Şimdi Ara

İŞTEN ATILDIM! ( sinirli.gif ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
0
Favori
10.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FAKE'in biri açmış bir konu insanlarla eğleniyor işte!

Ayıp ya!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denizler İmparatoru

Dostum sen kendini ezdirmemişsin ona bak.Sen o adama tekme tokat dalmasan adam kendini bişey sanacaktı.Ve hayatın boyunca keşke güzel bi dövseydim diyecektin.Tamam iş bulmak kolay değil ama telafi edilebilir bişe.

+153125324523
  • Ben de garsonum..
    Herşeyden önce "fiyatlarımız böyle,pahalı geldiyse başka bir mekana gidin" gibilerinden konuşmaya hakkın yok..Bunun yerine;" Beyfendi yemek seçimi yaptığınız menü de fiyatlarımız da mevcuttu,ve siz sipariş verdiniz bu konuda benim yapacak birşeyim yok" diyebilirdin..

Ayrıca gelen bir misafir bana vurursa onu mekandan attırır üstüne de tazminat davası açarım..Kalkıp ona vurmaya hakkım yok..En azından işletmede yok,dışarda yakalarsam kemiklerini kırarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 27 Eylül 2009; 15:45:05 >
  • Adam kıza sinirlenmiş,çünkü kız adamı senin önünde küçük düşürmüş,"bu sefer ben ödeyeyim" diyerek.
  • Nezih bir yerdeki restoranda sevgililer ikişer adet ekmek arası balık yemişler...

Hangi nezih restoranmış bu?
  • bazi edepsiz arkadaslar insanlari kategorize etmeyi cok seviyor sanirsam ...... insanlari mesleklerine gore mi degerlendirmeliyiz yoksa insanliklarina gore mi ?

saygilarimla....
  • üstteki cevaba hayran kaldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: firtikk

Ben de garsonum..
    Herşeyden önce "fiyatlarımız böyle,pahalı geldiyse başka bir mekana gidin" gibilerinden konuşmaya hakkın yok..Bunun yerine;" Beyfendi yemek seçimi yaptığınız menü de fiyatlarımız da mevcuttu,ve siz sipariş verdiniz bu konuda benim yapacak birşeyim yok" diyebilirdin..

Ayrıca gelen bir misafir bana vurursa onu mekandan attırır üstüne de tazminat davası açarım..Kalkıp ona vurmaya hakkım yok..En azından işletmede yok,dışarda yakalarsam kemiklerini kırarım..

işte en mantıklı cevap

• quote:

Orijinalden alıntı: rds

quote:

Orijinalden alıntı: maloz11

ben de o zaman başka yere gidin beyfendi fiyatları bilmeden mi geldiniz dedim.

Bence yanlış bunu söylemen.

+ bu kısımda sizin için bir ayrıcalık yaptırabilirmiyim efendim diyerek hesabı patrona göürüp durumu anlatsaydın
    belkide adamı yakapaça dışarı atıp patrondan övgü almayı başarabilirdin hiç kurnaz değilsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

quote:

ben de o zaman başka yere gidin beyfendi fiyatları bilmeden mi geldiniz dedim.

Bence yanlış bunu söylemen.

Bencede, adamı alevlendiren bu cümle olsa gerek.Kesinlikle cevap vermemen gerekliydi.

33 lira için kavga çıkarıyosa ne diyim o günün akşamı kız uyurken geleceği hakkında elemanla ilgili derin düşüncelere dalmıştır

Üzüldüm dostum bu zamanda işsiz kalmak kötü ):
  • Bizim burda 1 TL tavuk ekmek + ayran var

10 kişi değil 33 kişi doyardı o paraya
  • Arkadaş extreme durumlarda ne yapacağını tam bilemediği için,Sorun olmuş, Yani orda sanki patronun çocuğuymuş gibi cevap vermiş herife, Burda o adamı kasaya, şefe falan yönlendirebilirdi...

İyi yönünden bakarsak, Buda kendisine bir tecrübe olmuş,

• Bende 4 yıldır hizmet sektöründe çalışıyorum. (Turist rehberiyim) İşimiz gereği müşterilerimizi her daim olabilecek en kaliteli restaurantlara götürmemiz gerekiyor.

Şimdi demişsinki, "Istanbul'un nezih semtlerinden birinde kaliteli bir restaurantta çalışıyordum."
    Bu cümleden sonra müşteriye "Başka yere gidin beyefendi!" diyemezsin; dememelisin! Hizmet sektörü "müşteri her zaman haklıdır" dusturunun hiç istisnasız kabul görmesi gereken belkide tek sektördür! Bu yüzden müşteriye karşılık vermek gibi bir lüksün yok. Baktın bağırıp çağırıyor, "Beyefendi hesabınız bu kadar tuttu, ödemeyi nasıl yapmak istersiniz?" diye tekrar söylersen susacaktır. Baktın susmuyor; o zaman müdürüne haber verirsin; o çözümler.

Adam da ciddi hanzoymuş, yumruk falan atmış! Ancak bu pozisyonda bile karşılık vermeyecektin! Hatta keşke vermeseydin! Güvenlik kameraları kaydıyla maddi-manevi tazminat alabileceğin gibi işindende olmazdın. Neyse, olan olmuş. Her şerde bir hayır muhakkak vardır. Geçmiş olsun.

• lokantanın adı ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: yse 4 ever

lokantanın adı ne

ne olcak öz urfalı kebapçıdır kesin gelen müşteri tipine baksana
  • quote:

Arkadaşlar 3 ay önce tanıdık vasıtasıyla girdiğim işten atıldım. Ama haklı yere değil. İstanbul'da nezih bir yerdeki lokantaya garson olarak girdim. İşler iyi gidiyordu, ne yazıkki bugüne kadar. Genç bir çift geldi menüye baktılar neyse söylediler yiyeceklerini, ben de getirmekle görevli olduğum için getirdim. Buraya kadar herşey normal. Neyse yemekler yendi falandı filandı sıra hesap ödemeye geldi. hesaplarını getirdim ama genç birden sinirlendi ve bu fiyat ne bu fiyata ben 10 kişilik yemek alırım başka yerden dedi ben de
    o zaman başka yere gidin beyfendi fiyatları bilmeden mi geldiniz dedim. Sonra biz tartışırken arkadaşın yanındaki ( kız arkadaşı ) tamam sinirlenme bu seferlik ben öderim dedi. Olay orda koptu eleman benim üstüme yürüdü bende nabıyorsunuz beyfendi derken bana yumruk salladı. Suratıma geldi yere düştüm ve o sinir ile kalkıp herife tekme tokat daldım o arada diğer çalışan arkadaşlar geldi aldılar herifi. Herif sizi mahkemeye vericem vs vs konuştu ve çekti gitti. Patronda beni yanına çağırdı ve işine son verildi haftaya gel kalan paranı al dedi. Şimdi size sorarım arkadaşlar lüks bir yerde hesapları bilmeden oraya gelen, cebinde parası var veya yok bilmiyorum sonra da durduk yere tartışan adamken ben neden işimden oldum. Burda kendimi haklı olarak patrona da anlattım ama anlamadı tam da taksitle 1-2 gerekli şey almışken rahatımı kurdum derken bu kötü oldu. İçimi döktüm saygılar.

Bu kelimeyi kullandıktan sonra müşterinin sinirlenmesi gayet normal. Hem müşteriden dayak yersin hem de işinden olursun... Patronun seni kovmakla doğru olanı yapmış. Hizmet sektörünün ne olduğunu bilmiyorsun çünkü...

Sen orada "bir saniye efendim, patronu çağırayım. onunla konuşun." diyerek aradan çekilseydin daha mantıklı olurdu.

Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kymelria -- 27 Eylül 2009; 18:23:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cronic

Delikanlı birisine benziyorsun. Peki lokantada otururken hesaba itiraz ettiğinde "o zaman başka yere gidin" diye bi cevap alsaydın manita da yanındayken, sen ne yapardın?

Ben fiyat 1 milyarda gelse öderim ama bilmediğim bir yere de gitmem zaten. Cebimde çok para yoksa parama uygun yere giderim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.089

FAKE'in biri açmış bir konu insanlarla eğleniyor işte!

Ayıp ya!

Sonra Nasrettin hoca demiş ya tutarsa...

Fake ne demek arkadaşım illa rütbe mi olması lazım konu açmak için Allah Allah! Belki de senden eskiyim forumda merak etme. Üyelik eski olunca adam olcak diye birşey de yok. muhaha adlı üyenin 3 mesajı var ama 2003 üyesi gibi birşeydi hatırladığıma göre. O konu açınca ona da fake desene!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustang

Rds kusura bakmada orada calısan bır ınsan..yok müdür yok patron falan bunlar hikaye işler...

Kimse kimseyi hesap fazla geldi diye yumruklayamaz..asıl müsteri bir saygısızlık gördüyse müdüre şikayet etmeli..

hayatınızda garsonluk yaptınızmı
    Bos yere martaval okumayın.

ben yaptım yaptım garsonluk işin içinden çıkamassam üstüme bildirirm o ilgilenir olur biter bu işin raconu budur
  • o söz söylenir mi ya.müşteri velinimettir.müşteri her zaman haklıdır.bunlar yazmıyo mu sizin müessesede.cık cık
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.