bu poker sayfasından nasıl kurtulurum gelmesini nasıl engellerim girdiğim sayfaların çoğunda var ve yapışıp duruyor flasget progamında bile var acil yardım?
Arkadaşlar sapla samanı gene hemen karıştırmışsınız....
Sisteme spyware bulaşmış olabilir, ancak freeware yazılımların bir çoğunda zaten bu add ler var. Flashget bunlardan birtanesi.
Zaten Microsoft Anti Spy ile taradığınız zaman Radlight, Flashget gibi programları "ajan" program sınıfına sokuyor.
Flashget için "help\remove banner" i tıkla, Ya programı satın alırsın, yada sen bilirsin....
eğer flashget kullanıyorsan o programın banner'ını mutlaka kaldırman lazım. conewar'ın dediği ya alacan yada kıracan. istersen sana programı kırman için bi adres verebilirim. ama şunu bilki bannerı o şekilde kaldırdıktan sonra bi şekilde o banner tekrar aktif hale geçiyor. ben kırdım ama şimdi gene çıkıyor. ya bu deveyi güdecen yada bu deveyi silecen.
quote:
Orjinalden alıntı: mocobain
eğer flashget kullanıyorsan o programın banner'ını mutlaka kaldırman lazım. conewar'ın dediği ya alacan yada kıracan. istersen sana programı kırman için bi adres verebilirim. ama şunu bilki bannerı o şekilde kaldırdıktan sonra bi şekilde o banner tekrar aktif hale geçiyor. ben kırdım ama şimdi gene çıkıyor. ya bu deveyi güdecen yada bu deveyi silecen.
Banner geri gelmiyor....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme