Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (387. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: xentios Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.234
Cevap
88
Favori
1.140.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok istafdaki dosya no ile davadaki dosya no ile siralama yapmislar,benim ki 2017 suan 2016 yilinda acilmis olan davalarabakiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar İstanbul 29. Hukuktaki 2018 48.. dosyam bugün karara çıkmış sonuç ilk derece mahkemesine iade edilmiş bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bundan sonraki süreç nasıl ilerliyor daha nekadar sürer bilgi verebilirmi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaplan049

Yok istafdaki dosya no ile davadaki dosya no ile siralama yapmislar,benim ki 2017 suan 2016 yilinda acilmis olan davalarabakiyorlar

yine çok bekliycem benim mahkeme 2018 kasım ayında gitti. neyse zaten 3 kez değişti adli tatilden sonra yine başka mahkemeye gönderirler

• senay22 S kullanıcısına yanıt

2. defa ilk dereceli mahkemeden istinafa gönderdikleri zaman öncelik tanıyorlar. kendim bizzat gittiğim de sormuştum.

• Selamlar, Mahkemede 4 ay önce kazandığım dava istinafta karar bozulmuş. Bu ara mahkemeler anlaşmış sanırım patronlardan yanalar. Tekrar mahkemede dava göülecek sizce ne kadar sürer ?

• istanbul bam 50.hukuk dün itibariyle karar ilamı uyapa düşmüştür. Esastan Reddine karar verdiler umarım herkes istediğini alır 7,5 senelik dava dün itibariyle sonlanmıştır, Ülkede ki durum aynen budur, Herkese sabırlar diliyorum, Bu sayfayı 3 sene 4 sene önce keşfettim sürekli baktım sürekli okudum bizimde biter mi diyordum ama işte bi şekilde bitiyor paramız pul oldu ama bu bile ilaç olabiliyor insana bakalım bundan sonrası icra dairesi vs işsizlik maaşınıda toplu olarak almak için bugün itibariyle çalışmalara başlıyorum pazartesi muhtemelen işkura götürmüş olurum, tekrar herkese sabırlar, destek verenlere sorulara cevap verenlere kızanlara somurtanlara herkese teşekkür ederim soracağınız bir durum olursa her zaman cevaplarım, Sıra Anayasa Mahkemesinde savaş vermeye  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emregrses2 -- 2 Temmuz 2022; 8:40:52 >

• Anayasa mahkemesine nicin götüreceksiniz acaba?

• Emregrses2 E kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun kardeşim.... işkur için yerel mahkeme kararı ve istinaf kararı ilamı ikisinide götür.... boşta kaldığın günleri hesaplıyor ve 1 hafta içinde toplam ödeme yapıyor..o günkü şartlardaki işsizlik maaşını alabilirsin faiz filan bekleme...ben hala paramı alamadım banka teminat mektubunu karar olmasına rağmen paraya çevirmedi artı işyeri tasfiye halinde olduğu için teminatın üzerine gelen faizi 23 bin kadar tutari almak zor olucak şirketin üzerinde bişey yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mtnncl

Hayırlı olsun kardeşim.... işkur için yerel mahkeme kararı ve istinaf kararı ilamı ikisinide götür.... boşta kaldığın günleri hesaplıyor ve 1 hafta içinde toplam ödeme yapıyor..o günkü şartlardaki işsizlik maaşını alabilirsin faiz filan bekleme...ben hala paramı alamadım banka teminat mektubunu karar olmasına rağmen paraya çevirmedi artı işyeri tasfiye halinde olduğu için teminatın üzerine gelen faizi 23 bin kadar tutari almak zor olucak şirketin üzerinde bişey yok..

teşekkür ederim, işkur ile irtibata geçtim bakalım hızlıca yatırırlar inşallah karar ilamı ve yerel mahkeme kararını ve dilekçemi sundum. ıban numaramız sistemlerinde kayıtlı umarım hızlıca yatırırlar, Senin durumuna çok üzüldüm teminatı nasıl bozmazlar anlam veremiyorum, yatacak yerleri yok yemin ederim, Bende teminat olarak nakit vardı umarım sorun olmaz avukat ile irtibattayım sanırım faiz hesaplamalarını icraya yaptırıcak sonrada bakalım ne olcak tam hesap kaydı daha ulaşmadı. İnşallah sorunsuz alırsın şirketler bilerek kendilerini batırıyor artık inşallah hemen alırsın

• Emregrses2 E kullanıcısına yanıt

Merhaba sizin dosyanız kaçıncıydı acaba benimde 50. Hukuk 4000 lerde oyuzden sordum acaba kaç yılda sıra gelir diye

• Süho22sd S kullanıcısına yanıt

bBenim 28## lerde bu sene çok zor, 50. hukuk 1000-1100 arasında diye biliyorum.

• Ist 30 hukuk 39×× nolu dosyam karara cıktı dün itibariyle istinaf başvuru 2017 eylül arkadaşlar bilginiz olsun sabırlar diliyorum

• 30 hukuk için bekleyen arkadaslar bu arada dosyam 2017 de istinafa gitti ama nedendir bilmem dosya yıl no olarak 2019/38×× olarak gözükmekte kayıtlarda avukata sordum yıl ve dosya no'nun bi önemi yok dedi ama saçma geldi bana bilginize

• Süho22sd S kullanıcısına yanıt

2021/9.. sonlardaydıııı karara çıktı

• İst 27 hukuk istinaf da yokmu bı haber ne lanet bir daire

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar. İstanbul 50. Hukuk hangi dosyada bilgisi olan var mıdır? Teşekkürler.

• Merhaba arkadaşlar iş mahkemesi istinaf a giden dosyanın günlük faiz oranı ne kadar bilgisi olan varmı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En yüksek yıllık banka mevduat faizi kadar yıllık faiz alınır.

• Ankara 5. Huhuk dairesi 2021/70 nolu dosyam geri iş mahkemesine döndü bekleyen arkadaşlar bu tarihdeler karar 20/07/2022 de aciklanmis bundan sonraki işlemler gene aynımı olacak tekrar karar görülüp tekrar istinafa giderse sil basdanmi yoksa istinafta öncelik varmi

• Istinaf süreleri her yil katlanarak artiyor.Adalet bakanligi bu sorunu cozecek adimlar atmali yoksa durum vahim gercekten.Insanlar ordan gelecek paraya gore plan yapiyor ama para pul oluyor bu enflasyon ortaminda.Adalet hakliyi cezalandiriyor bu sistemde.

• 
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.