Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yaşam bilgesi yamağı Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
8.232
Cevap
88
Favori
1.140.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cimere yazin arkadaslar ben oyle yapiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biztr11 B kullanıcısına yanıt
    6 defa şikayet dilekcesi yazdım sonuç sırası geldiginde dosya incelenecektir diyor 1bucuk sene oldu dosya hala bakilmadi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2020 mart atında gitti istinaf sonuçlanmadı daha. 1.5 yıl daha beklersiniz

• Yarın adli tatil bitiyor bakalım yeni dönemde sıra bizlere gelecek mi?

• ben sıra gelmesinden yana ümitli değilim ama hangi mahkemeler açılacakta beni hangisine verecekler onu merak ediyorum

• Selam herkese,
    Eşim istifa edip şirketi mahkemeye verdi ve iş mahkemesinde kazandı şuan İstanbul bam 48.huik dairesinde istinafta ve sonuçlanmasını bekliyoruz.
    Bu süreçte herhangi bir işte çalışmadı yaklaşık 4 yıl geçti. Dava istinafta sonuclansa işsizlik parası alıyor bunu biliyoruz fakat istinaftaki dava sonuçlanmadan bir işe girerse ve davayı istinafta kazanırsa yine de işsizlik parası alabilir mi bilen var mı?
    Bir de İstanbul bam 48.hukuk şuan hangi dosyalara bakıyor bilgisi olan var mı?

• Alamaz… sigortalı işe girdiği an o hakkını kaybeder. Alacağı işsizlik maaşını ise güncel en yüksek yıllık banka mevduat faizi oranında alır.

Ayrıca dikkat etmeniz gereken bir ayrıntı daha var.

Aynı durumda olan kişiler sigortası ve gss’si olmadığı için sosyal güvenlik hizmetlerinden ücretsiz faydalanamıyordu. gss pirim borcuda bu seneye kadar çıkmıyordu.

Ama ne yaptı bizim ali cengizler? Hop! Davalar sonuçlanana kadar beklemeyip kaşla göz arasında geçmişe dönük gss borcu itelediler. İsterseniz borcun iptali için dava açabilirsiniz. İş mahkemesinden tecrübe ettiğiniz üzere ülkede işler yavaş işler. Devlet alacağjnı alır, vereceğini vermez.

• hcanozdemir H kullanıcısına yanıt

Alabilir. İstinaf mahkemesi sonuç lehinize çıkar ise mahkeme kararı ile birlike en geç bir ay içerisinde İşkur'a başvurup hakediş miktarınca işsizlik maaşını tek seferde alır. Daha ayrıntılı bilgi için; https://mustafabaysal.com/mahkeme-karariyla-issizlik-maasi-alinmasi/

• Arkadaşlar arada bir birşeyler yazın suralara boş kalmasın en azından kendimizi avutalim 😂 bu arada kamp doğa karavan merakınız varsa Instagram sayfam kamp_dogada_yasam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İstanbul 50. Hukuktan haberi olan var mı? Dosya numarasında son durum nedir?

• Herkese merhaba, Cuma günü 48.hukuk ile görüştüm, şu anda 2020/1200'lü dosyalarda olduklarını söylediler. Bilginize

• yine çok yavaş ilerliyor. benim bildiğim 48 ve 49 hukuk 2020 de adli tatilden sonra açıldı benim dosyamda 49 a geçti o dönem. geçen yılda 50 ve 51 açıldı bu yıl hayret değişiklik yok. 49 da 3800 lerdeydim 51 de 3000 lerde. iki yılda 1200 dosya bence az

• Benim dosyam Ankara 6. hukuktaydı 2021 yılı dosyasıydı. 7 eylülde o dosya kapanmış ankara 33'e taşınmış dosya da 2022 600 olarak değişmiş. açılış tarihi 7 eylül yazıyor. 33 yeni falan mı kuruldu yoksa ben 1 sene geri mi gittim sırada? nasıl iş bu anlamadım.

Edit;

Aradım 33 ile görüştüm. Yeni kurulmuş 2021 ve 2022 dosyalarını sıraya göre dizmişler ama daha bakılmaya başlamamış. Beklemeye devam kısacası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercansokmen -- 20 Eylül 2022; 14:37:58 >
  • yavaşlıktan öteye geçti bu durum 2020 şubat ayında istinafa giden dosyam önce istbam 36. hukuk ardından da 49. hukuk 3300 lerde sıra verildi. şimdi arıyorum hakim yok diyorlar. durum fena.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erm82 -- 21 Eylül 2022; 15:57:22 >
  • Arkadaslar eskiden bu sayfada daha çok paylaşim yapilirdi
    Burayı takip eden yüzlerce kişi var.Lütfen aldigimiz bilgileri oaylasalim birinin isine yarar belki.Örneğin alacak davalarinda faiz hesaplamasi nasil yapiliyor?Ticari mevduat ni yoksa en yuksek mevduat faizi mu?Bilgisi olanlar yazarsa nemnun olurum.Allah hepimize kolayliklar versin.

• En yüksek banka mevduat faizi kadar kümülatif faiz biner. 102 bin alacak için 2020 ocak ayından şu ana kadar 39 bin faiz binmiş benim alacağım için. Faizler malumunuz düşük tutuluyor. Reel enflasyon ve dolar karşısında kayıp çok fazla. 102 bine alabileceğim araba şu anda 800bin. O zaman 17 bin dolar alabilirken şimdi 7 bin dolar alabiliyorum. Vs vs… adalet var yersen.

• 50. hukukla yakın zamanda görüşen varmı acaba kaçlarda şu an

• Onur Kuzey O kullanıcısına yanıt

Ben az önce aradım 1400-1500araligindayiz dediler, artık ne kadar doğru ne kadar yalan bilemem. Bu gidişle seneye bu zamanlara sıra gelirse ne ala.

• A.Bozoğlu kullanıcısına yanıt

Benimde 1600lerde günde 4 dava baksalar 2.5 ay gibi bişey kaldı demekki

• blackazus B kullanıcısına yanıt

Hakkınızda hayırlısı olsun şimdiden.

• 
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.