Şimdi Ara

istenmeyen pencere için acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu poker sayfasından nasıl kurtulurum gelmesini nasıl engellerim girdiğim sayfaların çoğunda var ve yapışıp duruyor flasget progamında bile var acil yardım?

• spy yazılımlar almışsınız...ad-aware se,microsoft antispy,spyboot gibi programları kurup güncelleyip silmeyi deneyebilirsiniz..

ayrıca (XP kullanıyorsanız) sp-2 de spy lar açısından bayağı faydalı...
  • kurtul o spy dan başka çaren yok anispyware güzel yapıyo işini
  • Güvenli kipte taratmazsan büyük ihtimalle çözümün geçici olur.

• Explorer/araçlar/internet Seçenekleri/gizlilik/Açılır pencereler engelle İŞARETLEMEYİ denedinmi....
  • SPYWARE DOCTOR U DENE
  • system mechanic ile de rgistryi temizle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem İçin Yardım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar sapla samanı gene hemen karıştırmışsınız....

Sisteme spyware bulaşmış olabilir, ancak freeware yazılımların bir çoğunda zaten bu add ler var. Flashget bunlardan birtanesi.

Zaten Microsoft Anti Spy ile taradığınız zaman Radlight, Flashget gibi programları "ajan" program sınıfına sokuyor.

Flashget için "help\remove banner" i tıkla, Ya programı satın alırsın, yada sen bilirsin....
  • eğer flashget kullanıyorsan o programın banner'ını mutlaka kaldırman lazım. conewar'ın dediği ya alacan yada kıracan. istersen sana programı kırman için bi adres verebilirim. ama şunu bilki bannerı o şekilde kaldırdıktan sonra bi şekilde o banner tekrar aktif hale geçiyor. ben kırdım ama şimdi gene çıkıyor. ya bu deveyi güdecen yada bu deveyi silecen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mocobain

eğer flashget kullanıyorsan o programın banner'ını mutlaka kaldırman lazım. conewar'ın dediği ya alacan yada kıracan. istersen sana programı kırman için bi adres verebilirim. ama şunu bilki bannerı o şekilde kaldırdıktan sonra bi şekilde o banner tekrar aktif hale geçiyor. ben kırdım ama şimdi gene çıkıyor. ya bu deveyi güdecen yada bu deveyi silecen.

Banner geri gelmiyor....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.