Şimdi Ara

İşten Çıkamıyorum Beyler Gelin İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstifa ediyorum işyerim gitmeme izin vermiyor , istifa yazıyorum almıyorlar.Üniversite mezunuyum(2 yıllık)1400 lira için tonla mobbing yapılan,işini düzgün yapmayanları yapanlara trip attığı bir aile şirketindeyim.Bu ayın 20'si maaş günü sabah gelmeyip ararlarsa gelmeyeceğimi söyleyeceğim.15 bin kadar birikmiş param var.İş bulabilir miyim?

• Bende zor ayrilmistim, zam yapalim onu yapalim bunu yapalim 2 hafta ugrastirdilar
  • Böyle bir hakları yok. gerektiği şekilde istifanı verirsin. sonra ihbar süresini doldurur ayrılırsın. öbür türlü rehin almaya girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Böyle bir hakları yok. gerektiği şekilde istifanı verirsin. sonra ihbar süresini doldurur ayrılırsın. öbür türlü rehin almaya girer.

olmadığını biliyorum ama almıyorlar işte şimdi noterden ihtar çeksem kesin kavga çıkıcak ne yapcam
  • İstifa ediyorsan hiç bir hak talep edemiyor olduğunu bilmen lazım. Bunların bilincindeysen yaz istifanı bir adet te fotokoğisini çek kendine. Ver insan kaynaklarına gitsin. Ayrıca 3 gün habersiz işe gelmezsen zaten kovulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: laborant35

İstifa ediyorsan hiç bir hak talep edemiyor olduğunu bilmen lazım. Bunların bilincindeysen yaz istifanı bir adet te fotokoğisini çek kendine. Ver insan kaynaklarına gitsin. Ayrıca 3 gün habersiz işe gelmezsen zaten kovulursun

hocam insan kaynakları falan yok aile şirketi sabah babası öğlen oğlu geliyor mağazaya , benim zaten beklentim falan yok.Yukarda yazdım zaten almıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-11B71D1D1 -- 18 Ocak 2018; 10:4:48 >
  • Güzel kardeşim ;

İşe girmeden borç kağıdımı imzalattılar sana

Bırak gitme işe. Ha istifa etmişsin ha gitmemişsin. Bu kadar basit.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • paranı aldiysan gitme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyankar97

paranı aldiysan gitme

20 sinde
  • quote:

Güzel kardeşim ;

İşe girmeden borç kağıdımı imzalattılar sana

Bırak gitme işe. Ha istifa etmişsin ha gitmemişsin. Bu kadar basit.

yok ta aile şirketi geçen biri çıktı kavga ederek dışarı attılar sanırsın rus mafyası böyle mazlumu getirin bana aynen yaşanıyor şaka yapmıyorum.Çıkan elemanın evine falan gittiler.Benim de eve gelirler diye korkuyorum.Kaç kere istifa girişiminde bulunduysam ne çıkarıyorlar ne çıkmaya izin veriyorlar.
  • O zaman verdiğiniz para yetmiyor. Daha yüksek maaşlı bir iş buldum (bulacağım) deyip de gidebilirsin.
  • Bu ne oğlum. Çıkan adamla niye kavga ediyo bu deliler

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga al paranı 20 sinde çıkmak iste baktın kabul etmiyorlar 1-2 gün daha git işe sonra gitme. Kapıya mapıya gelirlerse de ara polisi " kapımda tanımadığım kişiler var kapımı zorluyorlar hayatım tehlikede " falan de. Polise de dayılanacak halleri yok ya.
  • quote:

O zaman verdiğiniz para yetmiyor. Daha yüksek maaşlı bir iş buldum (bulacağım) deyip de gidebilirsin.

hocam sorun para değil sorun bulunduğum ortam ve bu ortamdaki negatif kişiler yazıcıyı şak diye vuran,çok afedersin şeyini kaldırıp ofisine kapısına bakmayan adam var.Öyle desem maaş yükseltmeyi teklif edecekler.Zaten para için çalışılacak yer değil kendi işimi yaptığım için burda duruyorum ama şişe oldu taştı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Bu ne oğlum. Çıkan adamla niye kavga ediyo bu deliler

adam çıkmadı ki kaçtı çünkü kimseye çıkış vermiyorlar buradan çıkış yok ancak kaçarsan çıkabiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: İTÜinş

Aga al paranı 20 sinde çıkmak iste baktın kabul etmiyorlar 1-2 gün daha git işe sonra gitme. Kapıya mapıya gelirlerse de ara polisi " kapımda tanımadığım kişiler var kapımı zorluyorlar hayatım tehlikede " falan de. Polise de dayılanacak halleri yok ya.

etmiyorlar çok denedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut1221

• 2 gun daha dayan

• Git savcılığa. İşten çıkışım kabul edilmiyor, zorla çalıştırılmaya devam ediliyorum. tehdit ediliyorum.

diyerek suç duyurusunda bulun. Kapılarına bir kez polis dayandı mı çıkışını öyle güzel verirler ki sen bile anlayamazsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.