Kötümser olmak istemem ama 2024 ten önce sonuç beklemeyin bence ben 2018 4... Lerde dosyam daha bekliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (386. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
8 ay sürdü istinaf süreleri o ara pandemide vardı belki sizinki daha erken biter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mrb ist bam 5 hukuk dan bilgisi olan var mı
-
10 gün sonra hakim önüne geleli 2 ay olacak dosyanın ama henüz bir karar yok arıyorum hakim önünde incelemede diyorlar ben anlamadım gitti nasıl bir durum nasıl bir düzen neden bilmiyoruz. Allah bu ülkeyi ve bu milleti korusun başka hiç bir şey diyeceğim kalmadı, para çöp oldu enflasyon, faiz zart zurt küfür etsem zararını ben çekerim o yüzden büyük harflerle susuyorum. Dosyası istinafa gelecek olanlara mahkemeye başvuranlara sabırlar diliyorum ...
-
Dostlar istanbul 50. hukuk dairesi dosya açılış tarihi 2017 - istinafa gittiği tarih 2021 şimdi neye göre bakıyorlar ki 6 sene olacak yahu uyaptan bakmayıda bıraktım artık ne dersiniz 10 sene surermi takipteki arkadaşlar ne der
-
7,5yil süren arkadaşlar var, benimde 50. Hukukta 2016 baslangiç, 2020 ocak istinafa gidis bu sene birsey cikacagini zannetmiyorum. :( Sizin dosya numarası nedir? 2ay kadar önce 950lerde dosyası sonuçlanan arkadaşlarımız vardi.
bugün de benim dosyamın karara çıktığını öğrendim ama henüz kararı göremedim 1 ay kadar sürer karar yazılması istanbul 50.hukuk
-
istinaf numarası 2021-1507
ama sorsan dava açılışı 2017 den 500 lü numaralarda desene daha 5 sene sürer
-
sizin dosya açılış ne zamandı istinafa gidişi ne zamandı bi fikir yurutelım bari iyice moralim bozuldu paramız pul oldu yalan oldu 5 sene oldu o zaman sıfır oktavia alıyordum sımdı tekerlegını alırım o parayla
-
hayırlı olsun diyeli 1,,2 gün içinde yazım kararı gelir..uyaba karar ilamı 20,,25 gün içinde düşer en geç 30 gün kesin görürsün..paranı alması 1 ayı bulur o da..ben henüz almadım paramı mayıs 23 de karar ilamını gördüm avukat işlerimi baslattı son düzlüğe yakındır almam..
-
2024 yakın biter dosyasınız bence ...seneye bakın baska daireye verirler kesin yogunluktan dolayı...bizde 3 defa degişti..7,5 sene dava sürdü...3,5 sene istinaf...gerisini sen düsün..
-
Zaten işten ayrılırken demişti ben tazminat vermem git mahkemeye ver alırsın ama ne zaman alırsın , 10 senede alırsın işte diye adalete bak be yazıklar olsun gercekten ilahi adaletten gerisinin yalan olduğu bir ülkedeyiz
-
Toplamda 8 seneyi geçmez ama bu bir hak kaybı tabiki.. önceden 1,5 senede biterdi iş davaları.. şimdi işçiyi düşünen bir yargı sistemi ve yaptırımlar olmadığı için işverenler rahatlık git hakkını mahkemede ara diyor o da biliyor en az 5 sene sürer.. pandemiden sonra iş davaları 7 seneleri geçecek yoğunluk nedeniyle.. artık sabırlar diliyorum...
inşallah hayırlı olur kararı bilmiyorum ne çıktı ne dendi belkide istediğimiz bir karar değil şuan tamamen iddia oynamış gibi sonucun gelmesini bekliyoruz umarım iyi olur bakalım ne zaman düşecek ne zaman alıcaz paramızı alsakda çok bişi farketmiyor ama emeğimizdir neticesinde çok teşekkürler umarım herkes en kısa sürede alır
-
quote:
Orijinalden alıntı: MtnnclToplamda 8 seneyi geçmez ama bu bir hak kaybı tabiki.. önceden 1,5 senede biterdi iş davaları.. şimdi işçiyi düşünen bir yargı sistemi ve yaptırımlar olmadığı için işverenler rahatlık git hakkını mahkemede ara diyor o da biliyor en az 5 sene sürer.. pandemiden sonra iş davaları 7 seneleri geçecek yoğunluk nedeniyle.. artık sabırlar diliyorum...
2017 de 70.000 TL iyi paraydı şimdi gelse cocugun 1 senelik okul parası edecek birde 2 sene sonra falan gelir anlaşılan heralde o zaman faiziyle bile alsak anca tatil paramız olur belki olmaz bile , 2024 e kadar uyapa bakmayalım biz en iyisi
-
2015 yılında açtığım dava 2019 Kasım ayında temyize gitti.Hukuk dairesi değişti iki defa bu süreçte.Bugun sonuçlanmış.Ve ilk mahkemeye sevk edildi.Tekrardan başa sardık.Türkiyede adalet sistemi insanı kanser eder.Yazacagim o kadar şey var ki.Lanet gelsin böyle adalete.Paramiz pul oldu.O zaman araba alabiliyordum.Şimdi motorsiklet alamıyorum.
15 gun sonra bayram tatili ardindan adli tatil yani eylule kadar gene dosya bakilmayacak.Millet magdur olmus kimin umrunda yaz kızim adalet belki goren biri olur.
51. hukuk dairesiii yokmu bir gelişme yaa. kaçıncı dosyadalar bilen duyan varmı
-
51. Hukuk da esas no ile degil dosya tarihi ile bakiliyormis ve suan 2016 tarihli dosyalara bakiyorlar suan 4850 civari dosya mevcut
eyvahhh yandık desene benimki 2020 mart ayında gitti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X