Bildirim
İSTEYENE YURTDIŞINDAN ÇOK UYGUN FİYATA ÜRÜNLER
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
nikon d7000 body için bir fiyat alabilirmiyim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 27 Ekim 2012; 22:25:04 > -
O urun gumruge takilir. Hayatta gecemez. Ancak aksesuarları olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
60D ? -
Yook :/ Telefon bilgisayar makineler gumrukten gecmiyor. Ama her turlu filtre kapak batarya falan olabilir.
Canon uyumlu sigma 17-70 os lusu ne kadar?
Lensin kendisi mi yoksa kapagi filtresi falan mi?
Lensin kendisi..
Yook . 400 dolar yurtdisinda ama gumruge takiliyorb. Gonul ister ki shelby alayim 30.000 dolara. Ama aksesuari olur
Anladim tesekkur ederim :) ilerleyen zamanlarda tekrar gorusebiliriz o halde
Insallah. Bizde de Canon 5D mark 2 var begeniyorum yani. Lazim olursa mesaj atarsin kardesim
canonun lenslerini getirebiliyor musun ? yoksa sadece kapaktı filtreydi parasoley falan mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: OknGnydn
İsteyen arkadaşlarıma yurtdışından Fotoğraf Makine aksesuarları getirebilirim . Kargoyu'da kendim öderim . İsteyen arkadaşlar konuya cevap olarak istedikleri aksesuarları yazabilirler . Bende fiyat öneririm uygun görürse onaylar . Bayramınız kutlu olsun :)
Lowepro CompuTrekker AW fiyat alabilir miyim?
PM... -
Yasal gümrük sınırları içerisinde mal getirecekseniz bunu herkes yapabilir ki?Yani sizin teklifinizin hiçbir cazibesi yok?Sene içerisinde 100 USD ye kadar 5 kere herkes gümrüksüz ürün getirebilir? -
dısardan bi lens alsak kutudan cıkarıp makineye taksak geçirsek problem olur mu ki :D sahsen lenslerde bi garantilik durum hiç basıma gelmedi orda 1 2 gün inceleyip tam olarak düzgün calıstıgından ve hasarının olmadıgından emin olduktan sonra kutusunu faturasını at çöpe tak makineye lensi geçir türkiyeye. olurmu böyle bişey -
Kendi yanınızda getirirseniz bir sorun olmaz, geçen gün bir arkadaşıma Nikon D600, Nikon 50 mm f:1.8 lens getirttim Amerika' dan, makina ve lens sıfır kutularındaydı, kabin bavulunda sorunsuz şekilde getirdi. -
Nikon 50mm f/1.8 AF-D icin fiyat alabilirmiyim?
istanbuldayım (kargo icin)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X