Şimdi Ara

İSTEYENE YURTDIŞINDAN ÇOK UYGUN FİYATA ÜRÜNLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İsteyen arkadaşlarıma yurtdışından Fotoğraf Makine aksesuarları getirebilirim . Kargoyu'da kendim öderim . İsteyen arkadaşlar konuya cevap olarak istedikleri aksesuarları yazabilirler . Bende fiyat öneririm uygun görürse onaylar . Bayramınız kutlu olsun :)

• nikon d7000 body için bir fiyat alabilirmiyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 27 Ekim 2012; 22:25:04 >
  • O urun gumruge takilir. Hayatta gecemez. Ancak aksesuarları olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60D ?
  • Yook :/ Telefon bilgisayar makineler gumrukten gecmiyor. Ama her turlu filtre kapak batarya falan olabilir.

• Canon uyumlu sigma 17-70 os lusu ne kadar?

• Lensin kendisi mi yoksa kapagi filtresi falan mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lensin kendisi..

• Yook . 400 dolar yurtdisinda ama gumruge takiliyorb. Gonul ister ki shelby alayim 30.000 dolara. Ama aksesuari olur

• Anladim tesekkur ederim :) ilerleyen zamanlarda tekrar gorusebiliriz o halde

• Insallah. Bizde de Canon 5D mark 2 var begeniyorum yani. Lazim olursa mesaj atarsin kardesim

• canonun lenslerini getirebiliyor musun ? yoksa sadece kapaktı filtreydi parasoley falan mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OknGnydn

İsteyen arkadaşlarıma yurtdışından Fotoğraf Makine aksesuarları getirebilirim . Kargoyu'da kendim öderim . İsteyen arkadaşlar konuya cevap olarak istedikleri aksesuarları yazabilirler . Bende fiyat öneririm uygun görürse onaylar . Bayramınız kutlu olsun :)

Lowepro CompuTrekker AW fiyat alabilir miyim?

• PM...
  • Yasal gümrük sınırları içerisinde mal getirecekseniz bunu herkes yapabilir ki?Yani sizin teklifinizin hiçbir cazibesi yok?Sene içerisinde 100 USD ye kadar 5 kere herkes gümrüksüz ürün getirebilir?
  • dısardan bi lens alsak kutudan cıkarıp makineye taksak geçirsek problem olur mu ki :D sahsen lenslerde bi garantilik durum hiç basıma gelmedi orda 1 2 gün inceleyip tam olarak düzgün calıstıgından ve hasarının olmadıgından emin olduktan sonra kutusunu faturasını at çöpe tak makineye lensi geçir türkiyeye. olurmu böyle bişey
  • Kendi yanınızda getirirseniz bir sorun olmaz, geçen gün bir arkadaşıma Nikon D600, Nikon 50 mm f:1.8 lens getirttim Amerika' dan, makina ve lens sıfır kutularındaydı, kabin bavulunda sorunsuz şekilde getirdi.
  • Nikon 50mm f/1.8 AF-D icin fiyat alabilirmiyim?
    istanbuldayım (kargo icin)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.