Şimdi Ara

İŞTEN ATILDIM! ( sinirli.gif ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
0
Favori
10.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • la kızın yanında ağzını burnunu hoşaf edeydin bari valla yaa sandalyeyi masayı kafasında kıraydın olum çok sinirlendim ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirpinti

quote:

Orijinalden alıntı: st3in

quote:

Orijinalden alıntı: maloz11

quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar2442

yedikleri neydi hesap ne kadar geldi
    hele de bakalım eğer anlattığın fake değilse

Yedikleri şey(ler)

EKMEK ARASI ( balık ) 5 lira. x 4 ( 2 şer tane. = 20Lira
    MEVSİM SALATASI ( 1 kişilik ) 3 lira x 2 = 6 lira
    Kola = 2.5 lira x 2 = 5 lira.
    Su = 1 Lira x 2 = 2 lira.
    Toplam hesap 33 lira. Bu konuyu açmasam kim bilirdi bunu yaşadığımı veya böyle birşey olduğunu yada şöyle diyim konuyu açtım bana ne güzel kovuldun yada bizi güldürdün falan mı diyorlar?

adam kız arkadasını yemege cıkartıyor ve gelen 33 lira lık hesap için olay cıkartıyor. bende anlatmalarına gore 150 - 200 civar ı bişey tuttu sandım.

33 tl ye 10 kişi anca ekmek arası ekmek yerler hala yarılıyorum gece gece. o kadar çulsuzsan kız arkadaş senin neyine be maraba

Yahu o değil balığı kendisi tutuyor galiba ekmekleri de kendileri yapıyorlar. Kolalar bimdem Le-kola sularda çeşmeden tamam o zaman laf yok.

@GökaLp. Bana sorcak olursan bende öyle bi harekette bulunmam da adamda para mı yoktu ne sorununu anlayamadım zaten bütün gereksizler bizi bulur. İstanbul gibi biryerde adamlar kişi başı bırak 10-20yi 100-200 lira ödüyorlar ki bu kadar fiyata kızla anca sinemaya vs gidilir herif o kadar laf etti beni de işimden etti. Gurursuzmuş anlaşılan o kızın yerinde olsam orda direk ayrılırdım ondan.

• Geçmiş olsun. Senin yerinde ben olsam bende aynısını yapardım. Yaptığına pişman olma. Patronunla tekrar konuşup, sorunu halledebilirsin.

Müşteride hasar var mı bari ?
  • Rds kusura bakmada orada calısan bır ınsan..yok müdür yok patron falan bunlar hikaye işler...

Kimse kimseyi hesap fazla geldi diye yumruklayamaz..asıl müsteri bir saygısızlık gördüyse müdüre şikayet etmeli..

hayatınızda garsonluk yaptınızmı
    Bos yere martaval okumayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

O adam müşteri, istediğini söyler. Cevap vermek sana düşmez. Müdürü, patronu her kimse en yetkili kişi nazikçe onu çağıracağını söylersin ki zaten ondan sonra vatandaş bence yumuşar. Zaten işletmenin fiyatları bellidir ve o adamda onu ödeyecektir.

Ama sen işletmeyi koruma görevi üstlenmişsin ki bu senin konumundaki biri için yanlış. İşletme babanındır istediğin gibi laf söylersin. Ama senin görevin o değil. Müdürün yapacak o açıklamayı. Sen öyle söylersen adamın davranışıda normaldir.

Bir mekana gidip yemek yeyip sonrasında ise "bu nasıl fiyat böyle kardeşim" deyip ardından gayet normal bir cevap veren garsona yumruk atan biri insanlık vasıflarından ırak biridir. Böyle birine hak mı veriyorsunuz? (Sen öyle söylersen adamın davranışıda normaldir.)

• quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Geçmiş olsun. Senin yerinde ben olsam bende aynısını yapardım. Yaptığına pişman olma. Patronunla tekrar konuşup, sorunu halledebilirsin.

Müşteride hasar var mı bari ?

Galiba çıkışta pansuman falan kesin birşey yaptırmıştır Çok sinirlendim çünkü adamın kız arkadaşı var diye birşey yapmak istemedim ama bana vurunca alttan almakta orda yakışmaz diye direk daldım. Diğer çalışanlara ve kız arkadaşına dua etsin yoksa koma + hastane masrafları da eklencekti hesabına

• quote:

Orijinalden alıntı: mustang

Rds kusura bakmada orada calısan bır ınsan..yok müdür yok patron falan bunlar hikaye işler...

Kimse kimseyi hesap fazla geldi diye yumruklayamaz..asıl müsteri bir saygısızlık gördüyse müdüre şikayet etmeli..

Bende bunu söylemeye çalışıyorum, yumruklayamaz. Belki başka laflarda geçti arada. Nereden bilicez. Yumruk atan adamada söz hakkı düşüyor burada.
  • @Historia Calamitatum Teşekkürler ediyorum ben üstümü çağırmadım diye vurma gibi bir hakkı yok çünkü.

@mustang Dediğiniz gibi garsonluk yapınca başka bir dünyadan olmuyoruz biz de sonuçta insanız sabrımız var adamın olayı resmen aşırılığa kaçmaktır kendimi de haklı buluyorum bana katılanlara da katılmayanlara da saygı duyarım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustang

Rds kusura bakmada orada calısan bır ınsan..yok müdür yok patron falan bunlar hikaye işler...

Bende bunu söylemeye çalışıyorum, yumruklayamaz. Belki başka laflarda geçti arada. Nereden bilicez. Yumruk atan adamada söz hakkı düşüyor burada.

Hadi çağıralım :P
  • iyi yapmışsın ama ben olsam böyle yapardım ben fiyat farkını cebimden verirdim
    sonra dışarı çıkarken sandalyeyi kafasında dekor yapardım kızın yanında ona bir ders olurdu

hem işten atılmazdın hemde öcünü alırdın
  • Rds .. Bizde arkadaşa itimat ediyoruz..zoruna gitmiş konu açmış sonu itibariyle...mevcut diyalogda garson arkadaş haklı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Historia Calamitatum

Bir mekana gidip yemek yeyip sonrasında ise "bu nasıl fiyat böyle kardeşim" deyip ardından gayet normal bir cevap veren garsona yumruk atan biri insanlık vasıflarından ırak biridir. Böyle birine hak mı veriyorsunuz? (Sen öyle söylersen adamın davranışıda normaldir.)

Şu olayda ben kimseye hak vermiyorum. Anlatılana göre bence bazı davranışlar yanlış. Her iki tarafıda dinlemek lazım, hatta olaya şahit olmak lazım.

Gördüklerinin yarısına, duyduklarının tamamına inanma demişler.
  • Çok ilginç şeyler oluyor.
  • quote:

quote:

Şu olayda ben kimseye hak vermiyorum. Anlatılana göre bence bazı davranışlar yanlış. Her iki tarafıda dinlemek lazım, hatta olaya şahit olmak lazım.

İnan olayı sana göstermek için bir daha o adamı bulsunlar iş miş bahane öldürürüm onu demircibu arkadaş ta gelir sandalyeyi indirir kafasına ben masayı falan adama oturma grubu yemek grubu ve bilimum şeyler döşeriz

@demircibu O anda aklıma gelmedi ne olduğunu anlıyamadan olaylar gelişti yoksa akşam haberlerinde beni izlerdiniz

• quote:

quote:

birgün 2 kişi tartışmaya başlamış birtürlü anlaşamamışlar. demişler gidelim nasreddin hocaya soralım o bilir. varmışlar hocanın yanına biri başlamış olayı anlatmaya hoca demiş haklısın... öbürü demiş yahu hoca daha beni dinlemeden onu haklı çıkardın hoca demiş sende haklısın... uzaktan biri olayı izliyomuş yahu demiş ne yaptın ikisinide haklı çıkardın hoca adama bakmış valla demiş sende haklısın

garson açıkara haklı işte neyin tartışması bu

• Mesela şimdi bir arkadaşımız gelse, geçenlerde bir restoranda garsonu dövdüm işte bana şunu dedi ben böyle yaptım o sırada garson bana küfür etti bende bunun üzerine onu yumrukladım filan dese nabıcaz.

Atmasyon yaptım. :)
  • quote:

Mesela şimdi bir arkadaşımız gelse, geçenlerde bir restoranda garsonu dövdüm işte bana şunu dedi ben böyle yaptım o sırada garson bana küfür etti bende bunun üzerine onu yumrukladım filan dese nabıcaz.

olayın iç yüzünü anlat hele gardaş deriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: novalgine_plus

quote:

quote:

birgün 2 kişi tartışmaya başlamış birtürlü anlaşamamışlar. demişler gidelim nasreddin hocaya soralım o bilir. varmışlar hocanın yanına biri başlamış olayı anlatmaya hoca demiş haklısın... öbürü demiş yahu hoca daha beni dinlemeden onu haklı çıkardın hoca demiş sende haklısın... uzaktan biri olayı izliyomuş yahu demiş ne yaptın ikisinide haklı çıkardın hoca adama bakmış valla demiş sende haklısın

garson açıkara haklı işte neyin tartışması bu

sende haklısın kardeşş

• quote:

Mesela şimdi bir arkadaşımız gelse, geçenlerde bir restoranda garsonu dövdüm işte bana şunu dedi ben böyle yaptım o sırada garson bana küfür etti bende bunun üzerine onu yumrukladım filan dese nabıcaz.

Galiba adminlerden biriydi bu kavga ettiğim kişi bu kadar çok savunuyorsunuz yahu Ayrıca olay anlatıldığı gibidir eksiksiz fazlasız katkısızdır

• Konuyu "şüpheli olaylar" bölümüne taşıyalım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.