Hadi gözünüz aydın, darısı başımıza diyelim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (384. sayfa)
-
-
32. Hukuktan hiç ses soluk yokmu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler .. herkes için sabırlar diliyorum mahkeme sırası bekleyenler için..
Tam 5 yıl oldu dava açılalı ve 2.5 yıldır istinaftaydı geçen ay karara çıktı ve kazandım karşı tarrafin avukatı 2 gün önce yatıracaz parayı demiş acaba ne zaman yatar bilgisi olna varsa sevinirim birde avukat acaba kesinlesen miktar üzerinden mi parasını yoksa faizi de hesap ederek mi kesinti yapar? Yada faizi hiç mi vermez bize? Teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdurrahman9090 -- 1 Mayıs 2022; 9:53:52 >
Hayırlısı olsun inşallah toplam paradan vekalet ücretini ve yüzde kaç anlaştıysan onu alır gerisi senin devlet kesintiside olur
gözün aydın hocam bende bekliyorum dairelerimiz aynı incelemedeymiş 10-15 gün oldu bakalım bizde bekliyoruz
-
Arkadaşlar. 2020 şubat ayında önce istanbul bam 36. sonra istanbul bam 49. 'a giden 2020/33xx lü dosyam halen istinaf aşamasında fakat uyap dan dosyayı incelediğimde davalı tarafın ödemesi gereken 16/01/2021 tarihli "harç tahil müzekkeresi" adında eksik ödenmesi gereken bir 3/4 oranında harcın olduğu belirtilmekte. uyap dan "tah/red.bilgileri" ne baktıgımda karşı tarafın ödemesi gereken harcın ödenmediğini anlamaktayım. bu sebepten ötürü karşı taraf harcı ödemez ise dava nın düşmesi anlamınamı gelir? bilgisi olan varmı?.
-
Dava düşmez fakat biz herşeyi kabul ediyoruz anlamında düşünebilirsin
Aynen öyle ben bekledim inşallah senin başına gelmez . Belki bende pandemi de biraz etken olmuştur.
-
hangi şehir ve kaçıncı mahkeme olduğunu söylersen tecrübeli arkadaşlar daha sağlıklı bilgi verebilirler...
-
Abooooo Allah yardımcın olsun :)
-
İŞE İADE DAVASI İSE ANKARA BAM MAHKEMELERİ YAKLAŞIK 2-3 AY ALACAK DAVALARI YAKLAŞIK 15-16 AY ...BU SÜRELER 1-2 AY DAHA KISA OLABİLİR FAKAT FAZLA OLMAZ ....İSTANBUL DESEYDİNİZ EN ERKEN 3 YIL
-
Ankara 30.hukuk ne durumda.Takip eden varmı dostlar .5 sene mahkeme,2 sene istinaf .7 sene oldu.Batsin böyle adalet.
İzmir 15.BAM’da 7 aydır hala karara çıkmayan İŞE İADE DAVAM var.Ankara gene iyiymiş.Umarım kimsenin İzmir’de 15.BAM’a ne işe iade ne de alacak davası düşer.
Ankara 30.Hukuk kesinlikle olabilecek en kötü dairelerden biridir. Tamamen yandaş firmaların lehine kararlar çıkartmak için ellerinden geleni yapıyorlar... Sanki hepsi seçmece yerleştirilmiş. 29 ve 30. hukuk ....İNŞALLAH SEÇİMLERDEN SONRA YARGITAY VE BU 2 DAİRENİN KADROLARI DEĞİŞİR HEPSİ YANDAŞ MÜTEAAHİT VE ŞİRKETLER HESABINA ÇALIŞIR OLDULAR İNANMAYAN AVUKATLARINA SORABİLİR..
-
İstanbul 29. Hukuk dairesi şuanda 2018 temmuz ve ağustos davalarına geçmişler yerel mahkeme süreciyle beraber 6 yıl oldu bekliyoruz Hukuka isyan etmek sistemi duzeltmeyecegini biliyorum oyuzden sabırla hala hukukun üstünlüğüne güvenmeyi isteyerek bekliyorum birde sorum olacak bilen arkadaşlara. Ayda kaç dava ilerliyo acaba minimum olarak 😊
50.hukuk 20 gündür ön inceleme ataması yapılmıştı hakim önünde demişlerdi halen karar çıkmamış belki de bakılmamış bekliyorum. Yaaa Sabırrr
-
50.hukuk dairesi 95, dosyam karara baglandı ve dosya kapandı...daha para hesaba yatmadı 10 gün geçti.. ön inceleme atanan hakim 25 30 gün içersinde uyapta karar ilamı gözükür çoktan karar verimiştir ama uyapta kontrol edin hergün yakındır sizinde..
-
teşekkür ederim cevabınız için bende bekliyorum 1-2 haftaya sanırım karara çıkar beklemek insanı ciddi anlamda sıkıntıya sokuyor
-
Bı 3 yıl daha sürer galiba böle giderse
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X