|
İstek Yamalar
-
-
Kolay gelsin şimdiden.
-
Teşekkürler 🙏 -
Kolay gelsin şimdiden gerçi 2020 yapımı ama artık şu Borderlans 3 Türkçe oynamak isteriz.
-
Hayirlisi diyelim..wild hearts oyunu icin yama bekleriz.. -
Hayırlı uğurlu olsun. -
Sizden elbette ilk isteğimiz, yarım kalmış bir yama çalışmanız olan The Cat Lady'nin Türkçe yamasının en kısa sürede tamamlanması. Şimdiden teşekkür ve tebrik ederiz.
T
ffgggh
e Cat Ladyhbnb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 20 Haziran 2024; 15:9:28 > -
O yamanın %80 i bitti fakat yamaları askıya aldığımız dönem kayboldu ne yazık ki. Bulabilirsek tamamlayıp yayınlarız. -
Bulamazsanız da yapılmaya değer ve pek çok kişinin beklediği bir yamadır.
-
O kadar çok böyle yapıyoruz, geri döndük, başlıyoruz konuyu açıldı ki. Artık esprisi kalmadı. Yalancı çoban hikayesine döndü iş. Keşke 1 oyunu çevirip onunla duyuru yapsaydınız. Diğerlerinden farklı olarak biraz olsun inandırıcılığınız olurdu.
Panzer Corps 1-2
Sudden Strike 4
NFS serisinin un-un2-mw-carbon için sıfırdan eksiksiz ve hatasız bir Türkçe yama.
BİR de bir site aç, forumda çok dağınık oluyor. -
Anadolustudios.com
Discord linkide yukarıda -
Teşekkürler 🙏🙏 -
Heavy rain yapabilirsin hiç yok piyasada 1 tane var onu da parayla satın alıyoruz
-
Hayırlısı olsun. Tekrar hoş geldiniz. Red Glare ve Stargate: Timekeepers oyunlarına yama yapabilir misiniz?
-
Wild hearts icinde beklemedeyiz.. -
This is the police 1-2 ya da yes your grace olabilir. Başarılar. -
Wild hearts oyunu icin elinizde tool mevcutsa ceviriyi ben yapabilirim -
selamlar, yakuza 3-4-5 ve diğer yakuza oyunlarının çeviri akıbeti ne oldu acaba var mıdır gelişme hocam?
-
Ben anlamıyorum gerçekten, zaten mevcut olan bir yama varken, ücretli olduğu gerekçesiyle, ortada yaması olmayan bir sürü oyun varken ve bu işi yapan insan kaynakları da gayet sınırlıyken, bu insanların o kadar zaman ve emek vermesini, üç kuruş yama parası vermemek için ücretsiz yama yapmalarını talep etmek..... Yorum yok.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 29 Ekim 2024; 22:58:10 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X