Nasipte bu da varmış yurdu terk etmem için üç gün var yeni yer bulamazsam homeless oluyorum Allah'ım sen yardım et auuu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Isten atildim
-
-
niye attılar?
idris ustaya git.
-
-
Housekeeping de çalışıyorum en hızlı adam benim ben 6 oda yaparken diğerleri 4 5 oda yapıyor odalari bitirdikten sonra bir de diğerlerine yardım etmemi istiyorlar aldığım para buradaki en düşük para bir de onlarla aynı parayı kazaniyorun ikinci ise gitmem lazım rica ettim yarım saat erken çıkmak için izin vermediler diğer yavaş çalışan birine izin verdiklerini gördüm gitmedim ise birkaç gün atılmak için nitekim isteğim oldu sponsora da anlattim ilk gece ormanda karanlıkta kalacağım yeri aradığımı cart curt şimdi ev arıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GTA main character gibi hayatın var kral, saygılar.
-
Hocam doğaçlama yaşıyorsun özendim valla
Irkçılık yapmış. Şikayet et.
-
Hocam WAT mı yapıyorsunuz?
go
Saygılar hocam.
Hocam attığın fotonun manzara müq
Günaydın hocam kalacak yer bulurken dil sorunu yaşıyor musun bir de maliyetler ne durumda? Airbnb üzerinden oda kiralamak da mümkün olabilir daha az masraflı olması adına. Ormanda yabani hayvanlarla fln uğraşma hocam
-
Up. Haberdar edin hocam.
https://www.reddit.com/r/vagabond/s/UB94HSleUg
ben de almanyadayım, sağlık sigortam yok ve üşüttüm, ateşim fırladı. Ne bok yicem
İyi yapmışsın hocam O tepeler ne güzelmiş, neresi orası colorado'mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adam homless olacak nerde bu devlet aw
Türk evine gitsin nasıl olsa reis kocaman ev yapmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Var ya sen bu hayatı yasiyorsun
Hocam şükür tazranca konuşsan da anlaşılıyor bir şekilde airbnb daha pahalı hocam sordum hafta sonundan sonra bi oda boşa çıkacakmış dağda üç gün dışarda kalmaya çalışacağım gibi alternatif bulamazsam şaka değil cuma 12de kapı dışarı edecekler
Coloroda daglarindayim
Wat hocam
La güldürdün be kankam o kadar sıkıntının arasinda. Bugün kanlanmayan gözlerim kanlanmis spontone hareket ediyorum bakalım sonumuz ne olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
GTA main character gibi hayatın var kral, saygılar. |
Benzer içerikler
- hukuk kitapları pdf telegram
- kiloyla kitap satma
- toplam kardeş sayısına kendimiz dahil miyiz
- 3d ayt matematik zor mu
- altuğ güneş kaç yaşında
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X