Şimdi Ara

İŞTEN ATILDIM! ( sinirli.gif )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
231
Cevap
0
Favori
10.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3 ay önce tanıdık vasıtasıyla girdiğim işten atıldım. Ama haklı yere değil. İstanbul'da nezih bir yerdeki lokantaya garson olarak girdim. İşler iyi gidiyordu, ne yazıkki bugüne kadar. Genç bir çift geldi menüye baktılar neyse söylediler yiyeceklerini, ben de getirmekle görevli olduğum için getirdim. Buraya kadar herşey normal. Neyse yemekler yendi falandı filandı sıra hesap ödemeye geldi. hesaplarını getirdim ama genç birden sinirlendi ve bu fiyat ne bu fiyata ben 10 kişilik yemek alırım başka yerden dedi ben de o zaman başka yere gidin beyfendi fiyatları bilmeden mi geldiniz dedim. Sonra biz tartışırken arkadaşın yanındaki ( kız arkadaşı ) tamam sinirlenme bu seferlik ben öderim dedi. Olay orda koptu eleman benim üstüme yürüdü bende nabıyorsunuz beyfendi derken bana yumruk salladı. Suratıma geldi yere düştüm ve o sinir ile kalkıp herife tekme tokat daldım o arada diğer çalışan arkadaşlar geldi aldılar herifi. Herif sizi mahkemeye vericem vs vs konuştu ve çekti gitti. Patronda beni yanına çağırdı ve işine son verildi haftaya gel kalan paranı al dedi. Şimdi size sorarım arkadaşlar lüks bir yerde hesapları bilmeden oraya gelen, cebinde parası var veya yok bilmiyorum sonra da durduk yere tartışan adamken ben neden işimden oldum. Burda kendimi haklı olarak patrona da anlattım ama anlamadı tam da taksitle 1-2 gerekli şey almışken rahatımı kurdum derken bu kötü oldu. İçimi döktüm saygılar.

• geçmiş olsun birader hayırlısı olsun Allah sana hayırlı güzel bi iş nasip etsin

takma kafana var öle lavuklar
  • sana yumruk sallayınca karşılık vermek zorunda mısın? ona vursan nolucak başın göğe mi erecek yani haketmemişsin ama sende az değilsin
  • arkadaşım çok kötü olmuş o müşterinin nese boşver ban istemiom çok üzüldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: egomanyak.

sana yumruk sallayınca karşılık vermek zorunda mısın? ona vursan nolucak başın göğe mi erecek yani haketmemişsin ama sende az değilsin

Başım göğe ermiyecek fakat neden durduk yere bana yumruk atıyor ki? Karşılık vermesem üste çıkar daha da abartabilirdi böyle dersini aldı ama beni de işimden etti. Kız arkadaşı olmasa orda ona yapacağımı bilirdim de dua etsin yanında bayan var diye alttan aldım o üzülmesin diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maloz11 -- 27 Eylül 2009; 3:12:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinuhe.s

geçmiş olsun birader hayırlısı olsun Allah sana hayırlı güzel bi iş nasip etsin

takma kafana var öle lavuklar
    Geçmiş olsun üzüldüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maloz11

quote:

sana yumruk sallayınca karşılık vermek zorunda mısın? ona vursan nolucak başın göğe mi erecek yani haketmemişsin ama sende az değilsin

Başım göğe ermiyecek fakat neden durduk yere bana yumruk atıyor ki? Karşılık vermesem üste çıkar daha da abartabilirdi böyle dersini aldı ama beni de işimden etti. Kız arkadaşı olmasa orda ona yapacağımı bilirdim de dua etsin yanında bayan var diye alttan aldım o üzülmesin diye.

Alıntıları Göster
    Allah yardım eder. takma kafana geçmiş olsun bu arada

edit : İnşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxitcL -- 27 Eylül 2009; 3:16:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş Yerinde Küfür Yedim
    3 ay önce açıldı
    Kıza rezil olduğum o an
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Dostum sen kendini ezdirmemişsin ona bak.Sen o adama tekme tokat dalmasan adam kendini bişey sanacaktı.Ve hayatın boyunca keşke güzel bi dövseydim diyecektin.Tamam iş bulmak kolay değil ama telafi edilebilir bişe.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    kardeş sonuna kadar haklı buluyorum seni ona dalmanda gayet normal senin durumunda olsaydım işten atılmak pahasına olursaydı bile adamın kafasına basardım altta kalmazdım takma kafana bence

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Takma kardeş..Hayırlısı buymuş..bu zamanlarda geçer..bundan daha iyi bir iş bulacağından eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxitcL

Allah yardım eder. takma kafana geçmiş olsun bu arada

edit : İnşallah

Alıntıları Göster
    Sağolun arkadaşlar hiçbirşeye yanmam işe aldırtan tanıdığa çok ayıp oldu Neden hep böyle şeyler beni bulur anlamadım gitti!

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6CB3B4454

Öfkeyle kalkan zararla oturur deyişi boşuna değilmiş demek. İş hayatı böyle maalesef, işveren değilsen karşındakinin aptallığını veya cahilliğini örteceksin, çünkü ona ne kadar aptal ve cahil olduğunu hatırlatırsan sen de kötü olursun. Duygu ve mantık arasında kalmışsın ama mantığı seçmek yerine duyguya kapılmışsın. Ama keşke karşılık vermeseydin de o dangalak herif yaptığı ayıpla kalsaydı. Neyse hayırlısı başka nezih bir yerde iş bulursun. Geçmiş olsun ve ellerine sağlık bu arada.

Edit: Tazminatınızı unutmayın, diretin, söke söke alın, hakkınızı arayın tabi sigortalıysanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 27 Eylül 2009; 3:22:27 >

• quote:

Sağolun arkadaşlar hiçbirşeye yanmam işe aldırtan tanıdığa çok ayıp oldu Neden hep böyle şeyler beni bulur anlamadım gitti!

İş yerinde güvenlik kamerası yok muydu? nezih yerlerde genelde olur ama.Orda direk siz haklısınız. Siz adamı ve iş yerini mahkemeye verin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Öfkeyle kalkan zararla oturur deyişi boşuna değilmiş demek. İş hayatı böyle maalesef, işveren değilsen karşındakinin aptallığını veya cahilliğini örteceksin, çünkü ona ne kadar aptal ve cahil olduğunu hatırlatırsan sen de kötü olursun. Duygu ve mantık arasında kalmışsın ama mantığı seçmek yerine duyguya kapılmışsın. Ama keşke karşılık vermeseydin de o dangalak herif yaptığı ayıpla kalsaydı. Neyse hayırlısı başka nezih bir yerde iş bulursun. Geçmiş olsun ve ellerine sağlık bu arada.

Edit: Tazminatınızı unutmayın, diretin, söke söke alın, hakkınızı arayın tabi sigortalıysanız.

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun
    o durumda bende aynısını yapardım heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: vwag

quote:

İş yerinde güvenlik kamerası yok muydu? nezih yerlerde genelde olur ama.Orda direk siz haklısınız. Siz adamı ve iş yerini mahkemeye verin bence.

Malesef güvenlik sistemi bir tek kasanın bulunduğu yere konulmuş durumda patron öyle istemiş. Mahkemeye vermeye kalksam bir sürü masraf şuan bunları kaldırcak gücüm yok patrona diğer arkadaşlarda anlattı durumu fakat anlamıyor neyse kendi bilir. Etme bulma dünyası adam işçisini savunmak yerine işten çıkartıyor böyle bir zamanda yaşıyoruz malesef.

• quote:

ben de o zaman başka yere gidin beyfendi fiyatları bilmeden mi geldiniz dedim.

Bence yanlış bunu söylemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MeMeNto_

geçmiş olsun
    o durumda bende aynısını yapardım heralde

Alıntıları Göster
    Hata yapmışsın bence adam sorun çıkarınca sen hemen müdürü ya da şefini çağırman gerekiyordu bununda bir sistemi var sende adama bilmiyormusun buranın ne kadar pahalı olduğunu falan söylemen hoş değil ve sana saldırınca sen keşke dövmek yerine sadece itip kendinden uzaklaştırsaydın haklı olsak bile bazen istediklerimiz olmuyor bu hayatta

• quote:

Orijinalden alıntı: rds

quote:

yedikleri neydi hesap ne kadar geldi
    hele de bakalım eğer anlattığın fake değilse
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vwag

quote:

Malesef güvenlik sistemi bir tek kasanın bulunduğu yere konulmuş durumda patron öyle istemiş. Mahkemeye vermeye kalksam bir sürü masraf şuan bunları kaldırcak gücüm yok patrona diğer arkadaşlarda anlattı durumu fakat anlamıyor neyse kendi bilir. Etme bulma dünyası adam işçisini savunmak yerine işten çıkartıyor böyle bir zamanda yaşıyoruz malesef.

Alıntıları Göster
    biranlık öfke tabi. şimdiki aklın olsa %90 karşılık vermezdin eminim. ama o an durum bunu gerektirmiş ki, çoğumuz da aynı şeyi yapardık.

• quote:

Orijinalden alıntı: rds

quote:

Adam bu fiyata 10 kişilik yemek söylenir normal bir yerde dedi. Ben de o zaman başka yere gidin dedim. Fazla olmasa da lüks bir yerde her ne olursa olsun yiyecek,içecek,cafe tarzı yerlerde fiyatlar normale göre fazladır ve oraya gelen kişi bunu bilmiyorsa sorun ondadır bence.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.