site sanki Çorum-Amasya arasında bir yer gibi veya bu iki şehire yakın yer gibi görünüyor. Bir de Niğde'de bunu görmüştüm.
Daha sade bir tasarım önerebilirim, hazırlayınca da gönderirim...