Şimdi Ara

İstemediğin bölü mü 1 sene beklemek mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar halkla ilişkiler bölümüne gidecekti ama hiç içime sinmiyor nedense tm den hazırlanayım diyorum ama matematik felaket kötü yaşım da 22 ye yeni girdim..gitmek mi 1 sene hazırlanıp tm den girmek mi.. yardımm

• Istemediğin üniversiteye gidilebilir ama istemediğin bölüme kesinlikle gidilmez.Boşuna yipranirsin sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikilemde kaldı işte tm den hazırlansam matematik zayıf gitsem içime nedense sinmiyor ege üniversitesini yazayım diyorum ama kararsızım
  • 24 yaşında üniverrsiteye başlayacaksın.okurken sıkıntı çekeceksin, insanlardan büyük olacaksın, o enerji olmayacak senden, bazı şeyler saçma gelecek.. mezun olduktan sonra 28 yaşında olacaksın. iş verenler soracak 28 yaşında neden mezun oldun. sonra seni 24 yaşındaki mezun gibi zorlayacaklar...

neresinden bakarsan bak hayata geç atılmış birisi olacaksın.. bunlara katlanırım diyorsan sen karar ver hayat senin. ben 20 yaşındayım ve 1 sene daha hazırlanmaktan inanılmaz tırsıyorum. çünkü 1 sene hazırlanmak demek 2 sene kayıptır.
  • bilmiyorum bende halkla ilişkiler yazayım diyorum ama işte iş avantajları nasıl onu bilmiyorum herkes ayrı şeyler söylüyor ege üniversitesi nasıl peki bu bölüm için sıralama ts-1 14k
  • önce şu soruya cevap vermelisin; tmden hazırlansan nereyi kazanmak isterdin? sonra bu bölüme yakın ts bölümleri araştır.
  • tm den uluslararası ilişkileri istiyorum ts den ise gözle görülür bir iletişim fakültesi var halkla ilişkiler bölümü ege ü ve ankaraü tutuyor ama karar veremedim ne yapmam gerektiğine ek yerleştirmeye de gidebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir sene bekleyip ömür boyu mutlu mu olmak , 1-2 sene daha önce hayata atılıp ömür boyu istemediğin mesleği yapıp mutsuz mu olmak ? Benim karşı komşum 28 yaşında çukurovada okuyor konuştum yani ne sorun var ne de başka birşey hatta bayağı bir çevresi var okulda .

• Eğer kendine güveniyorsan ve seneye için inancın tamsa bu sene tekrar çalış bence tabii

• Matematik konusunda kafamda soru işareti var çünkü matematiğim felaket derecede zayıf tm den hazırlansam mat 1 ve mat 2 de yapmam gerekecek sözel dersler iyi ama..kararsız kaldım bende ne bilim Allah kahretsin bu eğitim sisteminin Uluslararası ilişkiler okumak istiyorum üstelik sözel bir ders ama tm den alıyor saçmalığa bak..psikoloji için de geçerli bu lys 4 de vu testleri çözüyoruz ama bölümüne gidemiyoruz...bu ülkeden cacık olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.