İstihbarat beni whatsapp dan gizli numaradan aradı. Kendisini istihbaratta çalışan olarak tanıtan biri beni whatsapp dan gizli olarak aradı. Ben de o sırada gürcü gümrüyünden çıktığımı buraya yemek yiyeceyimi müsait olmadığımı söyleyip telefonu kapattı. Hemen ardından eve geçtim, ayleme durumu anlatınca onlarda tedirgin oldu. Daha sonra bu kişi yine beni gizli numaradan aramak suretiyle tekrar ara O sırada çalıştığım halde , telefonda sorgu başladı. Son Gürcüstan ziyaretimi sordu. Orada bir problem yaşayıp yaşamadığımı sordu. Ben de hiç bir sorun yaşamadığımı orada görevli çok güzel bir gürcü polis bayanın sadece pasaportumu uzun süre incelediğini söyledim. Daha sonra şunu söylemeye gereyi duydum. Bir kaç ay içinde ermenistan a gideceğimi orada da girişte geçmişte beni sorguya çektiklerini, yine sorguya çekerler mi diye sordum. Daha önce de otel rezervasyonu ve kimde kalacağımı yazılı olarak ermenistan gümrüğüne bildirmişti Ayleme bunu tekrar anlatınca çok şaşırmışlardı. Onun istihbaratçı oldugunu nerden biliyosun diye bana söylemişlerdi. Şimdi düşünüyorum beni arayan simdi Gürcü istihbaratı mı? Yoksa bizim istihbarat mı? Yoksa biri benle dalga mı geçti? |
İstihbarat beni whatsapp dan gizli numaradan aradı.
-
-
Merhabalar arayanın kim olduğundan bağımsız olarak akıllara bir soru geliyor.
Neden gizli numara?
Herhangi bir numara kullanmamak neden?
Gizlrnmek neden?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilmiyorum hocam belki istihbarat benim peşimdedir
-
Hocam istihbaratı bilmem de tüm dh sizin peşinizdeyiz konularınız çok hoş derdinizi adeta bağırıyorsunuz haykırıyorsunuz 😊
Bu şahısa ve konularına itibar etmeyin. Bu şahıs insanları kışkırtarak kendine sövdürüyor ardından tazminat davası açarak para kazanıyor. Bu sayede yurtdışına gidebiliyor.
Sonuç olarak adam ekmeğinde yani 💸💸💸
2022 ocak ayında bir mesai günü müdür "Seni MİT' ten biri aradı, cep telefonunu verdim" deyince umursamadım, işle ilgili aramıştır diye.
Öğlen arası arkadaşlarla kafede otururken tanıdık olmayan bir numara aradı, kendisini MİT personeli olarak tanıtan şahıs buluşmak istedi.
Ben de kafeyi tarif ettim, arkadaşlara da "Vaziyet alın MİT gelecek" dedim.
15 - 20 dakika sonra bir erkek şahıs geldi, kimlik kartını gösterdi ve
"Cemil Bey gerçi sizin hanım Rus ama Moskova seyahatinizde her hangi bir sorun yaşadınız mı?"
"Hayır sorun yok" dedim.
Ardından yeşil ile seyahat eden bazı yolcuları Rus istihbaratının sorguya çektiğine dair şikayetler aldığıklarını, böyle bir durum varsa karşılıklık gereği aynı muameleyi Ruslara göstereceklerini anlattı.
ve bizim mekanı terk etti...
-
beni istihbarat gizli numaradan aradı.siz halen dalga geciyosunuz
dava açmak istiyorum
-
Hocam istihbarat sizi ne yapsın? Onlar zaten sizi bulur ben istihbaratım diye aramazlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X