Şimdi Ara

İŞTEN ATILDIM! ( sinirli.gif ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
0
Favori
10.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz

quote:

Orijinalden alıntı: maloz11

quote:

Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz

Kovmak iyi yapmış seni. Garsonsan garsonluğunu bileceksin arkadaş! Müşteriye laf yetiştirmek senin görevin değil.

Kum torbasımıyız biz. Sabrın da bir sınırı var! Ama sen olsan eminim üste bi daha vur abi diyip üste yalakalık ederdin mesajına bakılırsa. Benim derdim iş değil hayatta gurur daha önemli benim için.

Fakirin gururu.
    Böyle işsiz kalırsın işte.

Ben garson olsaydım senin gibi bi müşteri gelecek boks torbası diye yumruklardım... Zaten insana bnzemiyosun insanın halinden anlamadığına göre.Nickindede olduğu gibi anladın?

• geçmiş olsun
  • O zaman başka yere gidin beyfendi demiycektin adama
    sonuçta müşteri o çoğu müşteri laf olsun diye böyle şeyler söyler.
    sizin müessesede fiyatlarda çok abartı ise normaldir tepkisi bir yönden ama sana söylemesi saçma
    ama sen hatalısın baştan helede yanında kadın olan bir adama başka yere gitseydiniz beyfendi denmez
    adam yumruk atmakla haklı kardeş kusura bakma
    nezih bir yerin garsonunda başka yere gitseydiniz o zaman demenin lüksü olamaz ki
    varoşlarda bile demez çoğu kimse
    çünki sonuçta müşteridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Sambora -- 1 Ekim 2009; 9:41:44 >
  • Şerefsize bak kızı yemek yemeye götürmüşsün cebinde 33 lira ödeyecek paran yok. Kesin yok ki kavga çıkarmaya çalışıyor.

Senin karşılık vermen doğru olabilir ama işyeri kuralları ve etik olarak yanlış. Senin yerinde olsam adam lokantadan çıktıktan sonra gider döverdim. Orada kavga çıkması diğer müşterileri rahatsız eder.
  • Hatalısın kabul et..

Müşteri de hatalı..

Sana tepki verdiğinde bir saniye sizi yetkiliyle görüştüreyim deyip işin içinden sıyrılman gerekirdi..Sana ne kimin nereye gideceğinden?Ukalalık yapmaya gerek yok..

Hadi şimdi iş ara..Hoş ders almadıysan farklı bir sonuç olmayacaktır yeni yerde..

Neyse..
  • bence sende ayıp etmişşin

bana yuksek fiyat gelse sok olsam bende sikayet ederdim. kendimi onun yerine koydum.
    senin yerinde olsam fiyatın uzerini çizer indirim yapardım.

bana bir keresinde fiyat geldi. şok oldum. verdim tekrar yuzde 20 indirmişler.
  • dostum kusura bakma ama suçu ben sende buluyorum 3 ayda çalışmışsın demekki bir küçük olayda patronun seni işden atmaması için gözüne girememişsin işden atılan insanlar nasıl atılır biliyomusun işyerinde devamlı tartışan pot kıran yalnış yapan ve diğer elemanlar tarafından sevilmeyen insanlar atılır bana kalırsa patron küçü bir olayı sabırsızlıkla beklemiş ve bu fırsatıda sen ayağına getirmişsin eğer patronun gözüne girseydin bir hatır bıraksaydın seni garsonlukdan alıp başka bir yere verebilirdi ayrıca bir müşteriye başka yere gidin hayatta denilmez beyfendi lütfen sorun çıkarmayın fiyatları ben belirlemiyom ne yazıkki gibi laflar söleyerek ortamı yumuşatmaya çalışacaktın o insanda mecbur müdürü çağırıp ona hesabı soracaktı ve sorumluluğu sen üstünden alacaktın en doğrusuda budur garsonların nezih bir ortamda ukakalıkları hiç hoş değildir. ama ben oranın nezih bir ortam olduğu konusundada şüpheliyim. bende garsonluk yapmışımdır sıkıcı bir işdir biraz yalakalık gerekiyor ama bu işini doğru yapmayacağın anlamınada gelmiyor

• yumruk yedikten sonra tutup kolundan dışarı atsaydın. bebelik onda kalırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakir_çocuk

müşteri ve mekana göre değişir ben parkta çalışdım park köyde ama büyük hep dolu olur neyse bi grup apaçi laf atmış neyse kişilik olarak sevmediğim bi tanıdık vardı büfede duruyodu parkı kuzen işletiyo zaten neyse bunlar kuzen 1-2 kişi daha gitti kim vurdu hatırlamıyom masaya yumruk attı bizimkiler masa kırıldı filan ama kötümü oldu hayır müşterinin güveni attı bana diyolardı pahalı filan ben diyodum buraya park kurmuşuz filan pahalıysa içmez yemez arkadaş zaten günlük net kazanç 1milyarı geçiyodu zaten biz topluluk olarak duruyoruz garsonlarla kardeşiz zaten hep görüştüğümüz adamlar çok samimiyiz yani bu sene de oyuncak sattık aynı yerde tabi parkda duruyodu pahalıysa almaz arkadaş bitti
    parkda biri içki içmiş bizimde cenaze haberi vardı o saatlerde bizimkiler atmış parkdan çocuk diyomuş beni dövün yarın keleşle geliym filan diyomuşda bizimkiler bi gitte demiş neyle gelirse gelsin

<Bu mesaj DH Ultra Mega Sonic Premium Gold xxx Admin Edition Sıkıyosa Daha iyisi Çıksın Onuda Alırız v2.0 ile atılmıştır>

Yaşının 8 olduğunu düşünüyorum

• Haksızsın her yumruk sallayana bölyemi yapılır.git davaya ver 1 hakaretten bile 6 ay hapis atılır normalde.dava açıcak paran varsa tabiama her türlü o adamı bi ara sokak arasında dal.adam da hatalı ben yediremezdim kendime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lev@ -- 1 Ekim 2009; 10:50:40 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.