Şimdi Ara

arac kamerasına ragmen satasan soforler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunlarda nasıl bir arakter var.arabada onde

arkada vede arkadan iceriyi ceken toplam 3 kamera var

arka camda iki kamerada belli.buna ragmen il disi yazlik yerde..karma soforler varken.avm icinde

motorsikletli avm icinde gecerken.onun gecmesini beklerken.arkadan korna calip hadisene diyorlar

ilerlesek motorsiklete carpicaz.bu soforlerde nasil karakter var

cektim saga gecsin diye yol verdim.bide baktim bu kim nedir diye

range rover buyuk jeep 34 plaka..bide hemen ilerde sari kirmiziya vecerken basti gitti

bu ne sabirsizlik..bu isbanlarin depresif yapisi bir yana

arabada 360 derece kamerayi goruyor..kavga etsem kanit ortada.insanlarda hic adalet korkusu yokmu

bu isin mantigi nedir..bu yuzden olaylarda buyuyebiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok kötü bir anlatımla yazılmış bir konu.

Aracınızda kamera olması sizi ayaklı mobese mi yapıyor anlamış değilim.

Diğer sürücünün sabırsız olmasına niye bu kadar takıldınız herkesin acelesi olabilir.

En can alıcı nokta ise sarıdan kırmızıya dönerken bastı geçti yazmanız :)

Acelem olduğunda kimseyi tehlikeye atmadan trafiği aksatmadan kırmızıda da geçerim işime gelecek her şekilde kural ihlali de yaparım. Bu mevzu biraz amaç/sonuç ilişkisinde. Kırmızı da geçince arkadan gelecek 300TL'lik ceza benim 300.000TL'lik işime engel olacaksa geçerim özetle. Arkadan da sizin gibi büyükşehirde yaşamaya entegre olamamış kişiler anca bu şekilde konuşur.

• aç müziği ver sesi kolonlar inlesin. gemilerde talim var bahriyeli yarim var. ahha ahha hah.

• Abi insanlar kavga etmeye yer arıyor, sinirlerini trafikte bosaltmaya calisiyorlar. Daha bugün iki tane olay yasadim. Inip dovecekler sanki. Alttan almak lazim, sakin kalmak lazim. Kimin ne olduğu belli değil, manyak dolu ortalik. Ben de olabildigince sakin kalmaya çalışıyorum ama insanin sabrini zorluyorlar. Sonumuz hayrolsun.

• Emekkk kullanıcısına yanıt
    bjk plaka almış, muhtemelen denizli 'de akpli yiyicilerden biri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • savcılara güveniyorlar, ne de olsa içeri atmazlar diye.

• Türkçeyi unutturacak, dil bilgisi hafızasını kısa devre yaptıracak bir konu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İn aşağı,ağızlarının üstüne çakı çakı ver

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Etraf manyak dolu.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    özel hayata müdehale de bulunmadığın sürece bir ihlal söz konusu olamaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bir arkadaş var sinir hastası ne zaman dellense arabaya atlar stres atmaya çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: covert

özel hayata müdehale de bulunmadığın sürece bir ihlal söz konusu olamaz

KVKK kapsamında suç diye biliyorum.

TCK m.133'te yer alan kişiler arasındaki konuşmaların izinsiz olarak dinlenmesi veya kayda alınması halinde ise fail hakkında 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezasına hükmolunacaktır.

• senelerdir trafikteyim, kimsenin aracında kamera varmı bakmadımda dikkatimide çekmedi. inanın sizin aracınızdaki kameralarıda sizden başka farkeden olmamıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Merdomable

KVKK kapsamında suç diye biliyorum.

TCK m.133'te yer alan kişiler arasındaki konuşmaların izinsiz olarak dinlenmesi veya kayda alınması halinde ise fail hakkında 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezasına hükmolunacaktır.

Alıntıları Göster

Bu maddede görüntü ile ilgili bir ifade yer almıyor. Ses kapalı görüntü kaydında bir suç unsuru yok o zaman.

• Kamerayı kimse görmez. Kendi aracımda ön tarafta var, şimdiye kadar gören olmadı. Belki yolcu tarafına oturan olursa o görüyor.

• Kamera görüntüleri suçsa radarlar, edsler neden resim çekip gönderiyor kanıt olarak o zaman?

• Çok kötü bir anlatımla yazılmış bir konu.

Aracınızda kamera olması sizi ayaklı mobese mi yapıyor anlamış değilim.

Diğer sürücünün sabırsız olmasına niye bu kadar takıldınız herkesin acelesi olabilir.

En can alıcı nokta ise sarıdan kırmızıya dönerken bastı geçti yazmanız :)

Acelem olduğunda kimseyi tehlikeye atmadan trafiği aksatmadan kırmızıda da geçerim işime gelecek her şekilde kural ihlali de yaparım. Bu mevzu biraz amaç/sonuç ilişkisinde. Kırmızı da geçince arkadan gelecek 300TL'lik ceza benim 300.000TL'lik işime engel olacaksa geçerim özetle. Arkadan da sizin gibi büyükşehirde yaşamaya entegre olamamış kişiler anca bu şekilde konuşur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.